Τρίτη, 8 Ιουλίου 2014

Είναι το ΚΚΕ, ηλίθιε!


 
Όταν θα 'χουν πουληθεί τα πάντα και κάθε προσπάθεια ανατροπής της κατάστασης θα είναι πια σχεδόν αδύνατη, τότε θα έρθει το ΚΚΕ με ύφος Παΐσιου να πει: "είδατε που σας τα 'λεγα πως ο Καπιταλισμός δε διορθώνεται;"
Συγχαρητήρια. Τότε θα 'χει δικαιωθεί πάνω στο αίμα του ελληνικού λαού.
Αλλά δε θα 'χει κάνει τίποτα για να το αποτρέψει. Τουναντίον μάλιστα, θα 'χει βάλει κι αυτό το χεράκι του, με την περίεργη έως ύποπτη στάση του.
Ωραίοι κομμουνιστές...

Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο!
Αυτοί που κατεβάζουν χιλιάδες κόσμου στους δρόμους για να διαδηλώσουν ενάντια στα ιμπεριαλιστικά σχέδια στη... Μπουρκίνα Φάσο, τώρα όχι απλώς βγάζουν τον σκασμό, αλλά με τους φτηνούς τακτικισμούς τους, εξυπηρετούν άριστα την κυβέρνηση στην πώληση της ΔΕΗ.

Φαντάζομαι πως και στα υπόλοιπα θέματα που "καίνε" θα πράξει το ίδιο: θα απαιτήσει την... κατάργηση του Καπιταλισμού πρώτα, πριν συναινέσει σε μια μαζική κίνηση για να διασωθεί η ενέργεια, το νερό, οι ακρογιαλιές, τα μνημεία και ό,τι άλλο βάλουν στο μάτι τα κοράκια που καραδοκούν να κατασπαράξουν από το πτώμα της Ελλάδας!

Και για την απελευθέρωση του ωραρίου επίσης που ψηφίστηκε μόλις.
Γιατί να γίνει καθολική και οργανωμένη αντίδραση;
Δε βαριέσαι...;
Τι να το κάνεις το 8ωρο, δύσμοιρε, όσο υπάρχει Καπιταλισμός; 
Άρα: ΔΟΥΛΕΥΕ 12-ΩΡΟ ΚΑΙ ΣΚΑΣΕ! 
Αυτό λέει το ΚΚΕ.

Και ο κατώτατος μισθός;
Τι 500... τι 800 ευρώ;
Όσο υπάρχει εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, όλα αυτά είναι μάταια...
Κι ας μην έχεις να πληρώσεις το νοίκι. Τι να το κάνεις να 'χεις να πληρώνεις το νοίκι, αφού υπάρχει Καπιταλισμός;
Τι να το κάνεις το φαΐ; Το γάλα του μωρού;
Όλα είναι μάταια όσο υπάρχει Καπιταλισμός...
Άρα: ΜΕΙΝΕ ΑΣΤΕΓΟΣ ΚΑΙ ΣΚΑΣΕ!
Αυτό λέει το ΚΚΕ.

Και το δημόσιο σχολείο; Τι να το κάνεις, αφού υπάρχουν και ιδιωτικά;
Άρα στο επόμενο νομοσχέδιο που θα κλείνει χιλιάδες δημόσια σχολεία, μην κάνεις τίποτα, αν δεν καταργηθούν όλοι οι νόμοι από το... 1830 που επιτρέπουν την ιδιωτική εκπαίδευση.
Αλλιώς, δεν έχει νόημα η ύπαρξη δημόσιων σχολείων, όσο υπάρχει Καπιταλισμός, Λυκοσυμμαχία και Ευρωμονόδρομος.
Τι να το κάνεις, άλλωστε, το δημόσιο σχολείο όσο υπάρχει η.. Μπολόνια;
Άρα νεαρέ μου μαθητή, άμα θες σχολείο... ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΑΙ ΣΚΑΣΕ!
Αυτό λέει το ΚΚΕ.

Και το δημόσιο νοσοκομείο;
Τι κι αν κλείσει και μείνουν οι φτωχοί ασθενείς να ψοφάνε στο δρόμο;
Τι κι αν δεν έχουν πού να πάνε να εγχειριστούν; Να κάνουν μία ένεση;
Τι κι αν μείνουν στον τόπο, χωρίς λίγο οξυγόνο που θα τους έσωζε;
Όχι, σύντροφε! Όσο υπάρχει Καπιταλισμός και νόμοι που επιτρέπουν την ιδιωτική υγεία και ασφάλιση, δεν έχει κανένα νόημα και δε συναινούμε σε τίποτα.
Να καταργηθούν πρώτα όλοι οι νόμοι από... Τουρκοκρατία και δώθε και στη συνέχεια το... συζητάμε για καμιά κίνηση αποτροπής κλεισίματος νοσοκομείων, με προαπαιτούμενο, βέβαια, την αποδέσμευση από τη λυκοσυμμαχία της ΕΕ.
Μέχρι τότε.... ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΙ ΣΚΑΣΕ!
Αυτό λέει το ΚΚΕ.

Ελπίζω να απεγκλωβιστούν σύντομα από αυτό το κώμα οι εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που ακόμη βρίσκονται παγιδευμένοι στα δίχτυα της πολιτικάντικης συμμορίας του Περισσού.

Για να παραφράσω το ευφυολόγημα του Μπογιόπουλου...
Δεν είναι ο κομμουνισμός.
Είναι το ΚΚΕ, ηλίθιε!


Είδηση από parapolitiki.com: Το ΚΚΕ δηλώνει μηδενικά είσοδα από εισφορές μελών! Ούτε κουπόνι, σα να λέμε!
Τα κρατικά.... "στραβά μάτια" στον έλεγχο των οικονομικών του ΚΚΕ ίσως να εξηγούν την πολιτική του στάση.
Ή μήπως λες να φταίει η πρόσδεση του ΚΚΕ στο άρμα της Γερμανίας που βλέπει τον ΣΥΡΙΖΑ ως φιλική προς τις ΗΠΑ δύναμη; Με το φτωχό μου το μυαλό, αναρωτιέμαι: Στάζ(ε)ι, λες;

Βέβαια, η στάση του ΚΚΕ δεν πρέπει να μας εκπλήσσει.
Εδώ στις Σκουριές που γίνεται πόλεμος δυο χρόνια τώρα, οι κάτοικοι που αντιδρούν στα μεταλλεία του Μπόμπολα, με αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες έφτιαξαν συνδυασμό για να αντιμετωπίσουν τον κίνδυνο της επανεκλογής Πάχτα στο Δήμο... και το ΚΚΕ κατέβασε δικό του συνδυασμό, διασπώντας τις δυνάμεις που αγωνίζονται ενάντια στην καταστροφή της περιοχής!
Ευτυχώς, όμως, πήραν τον πούλο και το ΚΚΕ κι ο Πάχτας και κέρδισαν το Δήμο οι ηρωικοί κάτοικοι.

Αλλά κι εμείς... ωραίοι πολίτες είμαστε!
Θα 'πρεπε ήδη να 'χουμε ξεχυθεί στους δρόμους και τις πλατείες και να μαζεύουμε οι ίδιοι υπογραφές για δημοψήφισμα για την πώληση της δημόσιας περιουσίας, ιδίως για την ενέργεια και το νερό.
Ας μην περιμένουμε λοιπόν κανέναν.
Δεν είναι υπόθεση των εργαζομένων της ΔΕΗ (οι οποίοι άλλωστε δε θίγονται εργασιακά από την πώληση). Είναι υπόθεση όλων των Ελλήνων.
Δε χρειάζεται να απεργήσει η ΓΕΝΟΠ, υπό το καθεστώς επιστράτευσης μάλιστα.
Πρέπει να είμαστε όλοι στους δρόμους.

Εδώ εκατομμύρια κόσμου κατέβηκαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη να διαδηλώσουν για τις μαλακίες του Χριστόδουλου και υπέγραφαν για δημοψήφισμα για τις ταυτότητες...
...και δεν μπορούμε να μαζευτούμε τόσοι κι άλλοι τόσοι, για να σώσουμε τον πλούτο της πατρίδας μας;
Τόσο νεκροί είμαστε πια;


ΥΓ.: Το ξέρω πως... απαγορεύεται να κριτικάρουμε το ΚΚΕ, την ιερή αγελάδα της Μεταπολίτευσης, αλλά εγώ είμαι... ιερόσυλος!

31 σχόλια:

 1. Καλημέρα.
  Πρόσθεσε κι άλλον έναν ιερόσυλο στην ομάδα! Σιγά που θα σεβαστούμε τους προδότες…
  Μόνο έτσι μπορώ να τους χαρακτηρίσω και δεν με νοιάζει. Τόσα χρόνια είδαμε την στάση τους και στο κοινοβούλιο και στον συνδικαλιστικό χώρο. Διάσπαση, διάλυση, σύγχυση και δήθεν τον δικό τους «καθαρότατο» χαβά!!!
  Δεν έχουν προσφέρει τίποτα θετικό εδώ και δεκαετίες παρά μόνο εμπόδια και ένα ύπουλο παιχνίδι.
  Λυπάμαι που τα λέω αυτά, καθώς θα έπρεπε να είναι αλλιώς και ντρέπομαι γι’ αυτό!
  Λυπάμαι και για μας, που δεν κάνουμε τίποτα πια και ντρέπομαι και γι’ αυτό! Να κάνουμε κάτι πιο δραστήριο και οργανωμένο εννοώ και να μην περιμένουμε μόνο τις εκλογές…
  Δεν συζητώ για τα υπόλοιπα κοινωνικά αγαθά, στα οποία έχουμε αναφερθεί ποικιλοτρόπως εδώ μέσα, τα οποία ανέφερες παραπάνω ως πρώην κεκτημένα, τα οποία χάνονται λίγο-λίγο ή ξαφνικά μέσα από τα χέρια μας.
  Για το σύστημα υγείας μπορείς ν’ αλλάξεις τον χρόνο σύνταξης στο κείμενο, διότι αρκετοί ασθενείς ψοφάνε ήδη στο δρόμο, δεν βρίσκουν τόπο να εγχειριστούν ή είναι αργά όταν τον βρουν, ναι, μένουν χωρίς οξυγόνο και πεθαίνουν σ’ έναν διάδρομο πεταμένοι (δεν ξέρουν τι να τους κάνουν και πού να τους βάλουν), αντιμετωπίζονται ως νούμερα και τίποτα παραπάνω!!! Φυσικά δεν τα βάζω με τους εργαζόμενους, οι οποίοι δίνουν έναν τεράστιο αγώνα, ειδικά οι πιο ευσυνείδητοι για μένα είναι ήρωες…
  (Πρόσφατη εμπειρία με τον πατέρα μου, που αν δεν είχε κάποια χρήματα που έβγαλε με αίμα και ιδρώτα εργαζόμενος από παιδί, θα είχε πεθάνει σαν το σκυλί στο δρόμο με την περίπτωσή του…)
  Το κείμενό σήμερα είναι από αυτά που φέρνουν στην επιφάνεια την πίκρα και την οργή!!!
  Το ίδιο και το κείμενο στην πλαϊνή στήλη των Bloggers, που εμφανίζεται ολόκληρο, και με το οποίο επίσης ταυτίζομαι!!!
  Έτσι, γιατί ο καθένας έχει βάλει το χεράκι του, για να είμαστε σ’ αυτήν την κατάσταση και μόνο χλευασμός τούς πρέπει. Παράλληλα οι υπόλοιποι να συνεχίσουμε να δρούμε με όποιον εύστοχο και οργανωμένο τρόπο μπορούμε, πέρα από την απάθεια…
  Ξέρεις τι λένε; Η π$%#@^% η αλήθεια πλέον δεν μπορεί να κρυφτεί, αλλά το ζήτημα είναι τι την κάνεις...

  Για άλλη μια φορά έγραψα δεύτερο κείμενο. Πάντα θα το λέω, αφού αισθάνομαι άσχημα γι’ αυτό και σ’ ευχαριστώ για το χώρο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πολλά "οποία" έβαλα στην 5η παράγραφο! Λόγω κεκτημένης ταχύτητας. Σόρυ! Δεν το σβήνω τώρα, γιατί δεν προλαβαίνω!

   Διαγραφή
  2. Λόγω βιασύνης παρέλειψα κάτι στην παρένθεση, για να δείξω και την σκληρότητα της κατάστασης (... ενώ κατάφερε με αυτά τα χρήματα να πεθάνει τουλάχιστον αξιοπρεπώς...).
   Αυτά, γιατί η πραγματικότητα μάς υπενθυμίζει διαρκώς την ύπαρξή της, όσο κι αν προσπαθούμε να την διακωμωδούμε για να την παλέψουμε. Για τον καθέναν είναι διαφορετική και υπαρκτή, όπως και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

   Διαγραφή
 2. Χαχα, καλό!

  Το δημοψήφισμα για το νερό στη Θεσσαλονίκη πάντως το οργάνωσαν και δήμοι, θέλω να πω κάποιος πρέπει να συντονίζει αυτά τα πράγματα.

  Όσο για το ΚΚΕ οι του κόμματος είναι βολεμένοι σε διάφορες θέσεις, σε δουλειές στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Γιαί λοιπόν να καίγονται; Είναι γνωστό οτι τα κόμματα σου εξασφαλίζουν δουλειά, φίλους, κύκλο γενικώς,. μια ζωή ολόκληρη. Γι αυτό και όποιοι κουκουέδες τόλμησαν κατά καιρούς να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια, πάθαιναν μετά κατάθλιψη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Παιδιά συγνώμη αλλά δεν είναι ιεροσυλία.Αντίθετα η αποκάλυψη της προδοτικής στάσης του ΚΚΕ σε όλα τα επίπεδα,είναι ύψιστη πράξη ταξικού καθήκοντος και λαικής δικαιοσύνης.
  Ειναι το ίδιο προδότες με τους φασίστες που μας κυβερνούν.Ακολουθούν την ίδια προδοτική πολιτική και σαν προδότες πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε.
  Αρκετά έπαιξαν και αυτοί με τον πόνο του λαού.Η τιμωρία τους πρέπει να είναι όμοια με τους Σαμαροβενιζέλους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Απορώ για ποιο λόγο ασχολείσαι με το ΚΚΕ αφού το ευρύ αμεσοδημοκρατικοαριστερό κίνημα το οποίο υποστηρίζεις είναι προ των πυλών της εξουσίας. Θα έρθουν αυτοί που εκτιμάς στην εξουσία και θα (κάτσε ν' ανέβω για να απαριθμίσω) επανέλθει το οκτάωρο, ο κατώτατος μισθός, το γάλα του μωρού κλπ. κλπ. και θα φύγουν τα μεταλλεία του Μπόμπολα. Τι διάολο, το 4,5% του ΚΚΕ σας λείπει; Κάποιος πατριώτης χριστιανός θα βρεθεί να το αντικαταστήσει.
  Τότε, θα μπορέσετε να στήσετε και δικαστήρια για τους προδότες και θα καταδικάσετε μαζί με τους Βενιζελοσαμαράδες και μερικούς από αυτούς που βρίσκονται οικειοθελώς μπλεγμένοι "στα δίχτυα της πολιτικάντικης συμμορίας του Περισσού".
  Ελπίζω βέβαια να τη γλιτώσω, διότι αν δε σιάξει πρώτα τα πράγματα δεν θα νομιμοποιείται η αριστερή σου κυβέρνηση να τιμωρήσει τους "προδότες". Άσε που τη βλέπω να κατατάσσεται σύντομα η ίδια στην ευρύτατη συνομοταξία των "προδοτών". Διότι όταν ξεχειλώνεις τις λέξεις γλυστράς τελικά μέσα απ' το πατζάκι τους.

  Μία βασική διαφορά του κομμουνιστή από τον αριστερό/αντιμνημονιακό/πεστοκιέτσι είναι ότι ο κομμουνιστής δεν καταφεύγει σε χαρακτηρισμούς επιπέδου αγανακτισμένων της άνω πλατείας. Επίσης μια βασική διαφορά ενός κομμουνιστή είναι ότι τη χυλόπιτα τη διαχειρίζεται χωρίς να καταφύγει σε καριολολογίες.

  Τέλος πάντων, ελευθερία λόγου έχουμε ακόμα, εσύ δικαιούσαι να θες να κάνεις τον καπιταλισμό κούκλα, εγώ να τον δω να πηγαίνει στο διάολο. Το "εσυ" και το "εγώ" χάριν συντομίας. Το πως προκύπτει ότι εγώ φταίω που μένει ο άλλος άστεγος, είναι φαντάζομαι μέρος της διδακτέας ύλης των σύγχρονων συριζομαθηματικών.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Στρατολάτη, συγνώμη για την παρέμβαση, αλλά τουλάχιστον τον χαρακτηρισμό "προδότες" τον έδωσα εγώ και ο Ανώνυμος και όχι ο Μαζεστίξ. Για τα υπόλοιπα να τον κρίνεις και όχι για κάτι που δεν είπε.

   Εσύ πώς θα τους χαρακτήριζες μέσα από κάθε τους πράξη και στάση τόσα χρόνια;
   Τι έχουν κάνει θετικό για το καλό του τόπου τις τελευταίες δεκαετίες;

   Όσο για τους άλλους άσε να δοκιμαστούν πρώτα, αφού έφτασαν στη μια ανάσα κι έπειτα τους κρίνουμε, ως κυβέρνηση πια και με όλη την ευθύνη που θα φέρουν.
   Κανείς δεν εμπιστεύεται απόλυτα κανέναν.

   Για τα υπόλοιπα από τον Μαζεστίξ.

   Διαγραφή
  2. @Στρατολάτη
   Ωραίες οι γενικότητες και τα παχιά κούφια λόγια.Όταν πάμε στα συγκεκριμένα όμως?
   π.χ.
   Αυτός που πουλάει δημόσια περιουσία,πληρώνεται σε Παρθένους νήσους,δεν αποκαλύπτει ποιός είναι ο αγοραστής,ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ δεν τον ενοχλεί τι είναι?
   ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ή ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΣ?

   Μαζεστιξ,όσα και να πεις είναι λίγα.Ιστορία 80 χρόνων έχει επιβεβαιώσει πλήρως την απόλυτη διάβρωση της εκάστοτε ηγετικής κλίκας και του ρόλου της.Το ίδιο γίνεται και τώρα,είναι απόλυτα προβλέψιμοι.

   Η τακτική των υπογραφών νομίζω πως έχει αποδειχθεί εντελώς αναποτελεσματική σε όσε περιπτώσεις χρησ/κε.

   Διαγραφή
  3. "....Μία βασική διαφορά του κομμουνιστή από τον αριστερό/αντιμνημονιακό/πεστοκιέτσι είναι ότι ο κομμουνιστής δεν καταφεύγει σε χαρακτηρισμούς επιπέδου αγανακτισμένων της άνω πλατείας..."
   Ποιός είπε στρατολάτη τα
   -τζογλαν boy (Κανέλλη)
   -σκυλάκι του καναπέ (Κουτσούμπας)
   και πολλά άλλα
   Yπάρχουν ανάλογα του Τσίπρα,του Λαφαζάνη ή άλλου προς το Περισσό;

   Γιατί ψεύδεσαι τόσο προκλητικά;
   R

   Διαγραφή
  4. Οι Παρθένοι Νήσοι είναι εκεί που έδενε το κότερο ο Φλωράκης; Κοίτα σύμπτωση..

   Διαγραφή
  5. 'Οχι,εκεί δένει το κότερο του ο Γόντικας που έπνιξε τον Φλωράκη

   Παραμένουν αναπάντητες οι ερωτήσεις
   1-Καθεστωτικός ή επαναστάτης ο ανεξέλεγκτος πωλητής δημόσιας περιουσίας
   2-Περί ύβρεων,ποιοι τις χρησιμοποιούν

   Διαγραφή
 5. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ασχολείστε με το 6% του εκλογικού σώματος όταν ο κίνδυνος ελοχεύει στην ανερχόμενη δύναμη που έχει καπηλευθεί ξένους αγώνες και με τον μανδύα της δήθεν αριστεράς θέλει να γίνει χαλίφης στην θέση του χαλίφη (όπου χαλίφης δες ΠΑΣΟΚ) .... δεν είναι ο κομμουνισμός... ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΗΛΙΘΙΟΙ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Σωστά.Ο κομμουνιστής του ΚΚΕ δεν καταφεύγει σε χαρακτηρισμούς πλατειών,είναι τρε μπανάλ οι χαρακτηρισμοί,και οι πλατείες καριόλες.
  Για τούτο το ΚΚΕ καταφεύγει σε ανωτέρου πολιτικού επιπέδου χαρακτηρισμούς,όπως ας πούμε τσογλάνια και σκυλάκια καναπεδίσια.Η κ.Κανέλλη αίφνης,αυτό το αμάγαλμα πολιτικού και κομμουνιστικού ήθους,που παίζει τον μαρξισμό στα δάχτυλα,ποτέ δεν θα έπεφτε τόσο χαμηλά και φρόντισε εξ'αρχής να βάλει στην θέση τους τούς καργιόλες της πλατείας,δίνοντας το εναυσμα για το ξύλο και τα χημικά που έφαγαν χιλιάδες άνθρωποι,ενώ το ηρωικό ΚΚΕ-ΠΑΜΕ μάζευε χαμομήλια σε τόπους χλοερούς μακριά απο την ζώνη πυρός.
  Για το οκτάωρο και τις άλλες κατακτήσεις που χάνουν οι εργαζόμενοι,θα περιμένουμε τον σοσιαλισμό του ΚΚΕ να τα ξαναπάρουμε πίσω.Αφού το οκτάωρο οι εργαζόμενοι το κέρδισαν επί σοσιαλισμού ΚΚΕ,είναι λογικό πάλι επι σοσιαλισμού ΚΚΕ να το ξανακερδίσουμε. Το ίδιο και με την απεργία.Και αυτή επί σοσιαλισμού ΚΚΕ εφαρμόσθηκε.Τώρα που η κυβέρνηση την καταργεί,είναι μάταια κάθε αντίσταση αποτροπής αφού θα την ξανακερδίσουμε επι σοσιαλισμού ΚΚΕ.
  Και τι καταλάβαμε που τόσα χρόνια απεργούσαμε?Νισάφι πιά,ούτε τον σοσιαλισμό έφεραν οι απεργίες ούτε τα μέσα απο τον Μπόμπολα αφαιρέσαμε.
  Γιαυτό μην αγχώνεστε αδέλφια.Πάλι με χρόνους με καιρούς πάλι δικά μας θα είναι.
  Χρειάζεται υπομονή για να κερδίσεις την βασιλεία των ουρανών,και προπαντός χρειάζεται να πιστεύεις στο ΚΚΕ που είναι το μόνο που θα σου χαρίσει την βασιλεία,το οκτάωρο και την απεργία,που κατά τ'άλλα στην Τυποεκδοτική και τις άλλες επιχειρήσεις του ΚΚΕ,ήταν απαγορευμένη δια ροπάλου.
  Υ.Γ Καταντάει αστεία η προσπάθεια διαχωρισμού του ΚΚΕ απο την Αριστερά.
  Θέλοντας να τονίσουν ότι αυτοί είναι ''κομμουνιστές''και όχι αριστεροί,ακυρώνουν χωρίς να το καταλαβαίνουν καθότι και ανιστόρητοι,την βασική θέση για την Αριστερά,όπως αυτή οριοθετήθηκε απο την Γαλλική Επανάσταση.Ετσι αφού δεν δέχονται πως είναι Αριστεροί,ο καθένας μπορεί να τους τοποθετήσει όπου θέλει.Ακόμα και στην ακροδεξιά.Και δεν θα έχει και πολύ άδικο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν ξέρω ποιος είσαι, αλλά αυτό που λες για τη "ζώνη πυρός" στις πορείες με τα χημικά έχεις δίκιο, γιατί το είδα να γίνεται!!!

   Διαγραφή
 7. Κανείς δεν έχει όρεξη να ασχοληθεί με το 4.5%και όχι το 6% που είναι πλασματικό,αφού δεν αφορά συσχετισμό δυνάμεων εκλογής κυβέρνησης αλλά ευρωεκλογές χαλαρού τύπου.
  Υπάρχουν πολλά σοβαρότερα ζητήματα να ασχοληθούμε.Ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ζωή 'η τον θάνατο.
  Ομως και να θέλεις να αγιάσεις δεν σε αφήνουν οι διαόλοι.
  Καθε τρείς και πέντε θα δώσει αφορμή το ΚΚΕ με προκλητικές δηλώσεις ή προδοτικές συμφωνίες και στάσεις,που αναγκαστικά πρέπει ο καθένας να πάρει θέση ώστε οι προκλήσεις να μην μένουν αναπάντητες.
  Αυτό είναι όλο,και μην παίρνουν τα μυαλά σας αέρα πως τάχα ενδιαφέρεται κανείς να ασχοληθεί με το ΚΚΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Από ιεροσυλία κι εγώ άλλο τίποτα.
  Έχει αναρωτηθεί έστω και ένας ψηφοφόρος τους γιατί το ΚΚΕ δεν δέχεται έλεγχο στα οικονομικά του; Έχει αναρωτηθεί γιατί το κράτος δεν επιβάλλει ‘δια της βίας’ αυτόν τον έλεγχο; Έχει αναρωτηθεί γιατί το κόμμα του αντιδρά στο υπό κατάθεση νομοσχέδιο, σύμφωνα με το οποίο θα διακόπτεται η χρηματοδότηση των κομμάτων που αρνούνται τον έλεγχο;

  Κανένας ΚΚουές δεν αναρωτιέται τι δεν πάει καλά με το κόμμα του. Αρκείται στο να βρίσκει τι δεν πάει καλά στα άλλα. Μη το ζαλίζουμε, κάνει και ζέστη.
  Τα τελευταία χρόνια του απόλυτου ξυσίματος, τουλάχιστον εντός Βουλής, δεν πολυχαλάνε τη ζαχαρένια τους με την κυβέρνηση (αυτή, την προηγούμενη, την πιο προηγούμενη …). Αρκούνται στο να αντιπολιτεύονται την αντιπολίτευση.

  Κάθε φορά που οι κυβερνητικοί πούστηδες ψηφίζουν και επιβάλλουν μια νέα αθλιότητα, το κώμα του λαού θα μας πει ότι "είναι ο καπιταλισμός ηλίθιε".
  Κάθε φορά που η Αριστερά υποστηρίξει την αντίθετη από την επιβαλλόμενη κυβερνητική πολιτική, το κώμα του λαού θα πει "και αυτό είναι καπιταλισμός ηλίθιε και δεν το καταλαβαίνεις".
  Οι μόνοι μη ηλίθιοι είναι αυτοί που κουνάνε σημαιάκια με σφυροδρέπανο. Οι υπόλοιποι απλά μαλακίζονται γιατί δεν έχουν καταλάβει ακόμα τις μοναδικές αλήθειες του ΚΚΕ.
  Είναι και θέμα εξυπνάδας!
  Καλά θα κάνουν λοιπόν οι υπόλοιποι να συνασπιστούν σε ένα κόμμα, του 95% ας πούμε, για να υπάρχει από την άλλη μεριά το 5% του ΚΚΕ και να ξέρουμε που βρισκόμαστε.

  Το ΚΚΕ δεν στηρίζεται στη θεωρία του ‘ώριμου φρούτου’. Κάτσε δηλαδή στη άκρη, μη ψηφίζεις τίποτα, φεύγε από τη Βουλή στα δύσκολα. Η λογική του ΚΚΕ είναι να σαπίσει το φρούτο, να σαπίσει το δέντρο, να ξεραθεί το χώμα, να έρθει η απόλυτη ερήμωση και μετά να εμφανιστούν ως …λύση.
  "Σας τα λέγαμε, θυμάστε;", θα λέει το κώμα και θα πανηγυρίζουν οι ψηφοφόροι τους κι ας είναι και οι ίδιοι στον τάφο.

  Προσωπικά θα ήθελα περισσότερους κομμουνιστές στη Βουλή και καθόλου σκαταυγά. Αντί όμως να κριτικάρουν τον ΣΥΡΙΖΑ και όποιον άλλον, γιατί δεν αναρωτιούνται τι είναι αυτό που συνεχώς τους κατεβάζει τα εκλογικά ποσοστά και ανεβάζει των πιθήκων;

  Το πιο ανησυχητικό (για τους ίδιους) είναι που δεν ασχολείται κανείς μαζί τους. Κάποια κόμματα τούς χρειάζονται (χρόοοοονια τώρα) κάποια άλλα απλά τους έχουν χεσμένους. Στη θέση τους θα ανησυχούσα από το γεγονός ότι οι σαμαροβενιζέλοι δεν λένε απολύτως τίποτα για το κόμμα τους, παρότι (θεωρητικά) έχουν εντελώς αντίθετη πολιτική. Ίσα ίσα, συχνά πυκνά οι κυβερνητικοί βουλευτές (μαλάκες/καθάρματα στην πλειοψηφία τους) στα πάνελ, όλο και κάποιον καλό λόγο θα βρουν να πουν για την «υπεύθυνη» στάση του κώματος.
  Κάποιος είχε πει: «Όταν σε επαινεί ο αντίπαλος, ψάξε να δεις που έχεις κάνεις λάθος».
  Βρε ποιος το’πε, βρε ποιος το’πε …. Α, ναι μωρέ, ο Влади́мир Ильи́ч Улья́нов ήταν. Κοινώς Λένιν.

  ΥΓ: Σπάω πλάκα με τους οπαδούς του κώματος. Δεν έκαναν ποτέ κριτική στο κώμα (έλα τώρα!), αρνούνται να την ακούν από άλλους. Μιλάμε για έρωτα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Εκτός από κάνα-δυό που ξεφύγανε σε κάποιου είδους αντικομμουνιστικού μένους, θεωρώ πως η ανάρτηση και κάποιοι σχολιαστές εκδηλώσανε την πικρία τους για αυτόν τον ιδιότυπο σεχταρισμό του κόμματος.
  Κι εγώ την ίδια απογοήτευση έχω.
  Όμως ό,τι έχουμε απολαύσει ως τώρα, στους κομμουνιστές οφείλεται.
  Στην δική τους πρωτοπορεία, στις δικές τους θυσίες, στις δικές τους διώξεις.
  Προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Με έναν αστερίσκο όμως,
  Των τότε και κάποτε κομμουνιστών. Που ουδεμία σχέση έχουν με τους σημερινούς.
  Και δεν αναφέρομαι απαραίτητα στην ηγεσία που είναι για τα μπάζα, γιατί πάντα για τα μπάζα ήταν.
  Απλώς έφτασα στο σημείο πια, να διαπιστώνω μετά λύπης μου, πως πάρα πολλοί οπαδοί ενός κόμματος που γεννήθηκε από μια κοσμοθεωρία της αμφισβήτησης του όποιου καθεστώτος, να μην τολμούν ν αμφισβητήσουν ακόμα και μερικά πασιφανή.
  Δημιούργησαν έτσι, ένα νέο κόμμα.
  Των κουκουέδων.
  Πολλοί κάνουν το λάθος να τους μπερδεύουν με τους κομμουνιστές, όπως κάποιοι σχολιαστές όπως προανέφερα κι είναι άδικο.
  Να το ξεκαθαρίσουμε μια για πάντα.
  Άλλο κομμουνιστής κι άλλο κουκουές.
  Οπότε, μιας και θεωρώ τον εαυτό μου κομμουνιστή, απαιτώ όταν αναφέρεστε στους κουκουέδες να το αποσαφηνίζετε, διότι θίγομαι.
  Το ότι κάποιοι κράτησαν τη σφραγίδα ενός ηρωικού κι ιστορικού κόμματος και της έβγαλαν τα μάτια, δεν σημαίνει πως πρέπει πια ν αρχίσουν κάποιοι άλλοι να βλέπουν δράκους σ όποιους τέλος πάντων ενστερνίζονται την δικαιότερη και ανθρωπιστικότερη κοσμοθεωρία για το πως πρέπει να πορευτεί η ανθρωπότητα.
  Ντάξ?

  mbiker

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Νομίζω, mbiker, πως σχεδόν όλοι στο ΚΚΕ αναφερθήκαμε και όχι στους κομμουνιστές ή ευρύτερα στους αριστερούς. Το θέμα ήταν η στάση του ΚΚΕ εδώ και κάποιες δεκαετίες και ειδικότερα σήμερα, που κρίνεται το μέλλον της Ελλάδας.
   Κανείς, επίσης, δεν αμφιβάλλει για τους αγώνες και τις θυσίες των παλαιότερων. Ίσα-ίσα, μέσα από το σεβασμό για ό,τι έδωσαν αυτοί οι άνθρωποι σε εμάς, φτάνει να εξοργίζει η στάση του ΚΚΕ!!!
   Νταξ;

   Διαγραφή
 10. Επειδή με όλους τους υπόλοιπους συμφωνώ και δεν έχω κάτι να προσθέσω, θα απαντήσω μόνο στον Στρατολάτη πως η επίθεσή μου στην πολιτική του κόμματος δε συνιστά επίθεση και σε κάθε ψηφοφόρο του μεμονωμένα.
  Και νομίζω πως το 'χει καταλάβει και ο ίδιος αυτό τόσον καιρό που ανταλλάσσουμε απόψεις.

  Επί του θέματος, δε χρειάζεται να δευτερολογήσω.
  Με κάλυψαν οι προλαλήσαντες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 11. Θαυμάστε κόμμα που υποτίθεται ότι θα προασπίσει τα συμφέροντα της εργατικής τάξης και των αδικημένων.
  Τι γράφουν; Τι γράφουν τα γκρουπούσκουλα στην πατσαβούρα τους.
  Τι γράφουν τα ξεφτιλισμένα υποκείμενα στο προπαγανδιστικό τους έντυπο.
  Η λέξη ξεφτίλα είναι πολύ μικρή για να περιγράψει την πορεία προς την κόλαση του εν τύποις "κομμουνιστικού" κόμματος Ελλάδος.
  Η Ελλάδα και το κόμμα έμειναν σαν έννοιες, ο κομμουνισμός πέταξε σαν μαύρο κοράκι. Όσο μαύρες είναι και οι ψυχές της ιεράς εξέτασης του περισσού....

  http://www2.rizospastis.gr/page.do?publDate=28/12/2008&id=10422&pageNo=8&direction=1

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Αλλά τι να περιμένεις από ένα κόμμα - απόκομμα της επαναστατικής συνείδησης, που στο τελευταίο του συνέδριο αποκατέστησε μεν την κομματική ταυτότητα του Θανάση Κλάρα (λες και τράβαγε κανένα ζόρι ο Άρης για να του αποκαταστήσει το όνομα το κόμμα - απόκομμα που τον πρόδωσε), αλλά, και εδώ είναι το απόλυτα σχιζοφρενικό του ιερού άβατου του περισσού: ενώ είχε δίκιο στις εκτιμήσεις του για το όργιο τρομοκρατίας και μαζικών δολοφονιών που θα έρχονταν μετά από την συμφωνία της Βάρκιζας, ωστόσο έπρεπε να υπακούσει στην κομματική γραμμή.

  Ήμαρτον παναγία μου. Ήμαρτον

  Γνωρίζουμε ότι θα μας πάρουν τα σώβρακα οι μοναρχοφασίστες με την βοήθεια των μεγάλο Ιμπεριαλιστών, Βρετανών και Αμερικάνων, αλλά εσύ που κάνεις αυτή την εκτίμηση, ενώ έχεις απόλυτο δίκιο, ουσιαστικά θα πρέπει να υπακούσεις στην κομματική γραμμή που έχει λάθος.

  Τρέλα.....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Τις εκρήξεις της κοινωνίας δεν τις φοβόμαστε.
  Αρκεί να είναι μακριά από τον κώλο μας.
  Γιατί εδώ στην μπανανία του Ελλαδιστάν, η εξέγερση που ακολούθησε την κρατική δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, υποκινήθηκε από σκοτεινά κέντρα και νονούς της νύχτας σύμφωνα με την πασιονάρια του ιερού άβατου του περισσού.

  Απολαύστε υπεύθυνα.

  https://www.youtube.com/watch?v=U4r-0tYd944

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Εχει απόλυτο δίκιο ο mbiker.Αλλο κομμουνιστής και άλλο κκουές.Το δεύτερο διαφέρει απο το πρώτο,όσο η μέρα με την νύχτα.Το κκουες σήμερα είναι συνώνυμο της βρισιάς.
  Η ηγεσία του μορφώματος του Περισσού έχει την βασική ευθύνη για την κατάντια και την κατάρα που λέγεται σημερινό ΚΚΕ.Ομως μεγάλες είναι και οι ευθύνες των μελών και στελεχών,που μέσα απο μια χρόνια μετάλλαξη φανατισμού,μισαλοδοξίας και βολονταρισμού,δίνουν την δύναμη σε αυτή την ηγεσία να συνεχίζει το προδοτικό της έργο.Χωρίς την τυφλή πίστη και υποταγή αυτών των κομματάνθρωπων,το ιερατείο δεν είχε καμμιά ελπίδα.Με λίγα λόγια,ηγεσία και κομματικός στρατός αποτελούν ένα δηλητηριώδες μείγμα που λερώνει ότι έλθει σε επαφή μαζί του.
  Δεν έχει καμμιά σχέση αυτό το κώμα με τους αγώνες και την παράδοση των κομμουνιστών.Καπηλεύεται αγώνες και αίμα χιλιάδων αγωνιστών που πίστεψαν σε λόγια μεγάλα και απατηλά,για να κάνει το σημερινό ΚΚΕ μπίζνες με οφσορ πουλώντας δημόσια περιουσία στον Μαρινάκη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Είμαι αντίθετη στους πάσης φύσεως φονταμενταλισμούς και στις κάθε είδους αυθεντίες. Γι' αυτό, Μαζεστίξ, ν' αγιάσει το στόμα σου!!!
  Κατά τα λοιπά τα έθεσαν πολύ ωραία οι περισσότεροι εδώ. Έχω καταλήξει πάντως στο συμπέρασμα ότι το ΚΚΕ θέλει την επικράτηση του καπιταλισμού στην πιο στυγνή του μορφή πριν να και προκειμένου να αποκτήσει το προλεταριάτο ταξική συνείδηση, να συμπαραταχθεί με τις αρχές του κομμουνισμού και να επαναστατήσει. Αυτή είναι η δική τους νομοτέλεια κι άλλος δρόμος δεν υπάρχει και ούτε έχουν λόγο να σταματήσουν την εξέλιξη των πραγμάτων προς αυτή την κατεύθυνση. Μέχρι στιγμής το σχέδιο πάει καλά. Βρε λες οι Σαμαροβενιζέλοι να δουλεύουν για το ΚΚΕ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Το ΚΚΕ είναι απολιτίκ, αλλά με επιχειρήματα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. "το ΚΚΕ θέλει την επικράτηση του καπιταλισμού στην πιο στυγνή του μορφή πριν να και προκειμένου να αποκτήσει το προλεταριάτο ταξική συνείδηση, να συμπαραταχθεί με τις αρχές του κομμουνισμού και να επαναστατήσει"

  Kάτσε ένα λεπτό.Ειμαι μελος του κκε ,με το σπιτι μου, το εξοχικο μου ,τα αμαξια μου,την μπιζνα μου,τις καταθεσεις μου, κτλ.Με λιγα λογια ειμαι μικροαστος(γνωριζω και μεγαλοαστους κκεδες) με κομμουνιστικο ιδεολογικο περιτυλιγμα.Για ποιο λογο να θελω να καταρρευσει ο καπιταλισμός;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Καλε αγορακια και κοριτσακια κουμμουνιστοαριστεροσφυριζοκλανουλιακαροτοζουμοποτακια 40 χρονια βρε τι σκατα προσφερατε στην ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ?????????????????????ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ ΧΑΡΤΟΥ!!!!!!!!!!ΦΕΚ-1762-05/12/2006-ΓΙΑ 5 ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 1.098.560 ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ 329.568 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ!!!!!!!!!!!ΦΕΚ-569-20/04/2007-ΓΙΑ 7 ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 3.367.944 ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ 1.010.383 ΕΚ ΕΥΡΩ=450.000.000 ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΩΣ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΡΕ ΒΡΩΜΟΚΥΛΟΤΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΗΦΗΝΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΒΡΩΜΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΟΚΟΠΡΙΕΣ ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!!!!!!!ΝΤΟΥΡΟΥ ΝΤΟΥΡΟΥ ΝΤΟΥΡΟΥ ΚΛΑΝ....ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ ΠΕΤΑΝ....ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΥΜΟΣΟΦΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. http://leninreloaded.blogspot.gr/2014/05/blog-post_1360.html
  Περαστικα σας για τις σκουριες και για τον καινουργιο δημαρχο σας , που βγηκε και επιχειρηματιας της χρονιας.Και αυτος θα διωξει τα μεταλεια.
  Νταξει καλο το καθαρο σας μισος για το κκε αλλα θολωσατε και χασατε τον ελεγχο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Παραλίγο χάρη στο τρισάθλιο κόμμα σου να ξαναβγεί ο Πάχτας.
   Πάλι καλά που ο συνδυασμός που κατέβασε δεν πήρε ούτε 2%.
   Γιατί ευτυχώς σ' εκείνη την περιοχή που βίωσαν στο πετσί τους τί πάει να πει "ή με τη μία πλευρά ή με την άλλη", έπραξαν όπως έπρεπε.
   Και όχι με λογικές του τύπου "τι Μπέος τι Συριζαίος".

   Άρα μη μιλάς καθόλου ούτε εσύ το "Lenin reloaded" που εύχεστε την καταστροφή του ελληνικού λαού για να "δικαιωθεί" τάχα το ιερατείο των διαπλεκόμενων του Περισσού.
   Είστε ανεπανόρθωτα εκτεθειμένοι και προφανώς για να μη βιάζεστε να αλλάξει κάτι, θα τον έχετε και τον τρόπο σας....

   Αλήθεια... στην Πάτρα θα τον καταργήσετε τον Καπιταλισμό ή θα κάνετε... ρεφορμιές;;;

   Διαγραφή
  2. Ναι , τα θερμα μου σθγχαρητηρια που κανατε δημαρχο τον επειχηρηματια της χρονιας.Μεγαλη ανατροπη , που βγηκε ταχαμου σαν αντιθετος στα μεταλια και μια μερα μετα λεει αλλα , αλλα ενταξει δεν ειναι ο παχτας...ολα λυθηκαν ...ζητω ο συριζα ...κατω το προδοτικο κκε που δεν θελησε να κουναει τη σημαια του σεβ το αχρειο.

   Διαγραφή
  3. Το σημαντικό είναι ότι στην Πάτρα, όπου βγήκε original κομμουνιστής δήμαρχος, όλα λύθηκαν και ετοιμάζεται το project της εργατικής αυτοδιεύθυνσης και της λαϊκη΄ς αντεπίθεσης κατά του νατοϊκού ιμπεριαλισμού.
   Τώρα πια υπάρχουν άλλα θέματα: ποιος Πατρινός δημοτικός υπάλληλος θα βγει "υπάλληλος του μήνα";

   Διαγραφή