Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Η επέλαση των Νεοναζί

Στην αναμπουμπούλα... ο ΛΥΚΟΣ χαίρεται!   Η έκρυθμη κατάσταση στη χώρα και η βαθιά ύφεση ήταν παραπάνω από βέβαιο ότι θα προκαλούσε ανάπτυξη ακραίων... ιδεολογικών φαινομένων!
Ο καιρός λοιπόν είναι άστατος, άρα και επικίνδυνος.
   Το διαδίκτυο είναι το μέσο έκφρασης που καθένας μας μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα, ανώνυμα με το θάρρος της γνώμης του, που πολλές φορές δεν έχει εκεί έξω.
Έτσι, έχουν γεμίσει τα sites και τα blogs άρθρα και σχόλια από Νεοφασίστες και Νεοναζί, που μέχρι πρότινος αρκούνταν στις μεταξύ τους συζητήσεις, αλλά πλέον βλέποντας ότι το πεδίο είναι ανοιχτό για την επιρροή σε μυαλά κουρασμένα και ψυχές τρομαγμένες, έχουν πάρει σβάρνα κάθε site, κάθε blog και φτύνουν μίσος.
   Οι άνθρωποι αυτοί προυπήρχαν, αλλά περίμεναν την κατάλληλη ευκαιρία για να χτυπήσουν. Και.... να η ευκαιρία!
Έρχεται μια κυβέρνηση που υπογράφει ένα πρωτοφανές μνημόνιο υποτέλειας και βυθίζει την ήδη ρημαγμένη χώρα σε μόνιμη ύφεση και στην εξαθλίωση. Τι καλύτερη ευκαιρία λοιπόν για τους Νεοφασίστες να ποντάρουν στο εξαγριωμένο πλήθος που ζητά αίμα!
   Θα περίμενε κανείς αυτο το "αίμα" να είναι από την πλευρά αυτών που οδήγησαν τη χώρα ως εδώ, πολιτικών, μεγαλοεπιχειρηματιών, ρουφιανοδημοσιογράφων κλπ.
Αλλά όχι! Αυτοί είναι δύσκολοι αντίπαλοι, χρειάζονται θυσίες για να χτυπήσεις αυτούς.
Και επίσης αν τους χτυπήσεις, θα υποστείς ίσως και τις συνέπειες των πράξεών σου!
   Αλλά τι να κάνουμε; Ζητούν "αίμα"!
Μα φυσικά! Είναι προφανές! Θα βρούμε τα εύκολα θύματα που "ό,τι και να τους κάνουμε κανείς δε θα τους ψάξει και δε θα μας κατηγορήσουν"!
Ποιοι είναι; Αυτοί οι δύσμοιροι οι μετανάστες που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα!
Ω ναι! Αυτοί είναι οι κακοί! Πάρτε την πέτρα και ρίξτε τους!
Να εκτονωθεί κι ο κοσμάκης ρε παιδιά!
Και φυσικά να ναι καλά κι ο ΣΥΡΙΖΑ με τις συνιστώσες του που τα κάνανε μαντάρα με την πρωτοφανή βλακώδη ιδέα της μεταφοράς των μεταναστών στη Νομική... και ήρθε κι έδεσε το γλυκό! Δόθηκε ιδανική ευκαιρία σε αυτούς που καταλαβαίνουνε μόνο από αίμα και θάνατο. Μόνο αίμα υπάρχει γι αυτούς που επικαλούνται την Ελλάδα, που ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΓΑΝ Ο ΠΛΑΤΩΝ, Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ, Ο ΘΟΥΚΙΔΙΔΗΣ, Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΦΤΥΝΑΝ!!!
  Ακόμη κι ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ρε Ελληναράδες έδωσε διαταγή στα παληκάρια του να μη σφάζουν και να μη λεηλατούν αμάχους στα χωριά.
Αλλά που να ξέρετε ιστορία; Πού να σας τη μάθουν; Στο Τηλεάστυ ή στο Στόχο;

   Οι Νεοναζί και Νεοφασίστες επενδύουν στο Φόβο και την Ανασφάλεια των Ελλήνων πολιτών, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, των εθνικών θεμάτων που μυρίζουν μπαρούτι, της κατάστασης στην Αθήνα, η οποία κακά τα ψέματα σε ορισμένες γειτονιές έχει ξεφύγει από τον έλεγχο εξαιτίας ΚΑΙ του υπερβολικά μεγάλου αριθμού λαθρομεταναστών. Όλα αυτά δημιουργούν μια κακόγευστη σούπα, στην οποία έρχονται και ρίχνουν το "καυτερό πιπέρι" τους οι αιμοβόροι και αιμοδιψείς Νεοναζί και παρασέρνουν ανθρώπους οι οποίοι ψάχνουν να βρουν απαντήσεις και δυσκολεύονται.
   Γιατί οι πραγματικές απαντήσεις και αλήθειες είναι επίπονες και δύσκολες. Σαν τη Μαιευτική του Σωκράτη. Η αλήθεια για να "βγει" προκαλεί ωδίνες σαν τον τοκετό! Η "αλήθεια" των Ακροδεξιών όμως είναι εύκολη: "θάνατος και ανασκολοπισμός στους αντιφρονούντες και καθαρίσαμε!"
Τώρα για το τι θα τρώνε αύριο, απάντηση δεν έχουν!
Έτσι κι αλλιώς το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι στοχοποίηση ενόχων-εύκολων στόχων!
Κι εξάλλου... τα ίδια δεν έγιναν και τη δεκαετία του '30;
Οικονομική κρίση, μετανάστευση, αναμπουμπούλα, ανάπτυξη φσισμού και ναζισμού, επικράτησή τους σε μερικές χώρες...  πόλεμος, θάνατος, αίμα, πόνος!
Αυτά προσέφεραν οι Φασιστικές ιδεολογίες στον κόσμο!
Και τώρα να! Ξανάρχονται! Και κρατούν και Ελληνικές σημαίες με στόχους!
Τι ντροπή! Η Ελληνική σημαία στα χέρια βαρβάρων!
Έλληνες, το νου μας! Να τους ξαναπολεμήσουμε όπως τότε!
Ψηλά τα χέρια Χίτλερ!

3 σχόλια: