Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2012

Η "Γενιά του Μεσολογγίου" μας κατέστρεψε!

Με τους Τούρκους ήμασταν καλύτερα!

Ναι, τι σας φαίνεται περίεργο;
Πού διαφωνείτε;
Δείτε τα στοιχεία παρακάτω ένα-ένα!

Διαβάστε για το μεγάλο ψέμα της... "Γενιάς του Μεσολογγίου"!

Μόλις τελειωσε η Επανάσταση του '21 (αν τελικά έγινε και δεν ήταν απλά δυο τουφεκιές που τις ονομάσαμε "επανάσταση"), το 1830 δημιουργείται το ελληνικό κράτος.
Και τι έχουμε;
Ληστείες, δολοφονίες, διαφθορά...
Ενώ και σε όλη τη δεκαετία 1821-30 γίνονταν τα ίδια και χειρότερα.
Δηλαδή οι Έλληνες βγήκαν χειρότεροι άνθρωποι από την Επανάσταση.
Γλυκάθηκαν από την πολλή ελευθερία και έπεσαν στην ασυδοσία.
Προηγουμένως, με τον Σουλτάνο από πάνω, ήταν πιο μετρημένοι.

Γι' αυτό και διέδιδαν ψέματα. Για να δικαιολογήσουν τα μετέπειτα εγκλήματά τους.
Λένε πως στα Δερβενάκια έγινε η σφαγή του Δράμαλη. Μούφες.
Λένε πως στην Αλαμάνα σουβλίσανε το Διάκο. Αηδίες. Σιγά μην τον βάλανε και στη χύτρα.
Λένε πως ο Παπαφλέσσας έπεσε ηρωϊκά στο Μανιάκι και ότι ο Ιμπραήμ τον προσκύνησε στο τέλος. Παραμύθια.

Αφήστε τους μεγάλους αγωνιστάδες της... "Γενιάς του Μεσολογγίου"!
Ο Κολοκοτρώνης; Αρχιδιεφθαρμένος που τον έκλεισαν στις φυλακές του Ναυπλίου γιατί δεν άφηνε ούτε χρυσό δόντι που να μην αρπάξει. Αφήστε που δεν του έφτανε το χρήμα αλλά ήθελε και εξουσία ο αγράμματος. Επειδή έριξε δυο μπαλωθιές και ελευθέρωσε δυο-τρεις πόλεις δηλαδή, ήθελε μετά να 'χει και λόγο στην εξουσία.. Αν είναι δυνατόν!
Ο Ανδρούτσος; Άααλλο κουμάσι από 'κει! Αυτός ήταν κλέφτης με τη σημερινή έννοια του όρου. Δεν του ξέφευγε ούτε πέτρα σε δαχτυλίδι που να μην πάρει το μερτικό του στις λεηλασίες.
Ο Μπότσαρης; Αυτός αγωνιστής της επανάστασης των Ελλήνων για την απελευθέρωση; Αυτός ρε δε μιλούσε ούτε καν ελληνικά! Δουλευόμαστε τώρα;
Ο Πετρόμπεης Μαυρομιχάλης; Αυτός ήταν ο Στηβ Κακέτσης των προεστών! Αυτός πούλαγε προστασία στις στάνες!
Η Μπουμπουλίνα; Μιλάμε για την Υπολοχαγό Νατάσσα του '21 στο πιο μελαχρινό της. Τόσο κακοφτιαγμένο ψέμα.
Ο Καραϊσκάκης που "είχε πεθάνει, λέει, αλλά ήταν ακόμα πάνω στ' άλογό του για να δίνει κουράγιο στους υπόλοιπους". Έλα μάγκες, καλό το παραμυθάκι αλλά κλεμμένο.

Ο βολεψάκιας Θόδωρος ατενίζοντας τα κορόιδα που τον πίστεψαν


Και φτιάχνεται, που λέτε, το ελληνικό κρατος και η δήθεν γενναία "Γενιά του Μεσολογγίου" που έφτιαχνε δήθεν Συντάγματα και άλλες τρίχες κατσαρές στο Άστρος Κυνουρίας, μόλις ήρθε το 1830, πέφτει και τρώει με δυο κουτάλια τα ολίγα που είχε το κράτος.
Και αρχίσανε ήδη μέσα στην Επανάσταση τον Δανεισμό!
Τα spreads κοίταζε ο Κολοκοτρώνης και όχι τα τούρκικα καριοφίλια!
Στημένα όλα από τους δήθεν αγωνιστές! Προδότες ήταν!

Αφού λοιπόν φάγανε στεγνά τον Καποδίστρια αυτά τα λαμόγια της "Γενιάς του Μεσολογγίου", μετά παρέδωσαν τη χώρα στους Βαυαρούς του Όθωνα.
Και μόλις έφυγε ο Όθωνας, έτρεξαν αυτοί οι... σπουδαίοι αγωνιστές και προσκύνησαν τον Γλίξμπουργκ και του παρέδωσαν τη χώρα!
Αυτοί είναι οι σπουδαίοι ελληναραδες της "Γενιάς του Μεσολογγίου"!

Δηλαδή σκεφτείτε το λογικά: γίνεται οι άνθρωποι που παρέδωσαν τα κλειδιά της χώρας στους Βαυαρούς και τους Δανούς, οι ίδιοι να έκαναν αυτούς τους δήθεν αγώνες στο Μεσολόγγι, στη Γραβιά, στο Μανιάκι και στα Δερβενάκια;
Όχι φυσικά! Κάτι βρωμάει εδώ.
Και αφού η ύπαρξη των Βαυαρών είναι αποδεδειγμένη με χαρτιά, τότε αυτές που είναι σίγουρα αμφισβητίσιμες είναι οι ιστοριούλες με τις δήθεν μεγάλες μάχες.

Αυτά τα λαμόγια που κατάκλεψαν τους πόρους του νεοσύστατου κράτους, αυτοί οι καρεκλοκένταυροι που σφετερίστηκαν την εξουσία και που πρόδωσαν τη χώρα παραδίδοντάς την στους Βαυαρούς, αυτά τα κατάλοιπα του εθνικού μύθου της "Γενιάς του Μεσολογγίου" δεν μπορεί παρά να είναι τα απόνερα ενός μεγάλου κατασκευασμένου ψέματος που κάποιοι ήθελαν να μας επιβάλουν.

Για να μη σας πω το άλλο.
Μήπως οι "επαναστάτες" νίκησαν και έδιωξαν τον Σουλτάνο;
Αηδίες.
Ο Ιμπραήμ είχε καθαρίσει την αναστατωσούλα και το 1827 είχε πάρει από τους Έλληνες όλα σχεδόν τα εδάφη της Πελοποννήσου και της Στερεάς. Η Επανάσταση είχε σχεδόν σβήσει.
Κι όμως, χωρίς να κάνουν κάποια σπουδαία νίκη από τότε και μετά, οι Έλληνες μετά από τρία χρόνια απελευθερώθηκαν.
Πώς έγινε αυτό;

Μα φυσικά χάρη στους Άγγλους, τους Γάλλους και τους Ρώσους!


Η Ναυμαχία του Ναυαρίνου, κορυφαία πράξη της ελληνικής επανάστασης απ' όπου οι Έλληνες.... απουσίαζαν!


Αυτοί αποφάσισαν πως τελικά πρέπει να φτιαχτεί το ελληνικό κράτος και να μικρύνει η Οθωμανική Αυτοκρατορία και γι' αυτό επενέβησαν αυτοί, κατέβηκαν στην Ελλάδα, έδιωξαν τον Ιμπραήμ, ψήφισαν και 3-4 συνθήκες κλπ που αποφάσιζαν πού θα υπάρχει αυτή η νέα χώρα, η Ελλάδα, ποια θα είναι τα σύνορά της και... τσουπ!... ορίστε το νέο ελληνικό κράτος!
Ούτε Κολοκοτρώνηδες, ούτε Καραϊσκάκηδες, ούτε μαλακίες.
Αυτούς μας τους μαθαίνουν στο σχολείο για να μας πείσουν για τους εθνικούς μας μύθους, να κάνουμε γιορτούλες με σημαιάκια και ποιηματάκια και να χορεύουμε τσάμικα.
Αλλά η αλήθεια είναι ότι οι Αγγλο-Γαλλο-Ρώσοι μας ελευθέρωσαν.

Κι αυτό αποδεικνύεται άλλωστε και από τα μετέπειτα κόμματα που φτιάχτηκαν: το Αγγλικό, το Γαλλικό και το Ρωσικό.
Νια, ακριβώς έτσι λέγονταν φίλοι μου τα κόμματα στην Ελλάδα του 1850!
Αυτοανακηρύσσονταν προδότες οι άτιμοι!
Ο "μέγας πατριώτης" Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, ήταν στο Ρωσικό Κόμμα. Καταλαβαίνετε; Πράκτορας των Ρώσων ο... μεγάλος Στρατηγός των δήθεν μεγάλων μαχών!
Αφήστε που μόλις ανακατεύτηκε με την πολιτική, βόλεψε το γιο του, Γενναίο Κολοκοτρώνη, σε όλες τις πιθανές και απίθανες θέσεις του Δημοσίου και τον επέβαλε και στην πολιτική.

Γι' αυτό κάνατε την επανάσταση ρε λαμόγια;
Για να βολέψετε τους γιους και τους κολλητούς σας;
Ε ρε Σουλτάνος που σας χρειάζεται!!!
Τότε δε γίνονταν τέτοια...
Ήσουνα λαμόγιο; Στο τσιγκέλι! Και χωρίς πολλά-πολλά...
Αλλά φτιάχτηκε μετά, επειδή το ήθελαν οι Δυτικοί, το ελληνικό κρατος και η κοινωνία μας έγινε μπουρδέλο. Άρχισε ο καθένας να κάνει ό,τι θέλει.
Ποια πατρίδα και ελευθερία;
Μια χούφτα λαμόγια ήταν που πάλεψε για την πάρτη της (και παρέσυρε και μερικά κορόιδα) και, μόλις τα κατάφερε, έπεσε με τα μούτρα στην εξουσία, στην κλεψιά, στην απάτη και στην προδοσία.

Λαμόγιο με μαλλιά και μούσια.
Κοινώς, ταραξίας τεμπέλης.
Κοιτάξτε τί πράματα κουβαλάει πάνω του ο... "επαναστάτης".


Εξάλλου, ερωτηματικά προκαλεί η ιστορία της εξόδου του Μεσολογγίου, όπου,λέει, κατασφάχτηκαν όλοι.
Σοβαρά μιλάς ρε "αντικειμενικέ ιστορικέ";;;
Και μετά το Μεσολόγγι ποιοι το κατοίκησαν; Τα Νεφελίμ;
Ας είμαστε σοβαροί!
Ποιοι ήταν οι νεκροί του Μεσολογγίου; Και πού είναι;
Αφού ήταν πολιορκημένοι επί ένα χρόνο και μετά σφαγιάστηκαν όλοι, ποιος έγραψε για όλη την Έξοδο του Μεσολογγίου; Μας δουλεύετε κύριοι ιστορικοί;

Εκτός αν θεωρείται στοιχείο ότι ο Σολωμός άκουγε... κανονιές από τη Ζάκυνθο!
Ας σοβαρευτούμε!
Για να μη μιλήσω για το μεγάλο αγωνιστή της πλάκας Σολωμό που από την καναπεδάρα του στη Ζάκυνθο μιξόκλαιγε για τον αγώνα.
Και φυσικά μετά το εξαργύρωσε ανακηρυσσομενος ως ο εθνικός ποιητής.
Έκατσε έγραψε ένα παραμυθάκι για μια δήθεν ηρωική έξοδο στο Μεσολόγγι και το πήραμε τοις μετρητοίς.

Αμ οι άλλες σφαγές; Στη Χίο; Στα Ψαρά;
Αν μετρήσουμε τις "σφαγές" που λένε οι δήθεν "αντικειμενικοί" ιστορικοί πως έκαναν οι Τούρκοι μέσα σε δέκα χρόνια, τότε θα διαπιστώσουμε πως, αν λένε αλήθεια, δεν πρέπει να 'χε μείνει ούτε ένας Έλληνας ζωντανός!

Εντάξει, μπορεί αυτά τα λαμόγια της "Γενιάς του Μεσολογγίου" να διέδωσαν ωραία τα παραμυθάκι τους, για να κερδίσουν χρήμα, εξουσία και δόξα μέσα από τους δήθεν αγώνες τους, αλλά πλέον ξεμπροστιάστηκαν από εμάς τους ξύπνιους Έλληνες που δε μασάμε πλέον κουτόχορτο και τους ξεσκεπάζουμε!

Λοιπόν έχουμε και λέμε:
 • Η περίφημη "Γενιά του Μεσολογγίου" είναι ένα καλοστημένο παραμυθάκι για να χτιστεί ωραία το σκηνικό της Απελευθέρωσης.
 • Με το Σουλτάνο ζουσαμε σχετικά καλά, αλλά όλη η ιστορία έγινε επειδή οι Άγγλοι, οι Γάλλοι και οι Ρώσοι αποφάσισαν για δικούς τους λόγους να μας "ελευθερώσουν". Για το καλό μας...
 • Επί Σουλτάνου οι Έλληνες ζούσαν πειθαρχημένα, αλλά μόλις ελευθερώθηκαν έγιναν θηρία που έκλεβαν, βίαζαν, σκότωναν κλπ. Επί Σουλτάνου όμως κοιμόμασταν με τα παράθυρα ανοιχτά.
 • Η "Επανάσταση"΄ήταν μια αναστατωσούλα κάποιων τεμπέληδων που τους έβαλαν οι Δυτικοί να προκαλέσουν αναταραχή στο νόμιμο καθεστώς του Σουλτάνου. Οι τεμπέληδες όμως δεν τα κατάφεραν και γι' αυτό ήρθαν οι Δυτικοί και καθάρισαν. Όλη η ιστορία έγινε για να πέσει ο Σουλτάνος που δεν ήταν βολικός για τα σχέδιά τους και να ανέβει κάποιος δικός τους που θα μας φόρτωνε και δάνεια.
 • Η Έξοδος του Μεσολογγίου είναι μια καλοσκηνοθετημένη ιστορία, η οποία όμως είναι πέρα ως πέρα ψεύτικη. Αποδείξτε ότι υπήρξε έστω κι ένας Έλληνας που σκοτώθηκε μες στο Μεσολόγγι. Ο ευρών αμειφθήσεται...
 • Οι δήθεν μεγάλοι αγωνιστές της "Γενιάς του Μεσολογγίου" πρόδωσαν τη χώρα τόσες φορές σε Βαυαρούς, Δανούς, Άγγλους, Γάλλους και Ρώσους, ώστε έίναι αυτονόητο πως οι ίδιοι άνθρωποι δεν υπάρχει περίπτωση να έπαιξαν το κεφάλι τους για την πατρίδα.

Συμπέρασμα;
Ανοίξτε τα μάτια σας!
Δείτε την αλήθεια που σας κρύβουν!
Η "Γενιά του Μεσολογγίου" μας κατέστρεψε!
Με τους Τούρκους ημασταν καλύτερα!
Ε ρε Σουλτάνος που μας χρειάζεται!


ΥΓ: Και η Ιστορία συνεχίζεται.

Όπου Σουλτάνος βάλτε Παπαδόπουλος, όπου "γενιά του Μεσολογγίου" βάλτε "γενιά του Πολυτεχνείου", όπου Δυτικοί βάλτε τους Δυτικούς, όπου Κολοκοτρώνη βάλτε τη Δαμανάκη, όπου Απελευθέρωση βάλτε Μεταπολίτευση και θα είστε πολύ κοντά στην αλήθεια για τα σημερινά!

13 σχόλια:

 1. Και η γενιά του ΕΑΜ μας κατέστρεψε. Αν δεν έμπαιναν στο ρουθούνι των Γερμανών, με της κλεψιές και της δολοφονίες αθώων κατακτητών, τώρα θα ζούσαμε σαν πολιτισμένοι γερμανοί και όχι ραγιάδες. Άσε που μετά έφαγαν όλο το Χρυσάφη των Άγγλων από τα βουνά. Αυτός ήταν ο λόγος που ξανά βγήκαν στο βουνό, τέσσερα χρόνια τους πήρε και δεν το μάζεψαν ολο και έβαλαν τον Μπόμπολα με την Ελντοράντο να βρει το υπόλοιπο.
  Μετά καταβρόχθισαν το σχέδιο Μάρσαλ, γέμισαν τα νησιά με εκείνους που έβλεπαν μπροστά ότι το μέλλον είναι ο καπιταλισμός, φέρανε τη χούντα και άλλα δεινά στο τόπο.
  Συμπέρασμα για το μέλλον, μνημόνια που μας χρειάζονται.
  Καλό απόγευμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. "Αγαπητό μου ημερολόγιο, όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω Μαζεστίξ, στη θέση του Μαζεστίξ, για να μπορώ κι εγώ να γράφω σαν κι εκείνον... Ως τότε, θα γράφω τα δικά μου...

  http://pistos-petra.blogspot.gr/

  "Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΜΙΑΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗΣ ΓΕΝΙΑΣ..."

  Μαζεστίξ, έλα από εκεί να διαβάσεις, ότι μπόρεσα -ταπεινά- να γράψω κι εγώ..! Απλά, έσκισες...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πες τα Ανορθόγραφε!
  Που χει μαλλιάσει η γλώσσα μου!
  Ε μα πια με τα κωλόπαιδα!
  Αντίσταση και αηδίες!
  Πού αντιστέκεσαι;
  Στον ακτακτητή;
  Και τι θα πετύχεις;
  Αφού ξέρεις ότι στο τέλος θα χάσεις!
  Μαλάκες ήταν, νομίζεις, όσοι συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς;
  Απλά λεγονται λογικοί άνθρωποι...

  Πρέπει κάποια στιγμή να ειπωθούν αυτά.
  Εδώ που τα λέμε, δεν είναι σοβαρά πράγματα εν έτει 2012 στην Ευρωπαϊκή Ένωση να γιορτάζεται κάποιο ΟΧΙ.
  Κανονικά, αν είμαστε έξυπνοι και πολιτισμένοι Ευρωπαίοι, θα πρέπει να γιορτάζουμε το ΝΑΙ που είπε η μετέπειτα κυβέρνηση των Αθηνών (Τσολάκογλου κλπ), διότι αυτοί δε σκέφτηκαν με το κάτω κεφάλι, αλλά με τη λογική των διεθνών σχέσεων.


  Πιστέ φίλε, ευχαριστώ και πάλι για τα κολακευτικά σου σχόλια.
  Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στα μέρη σου...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΕΠΟΣ!!ΕΥΓΕ...ατυχης παρομοιωση του Κολοκοτρωνη .....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Stavi Kallas, τι να πω για τον Θόδωρο;
  Ας πρόσεχε!
  Που μου ήθελε και επαναστάσεις γέρος άνθρωπος!
  :-)

  Να 'σαι καλά!
  Καλό βράδυ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. XAXAXAXAXAXA.....
  Mε πεθανες....
  α σαι καλα...!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Εξυπνο,εμπνευσμένο, με δύο λόγια καταπληκτικό κείμενο! Η καλύτερη απάντηση στην προπαγάνδα ενάντια στην εξέγερση του Πλυτεχνείου.

  ΥΓ1: Το ΥΓ δεν χρειάζονταν
  ΥΓ2: Διαβάστε όλοι σήμερα - και διαδώστε- το κείμενο που αναδημοσιεύει ο "πιτσιρίκος" και αφορά στην οικογένεια Βαρδινογιάννη

  Γιάννης Τ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Μαχαίρη, Κερασιά, γελάμε από αντίδραση!

  Γιάννη, το ΥΓ το έγραψα καλού-κακού...
  Το κείμενο για τον Βαρδινογιάννη το διάβασα και το διέδωσα μέσω του λογαριασμού στο Facebook.
  Έτσι κι αλλιώς λόγω της αδυναμίας που έχω στο Βαρδινογιαννέικο, όποτε βρίσκω κάτι γι' αυτούς, το διαδίδω!

  http://pitsirikos.net/2012/11/%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%b3%ce%ae-%ce%b2%ce%b1%cf%81%ce%b4%ce%ae-%ce%b2%ce%b1%cf%81%ce%b4%ce%b9%ce%bd%ce%bf%ce%b3%ce%b9%ce%ac%ce%bd%ce%bd%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%ac%cf%81%ce%b8%cf%81%ce%bf-%cf%84/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Υποκλίνομαι! Ένα από τα καλύτερά σου κείμενα. Και, πάνω από όλα, γραμμένο με τέτοιον τρόπο που να μην προκαλεί σοκ. Περνάει υποδόρεια την αρνητική προπαγάνδα. Θα ήσουν εκπληκτικός Γκέμπελς!

  Καλύτεροι είναι οι image makers made in USA που πιπιλάνε τα μυαλά μας 3 χρόνια τώρα;(από την εποχή του "λεφτά υπάρχουν")
  Να είσαι καλά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Καλημέρα Λωτοφάγε!
  Να, αυτό έκανα!
  Υποδύθηκα έναν Γκαιμπελίσκο, που έχει κάποιο συμφέρον να διαστρεβλώσει την ιστορία.
  Και σκοπός ήταν να φαίνεται και αληθοφανής η ιστοριούλα!
  Πραγματικά, το απόλαυσα γράφοντάς το!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Γέρος της Δημοκρατίας21 Νοεμβρίου 2012 - 11:24 μ.μ.

  Απολαύστε τώρα κι αυτό, αφού είσαστε ...σε ποιο θέμα;
  http://www.youtube.com/watch?v=8ahVghkW5WI

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Γέρο, όλοι οι σοσιαλιστές αυτής της χώρας ζητούμε να απελευθερωθεί άμεσα ο σύντροφος Άκης.
  Λευτεριά στους πολιτικούς κρατουμένους! (με πρώτο τον Άκη)
  Και την αγορά του Κολωνακίου δεν τη σκέφτεται κανείς πια που στέκεται μόνη κι έρημη χωρίς τη Βίκυ; Πώς θα επανεκκινήσει η οικονομία, ρε συντρόφια;

  ΑπάντησηΔιαγραφή