Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012

Τη θάψανε τη Δικαιοσύνη. Η εκταφή όμως θα γίνει!

Σήμερα πέφτει η ταφόπλακα πάνω απ' το πτώμα της απονομής Δικαιοσύνης που θάβεται μαζί με τα κτερίσματά της, τα πορίσματα δηλαδή από την αποκάλυψη των ευθυνών για την κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει.
Σήμερα στη Βουλή συζητιόταν η πρόταση για δημιουργία εξεταστικής επιτροπής για να αναζητηθούν και να ελεγχθούν οι ευθύνες των πολιτικών και διοικητικών παραγόντων της χώρας για την υπαγωγή της χώρας στα Μνημόνια.

Πρόσωπα προς έλεγχο ήταν οι εξής:
 • Γιώργος Παπανδρέου, πρωθυπουργός που κατηγορείται ότι είχε προσυμφωνήσει, πολύ πριν αναλάβει την εξουσία, την υπαγωγή στο ΔΝΤ, εξαπατώντας το λαό που τον ψήφισε.
 • Οι επιτελείς του, Παπακωνσταντίνου και Σαχινίδης, οι οποίοι διηύθυναν την ορχήστρα των παρατυπιών, για να επιτευχθεί ο σκοπός.
 • Ο Α. Γεωργίου, πρόεδρος της ΕΛ.ΣΤΑΤ., ο οποίος κατηγορείται ως σολίστ του μαγειρέματος των στοιχείων του ελλείματος, προκειμένου να φτάσει αυτό στο επιθυμητό ποσοστό.
 • Ο Προβόπουλος, πρόεδρος της Τράπεζας της Ελλάδος, ο οποίος με τα κόλπα του (Τ+3, Τ+10) εξυπηρέτησε εις το έπακρον αυτόν τον σκοπό.
 • Ο Β. Βενιζέλος, ως υπουργός Οικονομικών στο καταστροφικό κούρεμα του χρέους, που έσερνε μαζί του την αντισυνταγματική για πολλούς δανειακή σύμβαση.
 • Ο Λ. Παπαδήμος, ως τεχνοκράτης πρωθυπουργός που ήταν επικεφαλής στη διαδικασία αυτή.

Όλοι αυτοί λοιπόν κατηγορούνται από την αντιπολίτευση στη Βουλή, αλλά κυρίως από την πλειονότητα του ελληνικού λαού ότι μεθόδευσαν την υπαγωγή της χώρας στην προαποφασισμένη καταστροφική συνταγή των Μνημονίων.
 • Ο σημερινός αρχηγός του τσίρκου, Αντώνης Σαμαράς, έσκουζε προελογικά για τη μία και μοναδική εξεταστική που θα γινόταν αν εκλεγόταν, αυτή για το Μνημόνιο.
 • Ο υπαρχηγός του, Βαγγέλης Βενιζέλος, έτσι κι αλλιώς είναι κατηγορούμενος, οπότε η άποψή του δε μετράει.
 • Ο νομιμοποιητής του αίσχους, Φώτης Κουβέλης, μιλούσε για άλλες λύσεις που μπορούσαν και έπρεπε να αναζητηθούν, με ευθύνη των τότε κυβερνώντων.
Σήμερα κι οι τρεις μαζί αποτελούν τη Συνωμοσία της Σιωπής.
Επικαλούνται γραφικές δικαιολογίες για να αποφύγουν το αυτονόητο: την αναζήτηση ευθυνών.

Βέβαια, δεν είναι μόνοι.
Έχουν μαζί τους πιστό σύμμαχο την κατ' επίφαση Δικαιοσύνη, η οποία δεν έχει αλλάξει χρώμα, ύφος, ήθος, νοοτροπία και συμφέροντα που εξυπηρετεί από την μετεμφυλιακή ακόμη περίοδο.
Η κρατική διοίκηση είναι συνώνυμο της συγκάλυψης.Ο ορατός και αόρατος δεσμός που ενώνει κυβερνήσεις, δικαστικό σώμα, ιδιωτικά μονωπώλια και μέσα ενημέρωσης προκαλεί ασφυξία σε κάθε υγιώς σκεπτόμενο πολίτη.
Το Δικαστικό σώμα ενίσταται μόνο όταν πρόκειται να του αφαιρεθούν κάποια απ' τα υπερπρονόμιά του.
Στη λεηλασία όμως της χώρας κρατάει τσίλιες.

Είμαστε η μοναδική χώρα στον κόσμο που χρεωκόπησε και δεν έχει -όχι καταδικαστεί, αλλά ούτε καν- απολογηθεί έστω και ένας παράγοντας αυτής της χώρας για τις ευθύνες του που οδήγησαν στην πτώχευση και τη χρεωκοπία!

Οι αποχρώσες ενδείξεις για ύποπτες μεθοδεύσεις και ιδιοτελή προσχεδιασμό της υπαγωγής της χώρας στο διεθνή οικονομικό έλεγχο είναι υπεραρκετές για να ξεκινήσει η διαδικασία αναζήτησης και απόδοσης ευθυνών.
Δε χρειάζεται αυτές να επαναληφθούν.
Με πολύ απλούς και εύκολους τρόπους θεσμικής διασταύρωσης των στοιχείων είναι προφανές ότι κάποιες από τις ενδείξεις θα μετατραπούν γρήγορα σε αποδείξεις.

Το να μην καταδικάσεις κάποιον για ενδεχόμενο δόλο σε πολιτικό έγκλημα μπορεί να γίνει αποδεκτό.
Το να εμποδίσεις όμως την αναζήτηση, την εξέταση αυτού του ενδεχόμενου δόλου, αυτό αποτελεί έγκλημα κατά της -όποιας- δημοκρατίας, το οποίο θα πρέπει να δικαστεί στο μέλλον.
Δηλαδή, αν και όταν κάποια στιγμή στο μέλλον, καταδικαστούν οι σημερινοί υπόλογοι για το έγκλημα των Μνημονίων, θα πρέπει ακολούθως να καθήσουν στο σκαμνί και αυτοί που θα τους σώσουν σήμερα με την ψήφο τους, με την κατηγορία της συγκάλυψης εγκληματιών.

Σήμερα θάβεται προσωρινά το πτώμα της Δικαιοσύνης.
Αλλά να είναι βέβαια τα κοράκια ότι κάποια στιγμή θα γίνει η εκταφή του και τότε η μυρωδιά που θα αναδύει το πτώμα θα είναι ακόμη πιο έντονη, με αποτέλεσμα την πιο γρήγορη και πιο δραστική εξέταση των δεδομένων.
Εξάλλου, όποιος καθιστά την ειρηνική διαδικασία αδύνατη, οδηγεί τα πράγματα νομοτελειακά στη βίαιη διαδικασία, η οποία θα είναι επώδυνη, πρώτα και κύρια για τους ίδιους που κινδυνεύουν σύμφωνα με τα λεγόμενα των ιδίων με Γουδή, λιθοβολισμό κλπ. (δεν τα λέω εγώ, ο Λοβέρδος κι ο Παπανδρέου τα είπαν)


Αντί επιλόγου, σας παραθέτω το βίντεο από την εξαιρετική ομιλία του Πάνου Καμμένου στη Βουλή σήμερα.
Αποκαλύπτει πολλά δεδομένα τα οποία στοιχειοθετούν την κατηγορία για την οποία ελέγχονται σήμερα οι υπεύθυνοι της τραγωδίας.
Και μάλιστα εμπλέκουν πρόσωπα της σημερινής κυβένρησης όπως τον σημερινό υφυπουργό, και εξ απορρήτων του Σαμαρά, Σταμάτη.
Highlight ο διάλογος με τον Κεφαλογιάννη, της λίστας Λαγκάρντ.
Το βίντεο αυτής της ομιλίας μπορεί να σταθεί από μόνο του ως επαρκέστατο κατηγορητήριο ενάντια στην πολιτική και διοικητική Μαφία που λεηλατεί τη χώρα και το λαό μας.

ΥΓ.: Όπως ήταν αναμενόμενο υπερίσχυσε η άποψη της συγκάλυψης των ευθυνών των πολιτικών και διοικητικών παραγόντων πυ οδήγησαν τη χώρα στη Χρεωκοπία.
Η Ελλάδα θα συνεχίσει να κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ της χρεωκοπίας χωρίς ενόχους.
Ώσπου να αλλάξουν τα πράγματα και τα δικαστήρια να γεμίσουν ενόχους για την προπαοφασισμένη, ιδιοτελή και εγκληματική άνευ όρων παράδοση της χώρας στα νύχια των διεθνών οργανισμών.

Κι αν τη θάψανε τη Δικαιοσύνη σήμερα, θα γίνει η εκταφή του πτώματός της και οι ένοχοι θα πάνε φυλακή.

16 σχόλια:

 1. Μαζεστίξ, έτσι κι αλλιώς τις εξεταστικές της Βουλής τις θεωρώ φιάσκο. Δεν μπορεί να σχηματιστεί δικογραφία, διότι δεν είναι Δικαιοσύνη (άγνωστη λέξη!) Αλλά άμα βλέπεις όλα τα λαμόγια τους αρχηγούς (του κυβερνητικού τριγώνου του διαβόλου)να έχουν το θράσος να επιχειρηματολογούν -και να μην δένουν στον λαιμό τους μια πέτρα-, ελπίδα δεν υπάρχει καμμία... Γιατί όμως ξεκινούν όλοι το...ψάξιμο από Γιώργο Παπανδρέου και μετά;;; Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;;; ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ;;; ΑΠΟ ΚΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Φοβάμαι πως το ξεπούλημα άρχισε να μεθοδεύεται πολύ πιο παλιά, κάπου μετά την "μεταπολίτευση" επί εποχής πατεράδων και θείων των σημερινών πρωταγωνιστών του φιάσκου. Από τότε, ως λαός, βαδίζουμε όλο και πιο βαθιά στον λαβύρινθο της καταστροφής μας. Τώρα πια, για να βγούμε από τα σκοτεινά έγκατα του λαβυρίνθου, έχουμε ανάγκη απο ένα φως κι έναν "μιτο της Αριάδνης". Το φως,νομίζω, είναι η σωστή ενημέρωσή μας. Ετσι κάθε αφυπνισμένος μεταξύ μας (όπως εσείς οι φίλοι bloggers) που ξυπνά και τους διπλανούς του, μπορεί να γίνει ένας δαυλός σωτηρίας. Οσο για τον "μίτο" νομίζω πως δεν πρέπει νά ναι άλλος από την ομοψυχία και την αλληλεγγύη μεταξύ μας. Γιατί εμείς,αδέρφια, μόνοι μας, είμαστε ο μίτος της Αριάδνης. Αρκεί να κρατάμε σφιχτά τα χέρια. Και γρήγορα!Γιατι πλησιάζουμε στον Μινόταυρο!
   Φιλικά. Αννα Πάρος

   Διαγραφή
  2. Α! Η "αμπελοφιλοσοφία" σου κεντάει πάλι!...

   "Βρε πως τα βρίσκεις; πως τα συνταιριάζεις"!

   Διαγραφή
 2. Κερασιά, κι εμένα μου έκανε πολύ καλή εντύπωση ο Καμμένος.
  Είναι άλλωστε το "γήπεδό" του οι καταγγελίες..


  Πιστέ φίλε, η πρόταση περιελάμβνε αναζήτηση ευθυνών και για το παρελθόν.
  Το ότι η Δικαιοσύνη είναι ανύπαρκτη είναι βέβαιο.
  Αυτό όμως δε σημαίνει ότι πρέπει να πάψουμε να ζητάμε να κάτσουν στο σκαμνί οι υπεύθυνοι. Κι από κει και πέρα ό,τι βγει.
  Ας πάει στη Δικαιοσύνη το ζήτημα και μετά θα πιέσουμε και τη Δικαιοσύνη να πράξει τα δέοντα.


  Άννα, σε συνέχεια αυτών που λέω και στον πιστό φίλο, έχω να πω πως θεωρώ πως η εξέταση πρέπει να γίνει από το 2001 έως σήμερα (δεκαετία του ευρώ) ή ακόμη καλύτερα από τις μεθοδεύσεις και τη δημιουργική λογιστική προκειμένου να μπούμε στην ευρωζώνη παρατύπως.
  Δηλαδή από το 1996.

  Τα όσα έγιναν πριν από το 96 ναι μεν έχουν κι αυτά την επίδρασή τους, αλλά εν πολλοίς σε αυτόν τον οικονομικό κυκκεώνα νομίζω πως μπήκαμε από την εποχή του Σημίτη.
  Εξάλλου, δεν έχει και νόημα να αποδώσουμε ευθύνες για πιο πριν, καθώς σχεδόν όλοι από τους υπευθύνους μέχρι το 96 έχουν πεθάνει.
  Ποιον να φυλακίσουμε; Τον θείο Καραμανλή; Τον πατέρα Παπανδρέου; Τον Ράλλη; Τον Κουτσόγιωργα; Τον Αβέρωφ; Όλοι μας έχουν χαιρετήσει προ πολλού.

  Μόνο ο Μητσοτάκης μας έμεινε και με αυτόν δεν μπορεί να τα βάλει κανείς: Έχει βγει ατσαλάκωτος από 4η Αυγούστου, Γερμανική Κατοχή, Εμφύλιο, Ιουλιανά, Χούντα, Μεταπολίτευση...
  Ε λοιπόν, δεν τα βάζω μαζί του, γιατί δε με παίρνει!
  :-)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Να προσθέσω στο κείμενο τα απόρρητα έγραφα του ΔΝΤ που έφερε στη Βουλή η Κωνσταντοπούλου, στα οποία ο Έλληνας εκπρόσωπος εκεί ενημέρωνε τον Προβόπουλο ότι αυτό που επρόκειτο να επιχειρηθείσ την Ελλάδα δεν έχει λογική και παγκόσμιο προηγούμενο.

  Αναλυτικά διαβάστε εδώ:
  http://www.theinsider.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=22860%3Aaporrita-eggrafa-toy-dnt-katethese-sti-boyli-i-konstantopoyloy&catid=1%3Apolitics&Itemid=27

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Κατ αρχην ζητω συγνωμη απο την παρεα για την....αμπελοφιλοσοφια αλλα το εχω χουι απο παλια και ως γνωστον πρωτα βγαινει η ψυχη και μετα....το χουι! Μαζεστιξ το σχολιο μου δεν ειχε να κανει με την τιμωρια των ενοχων.Σ αυτο το θεμα συμφωνω απολυτα μαζι σου.Σιγα μην απαιτησω και την τιμωρια των........ κοτσαμπασηδων! Απλως εκφραζω τον φοβο μου οτι μακροχρονιες μεθοδευσεις ανοιξαν τον δρομο γι αυτα που καταγγελεις, αλλα κυριως προετοιμασαν μια κοινωνια δεκτικη στην εφαρμογη τους. Αν δεν συνελθει η κοινωνια ποιος θα απαιτησει την εφαρμογη Δικαιοσυνης. Αννα Παρος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Με τον Καμένο δεν ασχολούμαι για να μην καώ περισσότερο.
  Όσο για την δικαιοσύνη είναι θαμμένη μπρούμυτα και η εκταφή προβλέπετε σε καμιά 50νινταριά χρόνια, αν δεν την έχουν ξαναπαραχώση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Να συμφωνησω με τις αμπελοφιλοσοφιες της ΑΝΝΑΣ που ειναι ομως σωστες...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Χαιρομαι που συμφωνεις, Μαστορα! Εχω μεγαλη εμπιστοσυνη στην γνωμη και την πειρα σου. Αννα

   Διαγραφή
 7. Άννα συμφωνώ μαζί σου φυσικά ότι πρέπει πρώτα να συνέλθει η κοινωνία για να επέλθει δικαιοσύνη.
  Αν και αναρωτιέμαι μήπως είναι αμφίδρομη η σχέση μεταξύ αυτών των δύο.
  Και βέβαια να σημειώσω πως σκοπός και αυτού εδώ του μπλογκ, αλλά και των περισσοτέρων, είναι αυτή η αμπελοφιλοσοφία.
  Επομένως, μην αγχώνεσαι!
  Χαρά μου είναι να αμπελοφιλοσοφούμε παρέα.


  Ανορθόγραφε, σε βρίσκω αρκετά απαισόδοξο.
  Κάποια στιγμή θα αλλάξουν τα πράγματα, όπως συμβαίνει πάντα στην ιστορία. Το πότε είναι το ζήτημα.
  Όσο για τον Καμμένο, ούτε εγώ συμφωνώ ιδεολογικά μαζί του προφανώς, αλλά η αλήθεια είναι ότι στον καταγγελτικό και σκανδαλολογικό λόγο δεν παίζεται!


  Μαχαίρη, η άμπελος πάντα γνωρίζει καλύτερα.
  Γι' αυτό και η αμπελοφιλοσοφία είναι ο φάρος της αλήθειας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Με καλύπτει σχεδόν 100% αυτό το σχόλιο. Και εγώ δεν συμφωνώ με πολλά από αυτά που λέει ο Καμένος αλλά το συγκεκριμένο σκάνδαλο με τα cds φαίνεται να το έχει ψάξει πολύ και πρέπει αν μη τι άλλο να διερευνηθεί.

   Η λέξη κλειδί νομίζω που λες Μαζεστίξ για την δικαιοσύνη είναι το αμφίδρομη. Τις κακουχίες τις αντέχει ο άνθρωπος, την αδικία όχι.

   Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν πρέπει οι πολιτικοί να δικάζονται. Η ελευθερία του λόγου κ της γνώμης είναι αυτό που πρέπει να εξασφαλίζεται όχι η ελευθερία των πράξεων (η πώληση της Αγροτικής στο Σάλλα πχ σε ποια ιδεολογία ακριβώς εντάσσεται?) Και αν κύριε σου φαίνεται βαρύ αυτό κάτσε σπίτι σου. Ή ακόμη καλύτερα αφού η εξουσία σου είναι βάρος δώσε την σε μας να σηκώσουμε το βάρος όλοι μαζί :)

   Διαγραφή
  2. Ε βέβαια. Αν υπάρχει ελευθερία πράξεων και αμνηστεία για τους κυβερνώντες, τότε ακόμα και αγίους να βάλεις, είανι προδιαγεγραμμένο το αποτέλεσμα της διαφθοράς.
   Η δυσωδία που αποπνέει το χρεωκοπημένο σύστημα εξουσίας είναι σε μεγάλο βαθμό η Νο1 αιτία της αγανάκτησης.
   Οι πολιτικοί πρέπει να είναι οι πλεόν υπόλογοι στο νόμο, διότι αυτοί έχουν τον ρόλο να ρυθμίζουν τους νόμους.
   Και μάλιστα πρέπει να επιβάλλονται και αυστηρότερες ποινές σε πολιτικούς και δικαστές που παρανομούν.

   Διαγραφή
 8. Είδες τώρα τι μου ‘κανες; Με ανάγκασες να ακούσω Καμμένο (…γέλια…).
  Τέλος πάντων τα κατάφερα μέχρι τέλους.

  Σημασία δεν έχει ποιος τα λέει, αλλά τι λέει. Σημασία έχει ότι τα ίδια έλεγαν σχεδόν όλοι (πλην Πασόκ και Βενιζέλου) μέχρι πριν λίγους μήνες. Σημασία έχει ότι αν ήταν άλλοι οι συνέταιροι της συγκυβέρνησης θα είχαμε διαφορετικό αποτέλεσμα. Σημασία έχει ότι αν ο Σαμαράς ήταν στην αντιπολίτευση θα προσυπέγραφε και αυτός.

  Πριν από λίγους μήνες, όταν σχηματίστηκε η τρικολόρε κυβέρνηση είχα γράψει:
  “Οι εταίροι και δανειστές πήραν τη διαβεβαίωση πως μπορούν να συνεχίσουν το γαμ*σι για τα επόμενα 4 χρόνια,
  ο Σαμαράς πήρε τη διαβεβαίωση ότι επιτέλους θα κάνει το όνειρό του πραγματικότητα,
  ο Βενιζέλος πήρε τη διαβεβαίωση ότι δεν θα διωχθούν ποινικά ο ΓΑΠ και οι πρώην υπουργοί του (συμπεριλαμβανομένου και του ιδίου),
  ο Κουβέλης πήρε τη διαβεβαίωση ότι θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας
  και ο λαός πήρε τη διαβεβαίωση ότι είναι μαλάκας…!”
  Κλείστε το φως. Καληνύχτα...

  Οι εξεταστικές επιτροπές της Βουλής ΔΕΝ καταδικάζουν. Εξετάζουν τις τυχόν ποινικές ευθύνες πρωθυπουργών και υπουργών και όποτε αυτές προκύπτουν φέρνουν το πόρισμα στη Βουλή προς ψηφοφορία, όπου αποφασίζεται αν θα γίνει άρση της βουλευτικής ασυλίας και παραπομπή σε δίκη των εμπλεκομένων.

  Ούτε και σε αυτή τη περίπτωση η Βουλή εκδίδει καταδικαστική απόφαση!
  Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβουν;;;

  Η Βουλή παραπέμπει στη Δικαιοσύνη τα στοιχεία και τους κατηγορουμένους και η Δικαιοσύνη καλείται να πράξει το καθήκον της. ΔΕΝ καλείται να καταδικάσει, καλείται να διερευνήσει και να καταδικάσει ή αθωώσει τα πρόσωπα, ανάλογα με τα στοιχεία, τις καταθέσεις, τις απολογίες.

  Είναι προφανές ότι ο φόβος είναι να μη φτάσουμε σε παραπομπές. Μάλλον γιατί τις καταδίκες όσοι εμπλέκονται τις έχουν στο τσεπάκι.

  Πολύ θα το’θελα, όσων τα ονόματα ακούστηκαν στην ομιλία Καμμένου να του κάνουν μηνύσεις και αγωγές, ο δε Καμμένος να ζητήσει την άμεση άρση της ασυλίας του και τη σύλληψή του με τη διαδικασία του αυτοφώρου.
  Είμαι σίγουρος ότι θα καταψηφίσουν την άρση της ασυλίας του, όσοι χθες καταψήφισαν την πρόταση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για Εξεταστική.

  Το ΑΠΟΛΥΤΟ ξεβράκωμα δηλαδή!

  Α, μη το ξεχάσω. Ο πιο σιχαμένος όλων, ο Βενιζέλος, μίλησε για …συμπόρευση του ΣΥΡΙΖΑ, των Ανεξ. Ελλήνων και του ΚΚΕ με τη Χρυσή Αυγή!!!!!!!!!!!!!
  Αυτός, αυτό κατάλαβε.
  Είδες ρε Βενιζέλε που με τις μαλακίες σου (σας) “κατάφερες” να …ενώσεις(!!!) τα άκρα.
  Να δω τώρα το ΠΑΜΕ να δέρνει μαζί με τα φασισταριά τους μετανάστες και τους φασίστες να κρατάνε κόκκινες σημαίες σε ομιλία της Παπαρήγα.

  Μετά από αυτό μπορώ να κλείσω τα μάτια μου…

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ακριβώς Πέτρο, "σημασία έχει τι λέει και όχι τόσο ποιος τα λέει".
  Κι όμως, πίστεψέ με, μεγάλο μέρος αυτών που ενημερώνονται αποκλειστικά από την τηλεόραση δεν τα γνωρίζει αυτά τα στοιχεία-ενδείξεις ενοχής που ανέφερε ο Καμμένος.

  Μάλλον δεν κατάλαβε αυτό ο Βενιζέλος (είναι πολύ έξυπνος για να παρανοήσει τόσο), αλλά αυτό μόνο τον συνέφερε να πει.
  Για ποιο πράγμα να απαντήσει;
  Για τη Ζίμενς που τους κρατάει όλους; Για τις λίστες; Για τα κόλπα του Προβόπουλου; Για το εγκληματικό αγγλικό δίκαιο;
  Για ποιο πράγμα να απαντήσει;
  Ε γι αυτό το παίζει αντιφασίστας και ρίχνει μπαλωθιές στον αέρα.
  Τον έπιασε δήθεν ο πόνος να βγει εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή , για να δείξει ότι αποτελεί το μεσαίο χώρο, σε αντίθεση με τα "άκρα" της αριστεράς που συντάσσονται δήθεν μαζί της.

  Όσο για τις εξεταστικές κλπ., κι εγώ αυτό χαρακτηρίζω απραπάνω ως έγκλημα.
  Όχι τη μη καταδίκη κάποιου από τους εμπλεκόμενους, αλλά τη στέρηση του δικαιώματος στην έρευνα για τυχόν ευθύνες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Μην ασχολείστε μόνον με τα επί μέρους. Εντοπίστε και ασχοληθείτε με το όλον
  http://www.youtube.com/watch?v=QCIxT52nTKw

  ΑπάντησηΔιαγραφή