Τρίτη, 8 Απριλίου 2014

Γιατί να μη συμβεί κι αυτό;

 Υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά ο Γιάννης Μώραλης με Βαγγέλη Μαρινάκη και Πέτρο Κόκκαλη υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους

Πόσο ν' αντέξει το στομάχι χωρίς να ξεράσει ό,τι κυκλοφορεί μέσα του;
Πόσο ν' αντέξει, όταν η μπόχα δεν κρατιέται πια και κατακλύζει τον περιβάλλοντα χώρο;

Ίσως έχετε ήδη πληροφορηθεί ότι για... δήμαρχος Πειραιά κατεβαίνει ο αντίπρόεδρος του Ολυμπιακού και -όλως τυχαίως- πρόεδρος του εξαμβλώματος που ονομάζεται Ελληνικό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου (Σούπερ-Λίγκα), Γιάννης Μώραλης, έχοντας στο πλάι του ως υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους τον Πέτρο Κόκκαλη και τον Βαγγέλη Μαρινάκη!!!
Είναι τρελοί που κατεβάζουν συνδυασμό... "Ολυμπιακού" για να πάρει τη δημαρχία;
Καθόλου τρελοί δεν είναι. Δυστυχώς, καθόλου τρελοί.
Το κακο είναι πως ξέρουν πως θα βρουν στήριξη από ένα μεγάλο κομμάτι του Πειραιά.
Ξέρουν πως έχουν βάσιμες ελπίδες ακόμη και για να βγουν πρώτοι.
Είναι τόσο σάπια η ελληνική κοινωνία, ώστε είναι ικανή να κάνει ακόμη και αυτό.

Ένα μεγάλο μέρος άλλωστε της ελληνικής κοινωνίας (συνεπώς και της πειραϊκής) στηρίζει δυο εγκληματικές συμμορίες με συνέπεια.
Πρώτον, την εγκληματική συμμορία Σαμαρά, που ληστεύει τον Έλληνα πολίτη φάτσα-φόρα και, αν δεν το δεχτείς με το καλό, θα το δεχτείς και με το... κακό.
Δεύτερον, την εγκληματική συμμορία Χρυσή Αυγή, που δολοφονεί, κακοποιεί, εκβιάζει και εκτελεί "συμβόλαια" κατ' εξακολούθησιν.
Επομένως γιατί να κωλώσει η πειραϊκή κοινωνία να στηρίξει και τρίτη εγκληματική οργάνωση;

Να 'ναι καλά και το τεράστιο μανιάτικο λόμπι του Πειραιά, που είναι ικανό για τα πάντα. Οι Μανιάτες, εκτός από τον Καποδίστρια, κατέστρεψαν και τον Πειραιά. Ένα τεράστιο δίκτυο μπράβων, νονών, μπάτσων, μιζαδόρων, ρουσφετιών, κλεφτρονιών, εκβιαστών και φασιστών (με καταγωγή απ' τη Μάνη σε συντριπτική πλειοψηφία) έχει κάνει κατάληψη στις περιοχές γύρω απ' το λιμάνι και κάνει κουμάντο δεκαετίες τώρα, καταστρέφοντας το μεγάλο λιμάνι της χώρας και καθηλώνοντάς το από κάθε άποψη.
Δεν αμφιβάλλω λοιπόν πως ο Μανιατοκρατούμενος Πειραιάς (μετά τα μονοκούκια που έδινε παραδοσιακά σε Μαντούβαλους και Μιχαλολιάκους και μετά τα υψηλότατα ποσοστά της Χρυσής Αυγής) είναι ικανός να αναδείξει στη δημαρχία του Πειραιά ακόμη και την εγκληματική οργάνωση "Παράγκα"!


Γιατί αναρωτιέστε που την ονομάζω εγκληματική οργάνωση, όπως τη Χρυσή Αυγή και το Σαμαρικό τσίρκο;
Πώς αλλιώς μπορεί να χαρακτηριστεί η οργάνωση "Παράγκα" που έχει φάει τα σωθικά του ελληνικού αθλητισμού σχεδόν είκοσι χρόνια τώρα, χρησιμοποιώντας κάθε πιθανό και απίθανο μέσο για να επικρατήσει με τρόπο, διάρκεια και ένταση, όπως δεν έχει γίνει πουθενά αλλού, πουθενά στον κόσμο, στο χώρο του ποδοσφαίρου;
Πώς αλλιώς μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή η σέχτα μαφιόζων που έχουν διαλύσει τα πάντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο (και όχι μόνο), επιβάλλοντας το νόμο του χρήματος που κλείνει στόματα και των όπλων που κλείνουν σπίτια;
Πώς λέγονται αυτοί που χρησιμοποιούν ένα στρατό οπλισμένων κάφρων ικανών ακόμη και να σκοτώσουν (λέγε με και "Θύρα 7"- τροφοδοτώ με μέλη συνδέσμων μου και τη Χρυσή Αυγή), προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα του αφεντικού;
Πώς λέγονται αυτοί των οποίων οι αντίπαλοι εξοντώνονται ηθικά, επικοινωνιακά, οικονομικά και, όταν δε φτάσει αυτό, βρίσκουν τα αυτοκίνητά τους ανατιναγμένα από γκαζάκια;
Πώς λέγονται αυτοί που με όρους και μεθόδους Νονών της Νύχτας έχουν κάνει κατάληψη στο πιο δημοφιλές σπορ της χώρας και έχουν κάνει τα δύο τρίτα των Ελλήνων να σιχαίνονται ακόμη και να το βλέπουν;
Πώς αλλιώς λέγονται αυτοί, αν όχι εγκληματική συμμορία;

Βγάλτε τους δημάρχους, στήστε κι ανδριάντες

Ο Γιάννης Μώραλης, με καριέρα στη... Θύρα 7, με περγαμηνές όπως σφουγγοκωλάριος του κάθε φραγκάτου χάχα που βιάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο και με προσόν την πλήρη διάλυση του ελληνικού ποδοσφαίρου, ως πρόεδρος της Σούπερλιγκ, διεκδικεί τη δημαρχία του πειραιά με αξιώσεις.
Δίπλα του ο Πέτρος Κόκκαλης, γιος του αρχιερέα Σωκράτη, ιδιοκτήτη της Ελλάδας επί σειρά ετών, πρόεδρος και ο ίδιος για κάποια χρόνια στην ΠΑΕ, υπεύθυνος κι αυτός -στο μέτρο των λιγοστών δυνατοτήτων του- για τις ομορφιές του ελληνικού ποδοσφαίρου τις τελευταίες δύο δεκαετίες σχεδόν. Προσόν του ότι είναι γιος εκείνου που έστηνε πρωταθλήματα, είτε με το χρήμα είτε με ίντριγκες είτε με τη βία είτε με την τρομοκρατία. Πάντοτε όμως με πλήρη πολιτική κάλυψη.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο άνθρωπος που απέδειξε πως "τελικά υπάρχουν και χειρότερα κι από τον Σωκράτη Κόκκαλη"!
Ο άνθρωπος που κατάφερε να κάνει ακόμη και φιλάθλους του Ολυμπιακού να τον βλέπουν και να σιχτιρίζουν την ώρα και τη στιγμή που ο πατέρας τους τούς έκανε Ολυμπιακούς.
Ο άνθρωπος-αναπαράσταση του κόσμου της Νύχτας στο ποδόσφαιρο, που είχε στενό του συνεργάτη τον... Μπέο! (Τον Μπέο που κατεβαίνει κι αυτός για δήμαρχος Βόλου- θου Κύριε!)
Ο άνθρωπος που κατάφερε με την αθλιότητά του να διώξει από τη χώρα ένα διαμάντι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, τον Τζιμπρίλ Σισέ, και να δυσφημίσει τη χώρα όσο λίγοι, με την μαφιόζικη συμπεριφορά του.

Και γιατί να ελπίζω ότι δε θα εκλεγούν και δήμαρχοι αυτά τα αποβράσματα;
Η πρώτη θα 'ναι ή η τελευταία εγκληματική συμμορία που θα εκλεγεί;
Στη Νότια Ιταλία και επισήμως εδώ και δεκαετίες ψηφίζουν ως δημάρχους τους αρχηγούς της Καμόρα.
Γιατί όχι κι εδώ;
Καλύτεροι είμαστε;


ΥΓ.: Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το σύλλογο και τους φιλάθλους του Ολυμπιακού.
Με τη Μαφία και την καφρίλα έχω πρόβλημα.
Έχω άλλωστε πολύ αγαπημένα μου πρόσωπα που υποστηρίζουν την ομάδα, αλλά σιχαίνονται τις μεθόδους των Μαφιόζων.
Έχω πρόβλημα με την ιδεολογία της επικράτησης με κάθε τρόπο, με την ιδεολογία του "αφού μπορούσε, καλά έκανε", την οποία διδάσκει επί 20 σχεδόν χρόνια αυτή η εγκληματική συμμορία που ονομάζεται "Παράγκα" και φυσικά έχει άμεση σχέση με τη συμπεριφορά και τη νοοτροπία μας ως πολίτες εν γένει.

28 σχόλια:

 1. Τελικά, πάντα έχει πιο κάτω από δω... Ο λαός μέσα σε τόσα δεινά, γιατί δεν παίρνει χαμπάρι και ψηφίζει όποιο λαμόγιο περπατάει και πετάει, είναι απορίας άξιο, εκτός κι αν το πάρουμε πια απόφαση, πως ο,τι είναι ο λαός είναι και οι ηγέτες του. Ε, νισάφι πια να δικαιολογούμε αιώνες ολόκληρους το εκλογικό σώμα ως ανήξερο και άνευ ευθύνης. Λυπάμαι πολύ, αλλά τελικά τα θέλει ο κ@λος του λαού μας, και βαρέθηκα... Έχουμε εκλογές σε ένα μήνα κι είναι όλοι ανέμελοι και εγκληματικά αδιάφοροι και την ημέρα των εκλογών θα πάνε και θα ψηφίσουν ελαφρά την καρδία το κάθε λαμόγιο. Μετά την απομάκρυνση από την κάλπη, θα αρχίσουν τα σου μου του... Φτου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Για μέαν πάντως, ε΄χουν τελειώσει οι δικαιολογίες.
   Δεν δικαιολογώ κανέναν και για τίποτα.
   Για όλους ισχύει το "ήθελές τα κι έπαθές τα".
   Το πρόβλημα είναι ότι τα παθαίνουν και οι υπόλοιποι που δεν τα ήθελαν.
   Ε, ντάξει τί να κάνουμε;
   Αυτή η ρουφιάνα η πλειοψηφία τα φταίει όλα.

   Θα ψηφίσει ο "κοσμάκης" ό,τι μαλακία ψηφίσει πάλι και εμτά θα κλαίγεται και θα λέει "ωχ με κοροϊδέψανε πάλι"
   Δε πα να γ***θεί κι ο κοσμάκης...

   Διαγραφή
  2. σωστα ..αυτη η πλειοψηφια ποσο πολυ γ*****ται ..
   που ουτε καν προσπαθει να μαθει
   & δυστυχως την γνωση την εχουν οι λιγοι..
   & ακομα λιγοτεροι την διαχειριζονται..
   Ετσι τρωμε το μπερδεμένο δηλητήριο με το μέλι..
   γιατι έτσι ακριβώς παραποίησαν
   & κατάντησαν την Δημοκρατία..
   διαστρεβλωμένη στην χειρότερη της μορφή..
   διότι στρέφει τον ίδιο τον άνθρωπο εναντίον του εαυτού του..κλπ
   ..αυτό είναι το αναβαθμισμένο "προϊόν που προσφέρουν
   ίσως οι κατά παραγγελία 'πανεπιστημιακές έρευνες των διαφόρων μεταπτυχιακών '..
   υποστηριζόμενες των χορηγων τους & μεταδιδακτορικών επιστημόνων που η διαχείριση της γνώσης τους τι ακριβώς εξυπηρετεί..?

   Γιατί ο υπερχειλιος θυμός αργά σταθερά μετασχηματίζεται & γίνεται οργή πού μόνον την εγγυημένη εκδίκηση είναι δυνατόν να κυοφορεί.
   Αδυνατώ να δεχτώ πως δεν το καταλαβαίνουν αυτό..
   η αυτό ακριβώς επιδιώκουν ?

   Διαγραφή
  3. Ο υπερχείλιος θυμός μετασχηματίζεται πράγματι σε οργή και εκδικητική μανία.
   Γι αυτό ακριβώς είναι εδώ τα αγαπημένα μας ΜΜΕ, για να κατευθύνουν την οργή μας.
   Για να εκδικηθούμε στην καλύτερη περίπτωση τους αναλώσιμους και οι αναλλοίωτοι να συνεχίσουν να είναι εδώ, αφέντες και τσιφλικάδες.
   Δεν εμπιστεύομαι καθόλου πια τον "απλό πολίτη".
   Ακριβώς επειδή είναι "απλός"...
   Πες το ελιτισμό, πες το όπως θέλεις, αλλά δεν τον εμπιστεύομαι.

   Η δημοκρατία απαιτεί και προϋποθέτει πολίτες, εξάλλου.
   Και το ότι δεν έχουμε δημοκρατία σημαίνει ότι δεν είμαστε και πολίτες.
   Είμαστε ανελεύθερα πεπαιδευμένοι.
   Κι από ανελεύθερους, δεν μπορείς να περιμένεις και πολλά.

   Διαγραφή
  4. Στο "απλός" θα πρόσθετα το "απλοϊκός".
   Μεγάλη μερίδα των υποτιθέμενων πολιτών αυτού του κράτους έχουν αυτό το χαρακτηριστικό δυστυχώς.

   Διαγραφή
 2. Aντε σε λιγο να κανει κομμα κι ο Παναθηναϊκος και η ΑΕΚ και, γιατι οχι, τα super markets Μαρινοπουλος, Σκλαβενιτης, κλπ, ή και διαφορα τηλεοπτικα realities, οπως το Dancing with the Stars. Εδω μας προεκυψε ως κομμα το "Ποταμι" του Θεοδωρακη. Ηταν που ηταν τσιρκο η πολιτικη ζωη του τοπου (μιλωντας ομως μεταφορικα), τωρα θα γινει και τσιρκο στην κυριολεξια. Προκειται για φαινομενα τρομερης παρακμης που παραπεμπουν -τηρουμενων των αναλογιων- στην παρακμη της Ρωμαϊκης Αυτοκρατοριας, οταν η δημοφιλια των ψυχασθενων αυτοκρατορων εξαγοραζονταν με γιορτες στο Κολοσαιο. Θα συμφωνησω βεβαια με το σχολιο του -ή της ;- Joan Petra. To χειροτερο δεν ειναι οτι οι μαφιοζοι κατεβαινουν στην πολιτικη,αλλα οτι θα υπαρξουν ανθρωποι -λεμε τωρα !- που θα τους ψηφισουν. Εκει βρισκεται η πραγματικη πολιτιστικη παρακμη, η μετατροπη του λαου σε οχλο και του πολιτη σε υπηκοο-οπαδο-καταναλωτη. Θα προτεινα ωστοσο να μην οδηγηθουμε στην απολυτη απαισιοδοξια. Σιγουρα υπαρχει στην κοινωνια ενα ποσοστο λοβοτομημενων, αγραμματων, φανατικων, ηλιθιων (οπως υπαρχει, βασει ερευνων, και ενα ποσοστο γυρω στο 20% με ελαφρα εως βαρεια ψυχικα νοσηματα, στο οποιο ανηκουν κατα τεκμηριο και οι φασιστες), θελω να ελπιζω ομως οτι η μεγαλη πλειοψηφια των συμπολιτων μας δεν υπαγεται σε τετοιες κατηγοριες. Δεν νομιζω οτι οι περισσοτεροι ανθρωποι γυρω μας ειναι αδιαφοροι, μπορει να ειναι μπερδεμενοι, ειναι ομως και εξοργισμενοι κι αυτη η βουβη οργη θα εκδηλωθει στις εκλογες. Πιστευω μαλιστα οτι, μολις καταρρευσουν οι μασκες της εξουσιας των καθαρματων που τους τρομοκρατουν, τοτε θα ξεθαρρεψει κι ενα ποσοστο αυτων των φοβισμενων και των διστακτικων και θα τους παρουν στο κυνηγι. Ας θυμηθουμε τι εγινε προσφατως με τον ανεκδιηγητο -και αθλιο- ΓΑΠ που μολις κατερρευσε εγινε εθνικος περιγελως απο εκεινους οι οποιοι προηγουμενως τον δοξαζαν (εν τη βλακεια τους). Τα ιδια και χειροτερα -γι αυτους- νομιζω οτι θα συμβουν και με την τωρινη κλικα Σαμαρα, Βενιζελου, Στουρναρα, Παπαδημου και Σια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η παρακμή είναι μια ακτηφόρα που δεν έχει τελειωμό.
   Κι εμείς ίσως και να βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή της κατηφόρας.
   Θαυμάζω την αισιοδοξία σου ότι οι βλαμμένοι είναι οι λίγοι.
   Πολύ φοβάμαι πως είναι οι πολλοί αυτοί που μπορεί να σκύψουν τον κεφάλι στον βιασμό της ζωής τους, αλλά να σκοτώσουν άνθρωπο άμα τους θίξει την ομάδα και τον πρόεδρα.

   Το πρόβλημα είναι ότι και τον ΓΑΠ οι πολλοί τον βρίζουν για τους λόγους που υπαγορεύουν τα ΜΜΕ κατά κύριο λόγο.
   Και δεν έχω καταλάβει ακόμη γιατί όλοι βρίζουν τον ΓΑΠ, αλλά αντιμετωπίζουν στα σοβαρά τον Σαμαρά...
   Κι όταν τη θέση του Σαμαρά θα την πάρει άλλος, τότε τα ΜΜΕ θα δώσουν το σύνθημα να βρίζουν όλοι τον Σαμαρά και θα παίρνουν στα σοβαρά το επόμενο νούμερο...

   Διαγραφή
 3. Με το ποδόσφαιρο δεν ασχολήθηκα ποτέ, όμως το τι γινόταν όλα τα χρόνια ήμουν ενήμερη.
  Το ζήτημα είναι τι είδους άλλα κόλπα θα βρουν, για να καταφέρουν να επιπλεύσουν!!!
  Χαίρε, φασίστα, εσύ και το μεγαλείο σου!!!
  Λειτουργούν τόσο ύπουλα, διαλυτικά και κάποιες φορές τόσο εξόφθαλμα, που σε εξοργίζει από τη μία και από την άλλη μπορεί να σε διαλύσει ψυχικά.
  Ποντάρουν βέβαια σ' αυτό, διότι όταν η οργή δεν διοχετεύεται προς έναν στόχο, ο οποίος θα μπορεί να φέρει αποτέλεσμα, οδηγεί ή στην ψυχική ασθένεια ή για άμυνα στην πλήρη εγκατάληψη και απάθεια. Όπως κι αν είναι πρόκειται για αυτοκαταστροφή!!!
  Στους υπόλοιπους που ποντάρουν, ανεγκέφαλους, αδιάφορους και βολεμένους, είναι το κοινό τους, οπότε δεν ανησυχούν καθόλου!!! Τους βοηθούν στο έργο τους. Πάντα όμως υπήρχαν αυτοί.
  Όσοι βρισκόμαστε στην άλλη όχθη τι κάνουμε;
  Πώς προστατευόμαστε από την αυτοκαταστροφή;
  Πώς αντιμετωπίζουμε την κατάσταση, για να επιφέρουμε κάποιο αποτέλεσμα προς όφελος μας και προς όφελος αυτού του τόπου;
  (Υπάρχουν γαμώτο λύσεις! Υπάρχουν! Τη θέληση πρέπει να βρούμε!)

  υ.γ.
  Πριν ξεκινήσουμε οτιδήποτε όμως, μπορούμε να ξεράσουμε πρώτα την αηδία τους!!!

  υ.γ.
  Για όλα αυτά θύμωνα σ' εκείνη την παλιότερη ανάρτηση. Ενότητα απαιτείται παρά τις όποιες διαφωνίες μας. Αυτό δεν είναι κάτι που φαίνεται στην καθημερινότητά μας, τουλάχιστον έντονα. Μικρά δείγματα ίσα που πάνε να φανούν.

  υ.γ.
  Άσχετο. Το βιβλίο το γνωρίζεις; (μέιλ)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ακόμη κι αν κάποιος δεν ασχολείται με το ποδόσφαιρο, δεν μπορεί να αγνοήσει την ύπαρξή του μες στην κοινωνία.
   Όσο και να μην ξλερει κάποιος τι είναι το οφσάιντ, θα ξέρει τί ρόλο παίζουν οι διάφοροι μαφιόζοι.

   Και όσο εξόφθαλμα κι αν είναι τα κόλπα τους, φαίνεται ότι δεν έχουν πρόβλημα να δοκιμάσουν τα πάντα, προκειμένου να επιπλεύσουν.
   Σου λέει "κάτι θα μου κάτσει".
   Ο πανικός τους μου δείχνει ότι ως τώρα τίποτα δεν έχει πιάσει ακόμη όσο και όπως θα ήθελαν, γι αυτό και συνεχίζουν να ψάχνουν κόλπα.
   Μένει να δούμε αν θα τους περάσει.

   Διαγραφή
 4. Η πολιτική παρακμή σε όλο της το μεγαλείο.
  Αυτές οι τριπλές εκλογές θα κρίνουν πάρα πολλά πράγματα και θα αποτυπώσουν το πώς ακριβώς έχουν τα πράγματα σήμερα και το τι λαός είμαστε. Αν η μαφία του ελληνικού ποδοσφαίρου καταφέρει να πάρει τη δημαρχία Πειραιά καταλαβαίνουμε όλοι σε πόσο άθλιο σημείο βρισκόμαστε και το πόσοι σκατόμυαλοι φανατίλες υπάρχουν σε αυτή τη χώρα.

  Σε κάθε πόλη ή χωριό, περιφέρεια, αλλά και ολόκληρη την επικράτεια, θα φανεί το βράδυ της Κυριακής των εκλογών τι θέλει επιτέλους η πλειοψηφία. Αν παρά τα όσα έχουν γίνει θέλει να συνεχίσουν να την κυβερνούν οι δυνάστες της και ο κάθε μαφιόζος, τι να πω.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η αντιπολιτική μονομανία των τελευταίων χρόνων θα δώσει εκπλήξεις στις εκλογές.
   Η ταύτιση του πολιτικού με τον κλέφτη και το αίτημα για "πολιτική χωρίς πολιτικούς" επιφέρει το προφανές: όταν δεν ασκούν την πολιτική οι πολιτικοί, θα την ασκήσουν οι μαφιόζοι. Διότι μόνο αυτοί έχουν εναλλακτικά τη δυνατότητα να επιβάλουν την απρουσία τους.

   Κι εγώ αυτό φοβάμαι: ότι την Κυριακή των εκλογών θα φανεί τι θέλει επιτέλους η πλειοψηφία.
   Φοβάμαι πως θα απογοητευτώ διά παντός.
   Διότι τώρα δεν θα υπάρχει το ελαφρυντικό (λέμε τώρα) του εκβιαστικού διλήμματος.
   Θέλω να πιστεύω πως είμαι υπερβολικά απαισιόδοξος.

   Διαγραφή
 5. Το πιο κατω απο εδω υπαρχει και ειναι ο Μπεος , ο υποδικος Μπεος, ο ανθρωπος της νύχτας που εστηνε το ενα ματς πισω απο το αλλο, ο ανθρωπος ο οποιος δηλωνε προεδρος ΠΑΕ με εισοδημα 5000 ευρω τον χρονο, ο ανθρωπος ο οποιος αντιπροσωπευει τελεια την εννοια του υποκοσμου στο ποδοσφαιρο, ο ανθρωπος του "εγω γαμω και δερνω ρε", αυτος ο τυπος ο ανεκδιηγητος τυπος κατεβαινει για δημαρχος στον Βολο και απο οτι διαβασα ειναι και πρωτος στις δημοσκοπησεις(!!!) . Ευγε στον λαο του Βολου . Κι εμεις μιλαμε για αλλαγες, αλληλεγγυη, δικαιοσυνη και κουραφεξαλα... και απορουμε που η Χρυση Αυγη εκτιναχθηκε..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μα είναι ο Μπέος πιο κάτω από δαύτους;
   Στα ίσα τους βλέπω...

   Κι εγώ είδα τα γκάλοπ και η πρώτη μου αντίδραση ήταν "έλα μωρέ, στημένα γκάλοπ θα είναι, κλασικά".
   Μετά από λίγο όμως αναρωτήθηκα για ποιο λόγο να μην είναι αλήθεια.
   Μια χαρά μπορεί να ισχύουν αυτά τα γκάλοπ.
   Ο μαλάκας ο Έλληνας είναι ικανός για όλα.
   Μένει να κατέβει κι ο Μάκαρος για δήμαρχος Καβάλας.
   Για να σιγουρευτώ πως πρέπει να μεταναστεύσω άμεσα.

   Διαγραφή
 6. Παρακολουθούσα χθες Ράδιο Αρβύλα, κάτι που κάνω σπάνια, και είδα έναν απίστευτο παπαράκο που έβγαλε την οπαδική του καφρίλα από το βήμα.
  Δες το απόσπασμα. Σύμφωνα με τη δική του θεωρία «είμαστε περισσότεροι» θα μπορούν να εκλέξουν πρωθυπουργό και κυβέρνηση.
  Θα μου πεις «ο μόνος μαλάκας αρχικάφρος είναι που χρησιμοποιεί το βήμα για να αναπτύσσει τις παπάρες του;»
  Δεν έχω απάντηση. Είναι όμως από τις φορές που η πουτάνα δεν θέλει καν να κρυφτεί.

  Θεωρώ ότι αν όχι όλοι, σίγουρα οι περισσότεροι γαύροι που διαβάζουν το σχόλιο, θα βρίζουν τη μάνα μου. Τους έχω χεσμένους.
  Σε αυτή την ομάδα ο πρόεδρος είναι κάτι περισσότερο από ιερό πρόσωπο. Αποκλείεται να συμβαίνει σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα παγκοσμίως κάτι τέτοιο. Η μαλακία που τους δέρνει τους κάνει όχι μόνο να μην ενδιαφέρονται ποιον πηδάει η διαιτησία (φτάνει να ευνοούνται οι ίδιοι) αλλά να θέλουν να αγκαλιάσουν και να προστατέψουν τον κάθε παλιόπουστα τους αγοράζει τα νταμπλ. Η μαλακία που τους δέρνει τους κάνει να απαντάνε με κουβέντες 5χρονων.
  Ας μη ξεχνάμε ποια εχέγγυα διέθετε και ο Φασούλας. Γέννημα θρέμμα Σαλονικιός έφτασε να γίνει δήμαρχος Πειραιά με ποιον τις ψήφους; Μαντεύεις; Αν έπαιζε σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα δεν θα είχε εκλεγεί στον Πειραιά ούτε δημοτικός σύμβουλος.

  Δεν έχω καμία αμφιβολία πως οι πατσαβούρες του ελληνικού ποδοσφαίρου αύριο θα μπούνε στις δημαρχίες και μεθαύριο στη Βουλή. Τόσα και τόσα λαμόγια και καθάρματα μπήκαν, ουδέν πρόβλημα. Κάτι κάνει τους γαύρους να νομίζουν πως στέλνοντας έναν αρχιγαύρο στη Βουλή, παίρνουν και αυτοί λίγη απ’ τη χρυσόσκονη, πως η ομάδα τους γίνεται …θεσμός!!!

  Αυτή η σκατίλα είναι που απομάκρυνε όποιον αγαπούσε το άθλημα. Αυτή η συμμορία που επιβάλλεται σε ΕΠΟ, αστυνομία, δικαιοσύνη και κυβέρνηση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τώρα το είδα το βίντεο!
   Χαχαχαχαχα αυτοί είναι χειρότεροι απ' τα παιδάκια που τους παρακολουθούσαν απορημένα!!
   Πάλι καλά που λείπανε ο Λοβέρδος, ο Τραγάκης κι η Κανέλλη να γίνει "το καφενείο των φιλάθλων".

   Όσο για τον Φασούλα, η μία πλευρά είναι ότι βγήκε επειδή ήταν του Ολυμπιακού. Η άλλη είναι ότι το μανιάτικο λόμπι λίγο πριν τις εκλογές άλλαξε ρότα, τα 'σπασε με τον (Μανιάτη φυσικά) απερχόμενο δήμαρχο τότε Αγραπίδη και στήριξε Φασούλα, με την ευγενική χορηγεία Κόκκαλη φυσικά...
   Ο συνδυασμός Ολυμπιακού και μανιάτικου λόμπι είναι υπεραρκετός για να βγει δήμαρχος κάποιος στον Πειραιά.
   Δες τους πολιτευτές της δεξιάς στον Πειραιά: Μιχαλολιάκος (ο της ΝΔ), Μαντούβαλος, Μελάς, Αγραπίδης.
   Όλοι έχουν κάτι κοινό μεταξύ τους.
   Όπως το ίδιο κοινό χαρακτηριστικό έχουν και οι Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης... και οι 7 απ' τους 20 συνολικά βουλευτές της ΧΑ είναι Μανιάτες... Καλό ποσοστό, ε; 1 στους 3!
   Μανιατισμός και Γαυρισμός πάνε χέρι-χέρι.
   Τίποτα δεν είναι τυχαίο.

   Βέβαια, για να 'μαστε δίκαιοι, και οι άλλες ομάδες κάνουν... προεκλογικό αγώνα, αλλά σε μικρότερη εμβέλεια βέβαια..
   Κατ' αρχάς, και κάτι περίεργοι Παναθηναϊκοί σκοπεύουν να κατέβουν για τη δημαρχία της Αθήνας (το "Παναθηναϊκό Κίνημα", που είχε κατέβει και στις βουλευτικές του '12), αλλά δεν αποτελείται από πρόσωπα επιφανή, παρά μόνο από κάτι περίεργους οπαδούς, που άλλο πρόβλημα δεν έχουν στη ζωή τους, παρά μόνο τον Παναθηναϊκό.
   Απ' την άλλη και η ΑΕΚ μπαίνει δυναμικά στο κόλπο των εκλογών. Ίσως είδες πως ο Μελισσανίδης επιστράτευσε έναν χρυσαυγίτικο σύνδεσμο (όχι τους Οriginal, γιατί είναι του αντιεξουσιαστικού...) και έκαναν πέσιμο στην Δούρου, για να βγάλει το σκασμό για το γήπεδο στη Ν. Φιλαδέλφεια.
   Και φυσικά η, πάντα πρωτοπόρα σε κάτι τέτοια Θεσσαλονίκη, όπου για δεκαετίες αν δε φωτογραφιζόταν ο υποψήφιος δήμαρχος ή βουλευτής κάτω απ' την αφίσα του Κούδα στο παιδικό του δωμάτιο, ξυριζόμενος με αφρό ξυρίσματος "ο Δικέφαλος", έχοντας αφημένη στο πλάι την κούπα του καφέ με το σήμα του ΠΑΟΚ και πηδώντας με προφυλακτικά με το δικέφαλο, δεν έβλεπε δημαρχία. Βάλε και τον Άνθιμο μαζί και σώθηκες...

   Διαγραφή
  2. Ευχαριστούμε που επιλέξατε εμάς για την ενημέρωσή σας.

   Διαγραφή
  3. Αυτήν την εφημερίδα δεν αξίζει να την πάρει κανείς ούτε για να τυλίξει τα ψάρια.

   Διαγραφή
 7. Παιδιά μη βιάζεστε σε λίγο καταφθάνει και το άλλο μπουμπούκι ο Μελισσανίδης και τότε θα δείτε τις συμμορίες της Νέας Υόρκης .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καουμπόϊκο θα γίνουμε όπου να 'ναι!
   Ήδη άρχισε ο Μελισσανίδης να μπαίνει κι αυτός στο κόλπο των εκλογών...
   (δες το από πάνω σχόλιο)

   Διαγραφή
 8. 1ον Για τον Σ. Κοκκαλη το βιβλίο του Βαξαβανη ''ο άνθρωπος του τοίχους'' που αποδίδει τέλεια εκείνη την εποχή.
  2ον Η υποψηφιότητα Μαρινακη αποδίδεται σε από πολλούς στην επινθύμηση της οικογένειας Μητσοτάκη οτι είναι και θα είναι πάντα εδώ!
  Κατά τα άλλα συμφωνώ πλήρως ,ειδικά για τον Μπεο ,που το κλίμα όσον γνωρίζω στο Βόλο είναι :τόσα λαμογια βγάλαμε ο Μπεος μας πείραξε!!!
  nicktheseaman

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. 1. Ο Σωκράτης είναι ο περιβόητος "πράκτορας Κρόκους" που όλως τυχαίως τρύπωσε παντού, όπου παιζόταν νταλαβέρι μεταξύ Ελλάδας-Γερμανίας...
   2. Οι Μητσοτακαίοι θα μείνουν πιο πολλά χρόνια κι απ'τους Γλίξμπουργκ. Είναι κι αυτοί χωμένοι παντού.
   Σχετικά με τον Μπέο, αυτή ακριβώς η λογική πολλών -Βολιωτών και μη- είναι η απόλυτη καταστροφή.

   Διαγραφή
 9. Από τη στιγμή που, ως λαός, σκεφτόμαστε ως οπαδοί (κομμάτων, θρησκειών, ομάδων, δεν έχει σημασία) και όχι ως πολίτες, το θεωρώ πολύ πιθανό να τον πάρουν τον Δήμο. Και στη Θεσσαλονίκη, όπως είπες, τα ίδια γίνονται με τον ΠΑΟΚ. Όσοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι ή βουλευτές είχαν ανάμιξη με τη διοίκηση ή τη νομική υποστήριξη του ΠΑΟΚ (βλ. Βενιζέλος, Καλαφάτης) έχουν πάρει ψήφους από αυτό και μόνο. Αν κατέβαινε ο Σαββίδης για δήμαρχος της πόλης, θα έκανε περίπατο. Με ποια λογική; μα με τη λογική του οπαδού! (κι επίσης όλοι το ίδιο είναι, μπλαμπλα, μπλαμπλα....εγώ δεν το καταλαβαίνω αυτό. Έχεις ένα βόθρο γεμάτο σκατά. Τι θα κερδίσεις αν ρίξεις κι άλλα σκατά μέσα;)
  Το δικό μου ερώτημα είναι άλλο: Τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δε θα 'χε αντίπαλο ο "σωτήρας" Σαββίδης στη Θεσσαλονίκη.
   Κι ο Πάμπλο Γκαρσία (ο Ουρουγουνός σαματάς του ΠΑΟΚ) να 'βαζε, πάλι θα βγαινε.
   Το μικρόβιο του οπαδισμού είναι βαθιά χωμένοσ τις κοινωνίες μας. Και ιδιαίτερα με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, αποκτά τεράστιες διαστάσεις με κοινωνικές και πολιτικές μάλιστα προεκτάσεις.

   Στο "τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι", εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να απαντήσω ακόμη.

   Διαγραφή
 10. Δίχως να είμαι οπαδός μικρός είχα συμπάθεια στον Ολυμπιακό.

  Το 2001, αν δεν κάνω λάθος τη χρονιά, στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΓΑΣ και με παρουσία περίπου 250 Προέδρων Αθλητικών Σωματείων από όλη την Ελλάδα έρχεται μια εισήγηση από τον Βασίλη Σεβαστή Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ και μας αιφνιδίασε.
  Ο Σωκράτης Κόκκαλης πρότεινε στην Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων στην οποία ανήκε το Στάδιο Καραισκάκη να παραχωρήσει η Πολιτεία στον Ολυμπιακό το Στάδιο Καραισκάκη για να κατασκευαστεί γήπεδο ( και όχι στάδιο) για πολλά χρόνια (νομίζω 50). Στο ΣΕΓΑΣ που είχε το Στάδιο σπίτι του έδινε ως αντάλλαγμα τις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στο Ρέντη και την κατασκευή ενός μικρού Σταδίου (στο Ρέντη) μέχρι 15.000 θέσεων.
  Η εισήγηση ήταν να είμαστε αρνητικοί γιατί το Στάδιο θα κτιζόταν από τις Δημόσιες Επενδύσεις ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων και έτσι δεν θα έχανε ο ΣΕΓΑΣ τη φυσική του έδρα το Καραισκάκη. Και αυτό ομόφωνα ψηφίσαμε.
  Δύο χρόνια μετά ο Κόκκαλης πήρε το Καραισκάκη από τον ίδιο τον πρωθυπουργό Σημίτη και τον υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Ευάγγελο Βενιζέλο. Ο ΣΕΓΑΣ ούτε ξαναρωτήθηκε ούτε και πήρε τίποτα. Εκπαραθυρώθηκε. Από τότε κάνει το αγροτικό του στον Άγιο Κοσμά και πάλι καλά να λέμε....
  - Έκτοτε μου είναι συμπαθής κάθε αντίπαλη ομάδα που βλέπω να παίζει με τον Ολυμπιακό (έκφραση θυμού και όχι μόνο).
  # Είναι ψηλά τα πλοκάμια της διαπλοκής Μάζεστιξ και έρχονται από πολλά χρόνια πίσω.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τη θυμάμαι κι εγώ πολύ καλά την υπόθεση της ανακατασκευής του Καραϊσκάκη.
   Το παλιό στάδιο (μαζί με το βοηθητικό του) ήταν η όαση των ανθρώπων που ήθελαν να αθληθούν ερασιτεχνικά.
   Επίσης ήταν χώρος προπόνησης και αγώνων για τους αθλητές του στίβου.
   Η σκανδαλώδης αλλαγή χρήσης από στάδιο σε γήπεδο και το γκρέμισμα του βοηθητικού στέρησε από παραπάνω από τους κατοίκους μιας ολόληρης πόλης το δικαίωμα στον αθλητισμό.

   Και βέβαια ας μην ξεχνάμε και την σκανδαλώδη εκδίωξη του Εθνικού Πειραιώς από το Καραϊσκάκη!
   Διότι στο Καραϊσκάκη πρώτος έπαιζε ο Εθνικός και ύστερα πήγε ο Ολυμπιακός, αφού δέχθηκε το αίτημά του ο Εθνικός, που ήταν και η φυσική του έδρα.
   Αυτά όμως γίνονταν άλλοτε.
   Στην "ισχυρή Ελλάδα" των Ολυμπιακών Αγώνων, του Σημίτη και του Κόκκαλη, για κάποιον απροσδιόριστο λόγο, ο Εθνικός εξορίστηκε απ'το σπίτι του με το έτσι θέλω....

   Και επίσης μην ξεχνάμε ότι το Γήπεδο δεν δόθηκε στον Ολυμπιακό, ως σύλλογο έστω, για να το χρησιμοποιεί ες αεί ως γήπεδο, αλλά στη θυγατρικη΄"ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ" , ιδιοκτησίας Κόκκαλη. Θυγατρική, άσχετη με το σύλλογο.
   Έτσι, το γήπεδο αντί για περιουσιακό στοιχείο του Ολυμπιακού, έστω, έγινε περιουσιακό στοιχείο του Κόκκαλη!
   Και οι χαχόλοι πανηγυρίζανε και πανηγυρίζουν ακόμη!
   Τι να πρωτοπεί κανείς για όσα συνέβησαν μεταξύ 1996-2004 στον αθλητισμό!
   Πραξικόπημα κανονικό.
   Μπορώ να γράφω μέρες γι'αυτά.

   Διαγραφή
 11. Ευθύνεται και ο σκλάβος για τις αλυσίδες του (όταν τις ανέχεται...)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΄"Για τα δεσμά μας δε φταίει πάντα η σκλαβιά
   μα κι η υποταγμένη μας καρδιά"
   που γραφε κι ο Ασιμος.

   Κι εδώ πέρα δε μιλάμε απλά για ανοχή.
   Αλλά για ξεκάθαρη συνενοχή του σκλάβου.
   Χωρίς ελαφρυντικά.

   Διαγραφή
  2. Παραφράζοντας:
   "Καλύτερα σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή παρά μιας ώρας ελεύθερη ζωή"!
   Άρρωστα υποταγμένοι στο πανούργο μεγαλείο τους...
   (Πολλά κόκαλα θα τρίζουν!)

   Διαγραφή