Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2013

Τι το θες το κοντάρι, σύντροφε;;;Στην παραπάνω φωτογραφία απεικονίζονται οι νεολαίοι του μεταρρυθμιστικού κόμματος ΠΑΣΟΚ σε διαδήλωση το 2010.
Ως γνωστόν, το ΠΑΣΟΚ αντιτάσσεται στη βία από όπου κι αν αυτή προέρχεται, όπου κι αν απευθύνεται, όπου κι αν στοχεύει.

Τα παιδιά στη φωτογραφία προφανώς είναι έτοιμα για ανάπτυξη, για καινοτομία, για αξιοποίηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, για επιχειρηματικότητα, για σοσιαλδημοκρατία, για ευελφάλεια και πολλά άλλα.
Τα παιδιά στη φωτογραφία έμαθαν ξαφνικά για τη διαδήλωση και κατέβηκαν όπως-όπως απ' το σπίτι και φόρεσαν ό,τι βρήκαν.
Γι' αυτό μαζί τους κουβάλησαν και διάφορα οικιακά σκεύη, όπως κοντάρια, σαν κι αυτά που έχει σπίτι του κάθε Πασόκος που σέβεται τον εαυτό του.
Επίσης, διαπιστώνουμε πως βασικό προσόν για να είναι κανείς μέλος της νεολαίας ΠΑΣΟΚ (εκτός του διεύρου της εγγραφής) είναι το δίπλωμα μηχανής, πράγμα που εύκολα συμπεραίνουμε απ' το ότι στη φωτογραφία όλοι φορούν κράνη!
Για ποιον άλλο λόγο άλλωστε όλοι αυτοί θα φορούσαν κράνη;

Ο Έλληνας Τσακ Νόρις στην υπηρεσία του (υπο-)Νόμου, κύριος Δένδιας, καλείται να αξιοποιήσει την παραπάνω φωτογραφία, τώρα που άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι της τρομοκρατίας των διαδηλώσεων.
Ο ευεργέτης των υπαλλήλων Μουσείου Ακροπόλεως, Αντώνης Σαμαράς, καλείται να κάνει πράξει την υπόσχεσή του "να τους βγάλει τους κουκούλες" (ή έστω τα κράνη), για να επιστρέψει η ησυχία, η τάξη και η ασφάλεια και να κοιμόμαστε και πάλι με τα παράθυρα ανοιχτά, όπως τότε στα ωραία χρόνια της Χούντας, που τόσο νοσταλγεί.
Επίσης, καλείται ο κύριος Βενιζέλος, όσο ακόμη κυκλοφορεί ελεύθερος, να αξιοποιήσει τα φιλειρηνικά παιδιά της παράταξής του στην εκστρατεία του κατά της βίας.


ΥΓ.:Αλήθεια, τα παιδιά με τα κράνη και τα κοντάρια συγκαταλέγονται στους απλήρωτους υπαλλήλους του ΠΑΣΟΚ ή πληρώνονται με μπλοκάκι;
(Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...)

9 σχόλια:

 1. Περισσότερο θυμίζει έκθεση κράνους. Διατίθεται σε διάφορα μοντελάκια και σε ποικιλία χρωμάτων. Το δε «κοντάρι» παραείναι χοντρό, περισσότερο φέρνει σε ματσούκι.

  Διαπιστώνω πως για μια ακόμη φορά προβοκάρεις. Τη συνέχεια δεν την έμαθες; Οι σύντροφοι τελικά συνελήφθησαν αλλά αφέθησαν ελεύθεροι γιατί αποδείχθηκε πως τα …κοντάρια ήσαν για προσωπική τους χρήση, τα δε κράνη χρησιμοποιήθηκαν για να διατηρήσουν την ανωνυμία τους. Στη συγκεκριμένη φωτογραφία απεικονίζονται να κατευθύνονται σύσσωμοι σε παρακείμενο βουλκανιζατέρ για αγορά γράσου. Δεν θα αποκαλύψω που το χρησιμοποίησαν, μας παρακολουθεί το ΕΣΡ.

  ΥΓ1: Σου έχω ξαναπεί να έχεις λιγότερα με το Σαμαρά. Θέλεις να τον τσαντίσεις και να τα βροντήξει. Μετά τι θα απογίνουμε ρε αχάριστε; Θα πας εσύ να φέρεις επενδύσεις;

  ΥΓ2: Οι σύντροφοι πληρώνονται με γκλομπ(άκι). Δεν φαίνεται;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πάρε για συνεργάτη σου τον Πέτρο! Είναι οικονομικός (όχι μετανάστης) και συμφέρει! Οι δυο σας μπορείτε να φέρετε την μπλογκόσφαιρα τούμπα! Ενημερώστε με μόνο, μην πάθω καμμιά ναυτία με τα γνωστά αποτελέσματα!
   Αυτά με τους Πασοκτζήδες πότε έγιναν βρε παιδιά;
   Εντελώς αμορφωσιά μιλάμε!

   Διαγραφή
  2. Τι συνεργασία πιστέ φίλε;

   Αυτά έγιναν στο Πολυτεχνείο 2010.

   Διαγραφή
 2. Αν δεχτούμε ότι κάτι ματσούκια... ΝΑ προορίζονταν για προσωπική χρήση, τότε αυτό είναι... παρεξηγήσιμο, καθώς πρέπει να εξηγήσουν στη γυναίκα τους τι ακριβώς τα κάνουν.

  Μα το Σαμαρά τον συμπαθώ όπως έχεις διαπιστώσει ίσως.
  Τώρα που λείπει για να φέρει επενδύσεις (ήθελα να ξερα... με καϊκι έρχονται και κάνουν τόση ώρα;) είπα να του υποδείξω κάτι.
  Θα μου είναι ευγνώμων, υποθέτω, στη μάχη κατά της τρομοκρατίας.
  Αυτός κι ο Μπους.

  Μήπως όταν οι σύντροφοι δεν πληρώνονται, πάνε τα παιδιά από πάνω να ους συνετίσουν;
  Όχι τίποτα άλλο, αλλά σ' αυτά τα παιδιά δεν κολλάνε και ΙΚΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Από ποια διαδήλωση του 2010 είναι η φωτογραφία; Δεν τους είχα δει -τουλάχιστον στις μεγάλες.
  Και τι κάνουν; Φυλάνε την Ιπποκράτους;
  (ή μήπως ήταν η Χαριλάου Τρικούπη τότε; Μπερδεύτηκα με τις αλλαγές)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Η διαδήλωση είναι του Πολυτεχνείου το 2010.
  Τα αντικείμενα ειναι οικιακά σκεύη...
  Και τα παιδιά είναι ιδεολόγοι και όχι πληρωμένοι σε υπηρεσία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Κάποιο λάθος κάνετε.
  Πληρώνονται με το...κεφάλι...για όσους καταλαβαίνουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Αν εννοείς το δικό τους κεφάλι, τότε τους ρίξανε.
  Αν εννοείς τα κεφάλια των άλλων, πάνε καλά...

  ΑπάντησηΔιαγραφή