Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΛΥΣΙΔΩΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ!


 
Ο Τσίπρας, μετά τη συνάντηση με τον Πάπα, έχει κλείσει ραντεβού στο Θιβέτ για συζήτηση και διαλογισμό με τον Δαλάι Λάμα, προσδοκώντας σε μια σύγκλιση ελληνικής και θιβετιανής αριστεράς!
Ο Σαμαράς, ως απάντηση στα θρηκευτικά ραντεβού του Τσίπρα, θα συναντηθεί με τους Κατσούλα-Δημητροκάλλη!
Γιατί; Κι αυτή μια Εκκλησία είναι...

Στη συνέχεια ο Βενιζέλος, ως πρόεδρος του κατ' εξοχήν προοδευτικού κόμματος της χώρας και θέλοντας να περάσει καθάριο αντιφασιστικό μήνυμα, θα συναντηθεί με τον Ντανιέλ Μπατίστα, τον πρώτο νέγρο που φόρεσε τη φανέλα της εθνικής Ελλάδος, για να αναλύσουν μαζί την κίνηση του μεταγραφικού παζαριού στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Ανήσυχος απ' αυτές τις κινήσεις, ο Κουβέλης θα επισκεφτεί το φτωχικό 2άρι όπου διαμένει σήμερα η "μάνα ρέιβερ" και θα ζητήσει να ενταχθεί στο κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ, αφού ο γιος της (ο ρέιβερ) έχει 80% αναπηρία από τη χρόνια χρήση χαπιών "ekstasis".
Ο Τζήμερος θα απονείμει πλακέτα στον φραουλοπαραγωγό της Μανωλάδας τιμώντας τον ως τον "εργοδότη του μήνα", αφού είναι ο μόνος που έχει προχωρήσει στην εφαρμογή του εργασιακού του μοντέλου...
Ο Μιχαλολιάκος, καταγγέλλοντας τη θολοκουλτούρα της μεταπολίτευσης, θα παρευρεθεί στο μνημόσυνο του Πήλιου Γούση, απαιτώντας σύνταξη Εθνικής Αντίστασης για τα ορφανά του, για να αποκατασταθούν έτσι οι αδικίες εις βάρος των εθνικοφρόνων αγωνιστών από την Επανάσταση και δώθε. Θα βγει με πλάτη στα παράθυρα της Τατιάνας, να μιλήσει για το δράμα των επιγόνων.

Ο Αλέκος Αλαβάνος, για να τονίσει το αντιευρωπαϊκό του προφίλ, θα επισκεφτεί το θυρωρείο του Εθνικού Νομισματοκοπείου και θα απαιτήσει την επαναπρόσληψη του νυχτοφύλακα.
Ο Πάνος Καμμένος, θορυβημένος από τις -επιτυχείς πολιτικά- κινήσεις των ομολόγων του, θα επιδιώξει συμβούλιο της "ομάδας Ε", στην οποία θα αναλυθεί η δυνατότητα επανενεργοποίησης του Υπερόπλου. Θα συνομιλήσει επίσης με αντιπροσωπεία συντακτών των περιοδικών "Τρίτο μάτι" και "Νέμεσις", απ' όπου όμως θα απουσιάζει η Λιάνα Κανέλλη, καθώς αυτήν την περίοδο παίζει την κομμουνίστρια.
Ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα συναντηθεί με αντιπροσωπεία της πρεσβείας της Σκωτίας, για να διαμαρτυρηθεί που η επιλογή της ανεξαρτησίας στο δημοψήφισμα είναι το "ΝΑΙ" και επομένως δεν μπορεί να το υποστηρίξει πολιτικά, αφού η βελόνα του κόμματος έχει κολλήσει στο "ΟΧΙ". Τέλος, θα το χαρακτηρίσει "ψευτοδίλημμα", απ' το οποίο η λαϊκή οικογένεια, οι εργαζόμενοι, οι νέοι και οι γυναίκες θα πρέπει να απέχουν...
Ο Σαμαράς θα επισκεφθεί οφθαλμίατρο για να του επιβεβαιώσει μέσω ειδικών εξετάσεων ότι αυτό που βλέπουν τα μάτια του είναι το φως στην άκρη του τούνελ και δεν πρόκειται απλώς για καταρράκτη. Θα πάρει παραπεμπτικό (καλού-κακού) και για ψυχίατρο.Ο Θεοδωράκης, πάλι, θα επισκεφτεί το ελεύθερο κάμπινγκ στις Οινούσες, όπου θα μοιράσει στους "λιωμένους" παραθεριστές φυλλάδια με αντικαπνιστικά μηνύματα και θα απαιτήσει να ανακυκλώνουν τις χρησιμοποιημένες τζιβάνες τους σε μπλε κάδους για χαρτί.
Ο Τσίπρας, όμως, για να δείξει ότι είναι αριστερότερος του Κουτσούμπα και του Αλαβάνου και αντισυστημικότερος του Θεοδωράκη, θα παρευρεθεί σε παρέα παραλίας γύρω απ' τη φωτιά όπου θα παίζουν για 14560ή φορά το "Να μ' αγαπάς" και τη "Μια βραδιά στο λούκι", μουντάρονας τα 16χρονα κορίτσια της παρέας, βοηθώντας τα να καταλάβουν τί σημαίνει ο στίχος "βοήθεια χριστιανοί, κοντεύω να φλιπάρω".
Ο Καμμένος, όμως, για να δείξει τις διαφορές του με τον Τσίπρα, θα αγοράσει όλα τα κυριακάτικα φύλλα της "Δημοκρατίας" και της "Ελεύθερης Ώρας" και θα συσκεφθεί με τον Τέρενς Κούικ υπό τον ήχο των dvd των προφητειών του Παΐσιου.
Ο Σαμαράς θα επιδιώξει ρελάνς με Οικουμενική Σύνοδο, στην οποία θα ξανατεθεί το ζήτημα της διαμάχης εικονομάχων-εικονολατρών.

Ο Βενιζέλος θα συνομιλήσει με το άγαλμα του Κάτωνα, του Ρωμαίου, για να επιδιώξει αναθεώρηση του Ρωμαϊκού Δικαίου, στα πρότυπα της αναθεώρησης του ελληνικού Συντάγματος του 2001.
Ο Τσίπρας, όμως, χωρίς να φοβηθεί τις κινήσεις των αντιπάλων του, και επειδή θα του 'χουν τελειώσει οι Εκκλησίες, θα προσκυνήσει (σαν άλλος Σαούλ) το ιερό "Τω Αγνώστω Θεώ" στους πρόποδες της Πνύκας, για να είναι καλυμμένος με όλους, και τους πιστούς αλλά και τους αγνωστικιστές, κερδίζοντας έτσι -μετά τις θεούσες- και την επιστημονική κοινότητα.
Ο Κουτσούμπας θα καταγγείλει τις κινήσεις του Τσίπρα ως άνοιγμα στην θρησκευτική αντίδραση και στο δογματισμό και θα προσευχηθεί στην εικόνα του Στάλιν που 'χει στο δωμάτιό του για τη σωτηρία της αριστερής ψυχής του Τσίπρα.
Ο Θεοδωράκης θα συναντηθεί με τον Μπόμπολα και βγαίνοντας απ' το μέγαρο του Πήγασου, θα δηλώσει στις κάμερες ότι δεν πρέπει να γίνουν πρόωρες εκλογές, για να μη διαταραχθεί η ομαλή μετάβαση στη σαμαρική ανάπτυξη.

Ο Βενιζέλος θα ζητήσει συνάντηση από τον εαυτό του για να του ανακοινώσει ότι είναι ο καλύτερος.
Ο Σαμαράς θα ζητήσει να συναντήσει έναν Γερμανό, για να κλείσει καλά η μέρα. Κι αν δεν μπορεί η Μέρκελ ή ο Σόιμπλε, θα δεχθεί στο Μέγαρο Μαξίμου έστω τον βοηθό προπονητή της εθνικής Γερμανίας που πήρε το Μουντιάλ, για να του απονείμει το μετάλλιο της τιμής.
Ο Τσίπρας, ως Αργεντινόφιλος θα χαρίσει μια φανέλα του στον Μαραντόνα και θα του μάθει κάποιες νέες ντρίμπλες.
Ο Καμμένος θα καλέσει για φαγητό τον Εφραίμ σε ρωσικό εστιατόριο παρακαλώντας τον να έρθει με ταξί, για να αποδείξει ότι δεν έχει λεφτά ούτε για βενζίνη στο ελικόπτερο.
Ο Θεοδωράκης θα επισκεφθεί την οδό Σωκράτους για να συζητήσει με τις "μαύρες" το πρόβλημα της απουσίας σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία, ενώ αυτές θα του ζητούν να "παρκάρει" για να του προσφέρουν δωρεάν υπηρεσίες. Θα απογοητευτούν όμως, μόλις διαπιστώσουν πως αυτός που "περιποιήθηκαν" τελικά δεν ήταν ο ροζ Σταύρος, αλλά... ο Μητσικώστας!
Ο Βενιζέλος θα ζητήσει ραντεβού από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, μόνο και μόνο για να του απαντήσει η γραμματεία "μα εσείς είστε ο πρόεδρος"! Και μετά ας πεθάνει...

Ο Κουτσούμπας θα πιέσει την Κεντρική Επιτροπή του Κόμματος να εκδώσει ανακοίνωση και δελτίο τύπου με το οποίο θα αποκαθίσταται πολιτικά η μνήμη του Σπάρτακου και θα αναγνωρίζει το λάθος που η δράση του χαρακτηρίστηκε ως "αριστερισμός που δε στρέφεται προς τη χειραφέτηση των λαϊκών στρωμάτων, αλλά συντηρεί αυταπάτες για μια άλλη πολιτική εντός του μάταιου τούτου κόσμου".
Ο Παπανδρέου, στο μεταξύ, θα κάνει αριστερή αντιπολίτευση στη Μπουρκίνα Φάσο, προωθώντας το ζήτημα της κλιματικής αλλαγής.
Ο Μιχαλολιάκος, για να γιορτάσει το κλείσιμο ενός χρόνου στις φυλακές, θα διοργανώσει το πιο μεγάλο ναζιστικό όργιο, με μαστίγια, γυναικείες στολές μπάτσων, χειροπέδες, καρφιά, ανασκολοπισμούς και ανταλλαγή kinky εσωρούχων. Ο Κασιδιάρης θα έχει κρύψει τις λίμες μέσα στο string-κορδόνι του.

 

Ο Καραμανλής θα ζητήσει άδεια ολίγων ημερών (μετ'αποδοχών) από το Κοινοβούλιο, δηλώνοντας "κουρασμένος" και θα αποσυρθεί στη Ραφήνα για να συνεχίσει το μαύρισμα υπό τον ήχο των -πάντα πρωτότυπων- μελωδιών του Λουδοβίκου των Ανωγείων, ώσπου θα τον πάρει ο ύπνος, λες και βρίσκεται στα έδρανα της Βουλής. 
Η Παπαρήγα θα περάσει περιπαικτικά από μπροστά του μοστράροντάς του το καινούριο i-phone, για το οποίο ξεροστάλιασε μια ολόκληρη νύχτα έξω από ένα μαγαζί μαζί με 1.200 Ιάπωνες γκατζετάκηδες, ακούγοντας από τα ακουστικά το νέο δίσκο του Γκαϊφύλλια σε ψηφιακή επεξεργασία από κνίτες.
Ο Βενιζέλος θα συγκεντρώσει όλα τα μέλη του ΠΑΣΟΚ για να τους ανακοινώσει πως διαγράφονται.
Ο Κουβέλης θα ντύσει τον Ψαριανό και τον Λυκούδη τσολιάδες να στέκονται μπροστά στην πόρτα του και θα κάνει πρόβες για την πιθανή εκλογή του ως πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Ο Τσίπρας θα γίνει πρωθυπουργός κι ο Σαμαράς θα ξαναξεκινήσει την πιτσαρία του από κει που τη σταμάτησε και θα τρώει πια μόνο πίτσες. Απ' τη Βιλγαρία.

24 σχόλια:

 1. Πόσο διεστραμμένο μυαλό έχεις Μαζεστίξ;
  Το κακό είναι ότι άντεξα και σε διάβασα! Μέχρι και την τελευταία ρανίδα !
  Πόσο διεστραμμένη είμαι εγώ αναρωτήθηκα και ένα ρίγος διαπέρασε το κορμί μου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αμ εγώ που το διάβασα δυο φορές για να το εμπεδώσω; Τη δεύτερη φορά πάντως γέλασα περισσότερο από την πρώτη. Στο συνιστώ! Διάβαζέ το δυο τρεις φορές τη μέρα και να δούμε μετά αν έχεις μυαλό να σκέφτεσαι νεκροκρέβατα!

   Διαγραφή
  2. Αριστέα, η απάντηση στην κρίση είναι μία:
   στροφή στη δια-στροφή!

   Αφού προκαλούν ρίγη και τα πολιτικά θέματα, πάει να πει πως έχεις καλό αισθητήριο!


   Σοφία, με την πρώτη καταλαβαίνουμε τα τσιφτετέλια!
   Τα υπόλοιπα γραπτά με τη δεύτερη!

   Το κείμενο προσφέρεται και ως εναλλακτική της επιλογής να μετράς προβατάκια, πριν κοιμηθείς!

   Διαγραφή
 2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αφού κατάφερε και ένας Γερόγαυρος να φτάσει στο τέλος, αξίζεις τον σεβασμό του.

  Ελληνιστί .... Respect !!! :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Χαρά στο κουράγιο σου!
   Δοκίμασε τον εαυτό σου αν μπορείς να το διαβάσεις και ανάποδα

   Διαγραφή
 4. Μετά και από αυτό πείστηκα ότι έχεις πληροφόρηση από τα μέσα.
  Τόση γνώση μόνο κάποιος που ξέρει καλά και πολλά.
  Και σε νόμιζα αντισυστημικό!
  Άντε ρε γρανάζι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Έχω κι εγώ τους ανθρώπους μου.
   Βλέπω κύκλους (του Μαξίμου, της Κουμουνδούρου και του Κορυδαλλού)
   Αν δεν ημουν αντισυστημικός, θα χα συμπεριλάβει και τον Νικολόπουλο των Χριστιανοδημοκρατών, αλλά τον κρατάω στο απυρόβλητο..

   Διαγραφή
 5. χαχαχαχαχαχα ρεεεεεεε με πέθανες! Από μικρό κι από τον τρελό μαθαίνεις την αλήθεια. Γιατί δηλαδή δεν θεωρείς τον Αντωνάκη ικανό για μαύρες τελετές;;;; Στο μάτια ερμητικά κλειστά αυτός ήταν ο τελετάρχης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο Αντωνάκης δεν κάνει για τελετάρχης ούτε στο "Χρυσό Φτυάρι"!
   Μοιάζει μάλλον με τον πιανίστα από την ταινία.
   Παραπήρε θάρρος και το 'φαγε το κεφαλάκι του...

   Διαγραφή
 6. Ουάου! Γουστάρω αλυσιδωτές αντιδράσεις!!!
  Μωρέ καλά σε λέω εγώ Φώσκολο! Αλλά τι Φώσκολος; Εσύ είσαι πρύτανης! Της πολιτικής, του έρωτα, της μόδας...και του κουμ-καν! (κλεμμένο, μουστάκια!)
  Καλό ΣΚ κι άλλο κακό να μη μας βρει!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο άλλος (ο Αντωνάκης) είναι Φωστοτούνελ, εγώ είμαι Φώσκολος.
   Είμαι σίγουρα σε καλύτερο μέρος...
   Αληθινά σενάρια, που λένε.

   (θύμισέ μου, από πού είναι η ατάκα με το κουμ-καν γιατι δε μου ρχεται)

   Διαγραφή
  2. Από το "Τζένη Τζένη", στην επίσημη πρώτη του ζευγαριού, όπου η Καρέζη θέλει να τους εντυπωσιάσει όλους με τις γνώσεις της.
   Σας εντυπωσίασε;
   Μας εξαφάνισε!

   Διαγραφή
  3. Ω ναι!
   Τώρα το θυμήθηκα!

   "Τζένη, στάσου!
   Ο δικαστής ήτανε γκάγκστερ!"

   (και φλουπ βουτάει στα βαθιά και φιλιούνται, αγκαλιάζονται-
   πώς κατάλαβε τώρα απ'αυτήν την ατάκα όλη την υπόθεση και βούτηξε, άλλου παπά Ευαγγέλιο...)

   Διαγραφή
 7. "ΟΤΑΝ ΣΕ ΕΠΛΑΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΦΑΝΩΩΩΩΩΩΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗ"....."Ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα συναντηθεί με αντιπροσωπεία της πρεσβείας της Σκωτίας, για να διαμαρτυρηθεί που η επιλογή της ανεξαρτησίας στο δημοψήφισμα είναι το "ΝΑΙ" και επομένως δεν μπορεί να το υποστηρίξει πολιτικά, αφού η βελόνα του κόμματος έχει κολλήσει στο "ΟΧΙ"...Είσαι Θεός από μόνος σου!! Αχαχα!

  Υ.Γ Δε μου λες, αυτό ήταν που απέχεις από τα δρώμενα, πραγματικά ή φανταστικά;; Κατακαημένε Μαζ, πώρωση έχεις πάθει κι ας σφυράς αδιάφορα ενίοτε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Επειδή τελευταία παρακολουθώ φανατικά Κουτσούμπα, μου άλλαξε την απόφαση για αποχή κι έτσι είπα να κάνω κάτι κι εγώ για τη "λυκοσυμμαχία"
   (αχ τι λέξη αυτή, πόσο γουστάρω όταν την ακούω...)

   Διαγραφή
 8. Δεν ξέρω τι πίνεις και δεν μας δίνεις αλλά εγώ σίγουρα θα χρειαστώ κάτι μετά από αυτά που διάβασα!!! χαχαχχαχαχαα
  Κάπου χαθηκα η αλήθεια είναι, το διάβασα και γω δύο φορές (αυτό είναι θετικό μετά τα σχόλια που προηγήθηκαν) γιατί στην αρχή νόμιζα ότι είμαι ηλίθια και δεν καταλαβαίνω...Αχ Μαζεστιξ με έκαψες :-)))))))
  Όμως αλήθεια πες μου τι πίνεις γιατί νηφάλιος δεν μπορεί να τα ξεσκατιζεις όλα αυτά και να μην χάνεσαι...χιχιχιχιχι
  Καλό Σ/Κ φιλάκια πολλά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μα γιατί δε με πιστεύετε; Αλήθεια δεν πίνω τίποτα!
   Όταν πίνεις ξεχνάς, λένε.
   Εγώ τα θυμήθηκα όλα.
   Άρα;

   Διαγραφή
  2. Ναι! Σε πιστέψαμε!
   Βάλε ένα ποτηράκι ακόμα για να σου έρθει έμπνευση! Έσκασε μύτη το 5ο Συμπόσιο και σε θέλω εμπνευσμένοοοοο! Τα ακούς;

   Φιλούρες!

   Διαγραφή
  3. Στο συμπόσιο θα 'ρθω.
   Αλλά δε θα πιω.
   Παίρνω αντιβίωση...

   Διαγραφή
  4. Ναι καλά σε πίστεψα!
   Γίνεται πια Συμπόσιο χωρίς εσένα; όχι, πες μου!

   Διαγραφή
  5. Καλά, αφού επιμένετε...
   (τραβάτε με κι ας κλαίω!)

   Διαγραφή