Πέμπτη, 17 Μαΐου 2012

Αυτές είναι προσωπικότητες ρε!!!


Αφού αποδείχτηκε πως στην Ελλάδα πρωθυπουργός γίνεται ο κάθε Πικραμένος, οφείλω να αντιπροτείνω μια υπηρεσιακή κυβέρνηση, σοβαρή, με στίγμα στην κοινωνία και πανευρωπαική εμβέλεια (για να μη με λένε και αντευρωπαιστή), με ορίζοντα τουλάχιστον δεκαετίας και με απόλυτη εξουσία επί ζωντανών και νεκρών.

Χαρίζω χρέη, χαρίζω οικόπεδα, χαρίζω υπουργεία!
Πάρε-πάρεεεε!!!


Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Πρωθυπουργός: ο κυρ Μπάμπης του ΣΚΑΙ

Διότι αυτός δεν μασάει. Θα κατατροπώσει όλα τα "συντεχνιακά" συμφέροντα εκείνων των ελεεινών τύπων που καταχρηστικά ονομάζονται εργαζόμενοι (και όχι δούλοι) και έχουν το θράσος να ζητούν να πληρώνονται κι από πάνω γι' αυτό!
Θα καταργήσει εννοείται το δικαίωμα στην απεργία, στην αμφισβήτηση της κυβερνητικής πολιτικής.Θα απαγορευτεί οτιδήποτε δημόσιο, η αριστερά θα τεθεί εκτός νόμου, ο Χατζηστεφάνου και οι συντελεστές της Ελληνοφρένειας θα μαστιγώνονται καθημερινώς, ενώ το Alter και η Ελευθεροτυπία δε θα ξανανοίξουν ποτέ.
Η Βουλή θα μετονομαστεί σε "Αλαφούζειο Μέγαρο", αφού αν δεν υπήρχαν οι εφοπλιστές, θα χανόμασταν.
Θα συνεχιστούν οι δράσεις δενδροφύτευσης του Σκάι στον Εθνικο Κήπο (τον πρώην Βασιλικό Κήπο), ο οποίος παρεμπιπτόντως θα μετονομαστεί σε Εφοπλιστικό Κήπο, και οι πάπιες θα αμολυθούν στην Πλατεία Συντάγματος, για να μην ξαναπάει κανένας αγανακτισμένος.


Υπουργός Εξωτερικών: Γιώργος Νταλάρας.

Διότι είναι ο μόνος που τα πάει καλά με όλους. Φίλος των Παλαιστινίων, με μεγάλη αποδοχή απ' τους Εβραίους. Είναι ο άνθρωπος που τολμά να τραγουδήσει το "Να 'τανε το 21" μπροστά σε ένα ένθερμο και αλαλάζον τουρκικό κοινό στα βάθη της Ανατολίας.
Είναι αυτός που μπορεί να κολυμπάει σε πισίνα με το σχήμα της Κύπρου και να παραμένει εκείνο το απλό λαικό παιδί, ο γιος του ρεμπέτη.
Γιώργος Νταλάρας για να ξεπαγώσει η Τσιμινιέρα και να ξαναγνωρίσουμε τη μάνα του Αλέξανδρου, επαναπροσεγγίζοντάς την με διεθνιστικά κριτήρια αυτή τη φορά.
Θα απαγορευτεί η αναπαραγωγή του τραγουδιού του "Ήταν πέντε ήταν έξι" που έχει τον στίχο "με τραγούδια για την ξενιτιά, ρετιρε παίρνω στην Κηφισιά" ως αντικαθεστωτικό υπονοούμενο με ρεβανσιστικά στοιχεία.


Υπουργός Οικονομικών: Εφραίμ (ποιος άλλος; ).

Με τέτοιες επιδόσεις στο παγκάρι της Μονής του, νομίζω πως πρέπει να αξιοποιηθεί τώρα που βγήκε "έξω" και να μας αποδείξει τις δυνατότητές του. Πάνω απ' όλα χρειαζόμαστε έναν καθαρό άνθρωπο. Έναν άνθρωπο του Θεού. Έναν άνθρωπο που θα δικαιώσει τον Λιακόπουλο πως "είναι γάτα ο κοντός" και θα οδηγηθούμε σε μια Ρωσο-Ελληνορθόδοξη πανστρατιά!
Έτσι σεμνά και ταπεινά!
Αυτός σίγουρα μπορεί να πάει να επαναδιαπραγματευτεί τα Μνημόνια κι άμα αρνείται ο Σόιμπλες, τότε με τη βοήθεια του Θεού θα εξαφανίσει τις Δανειακές Συμβάσεις ή ίσως δεν τις εξαφανίσει και απλά θα τις βαφτίσει τραπουλόχαρτα, όπως οι μοναχοί το Μεσαίωνα βάφτιζαν τα μπριζολάκια... φασόλια σε περιόδους νηστείας.
Θα αξιοποιηθούν επίσης οι ρήσεις του πατρός Παισίου και θα επιδιωχθεί ένας παγκόσμιος πόλεμος, στον οποίο εμείς θα 'μαστε με τους Ρώσους και θα τους γαμήσουμε όλους, για να πάρουμε την Πόλη. Το έγραψε κι η Ελεύθερη Ώρα προ ημερών, άρα ισχύει.


Υπουργός Πολιτισμού: Καιάδας.

Για να δικαιωθεί επιτέλους η πολυπληθής(;) κοινότητα του ελληνικού black metal που θα καίει τις εκκλησίες που χτίζει ο Εφραίμ, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας στην αποκατάσταση των ζημιών, που θα αξιοποιήσει τους corps painters δμιουργώντας έτσι κι άλλες νέες θέσεις εργασίας.
Αναμφίβολα χρειάζεται ένας άνρθωπος που θα μπαίνει σε εκδηλώσεις, συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και παιδικά πάρτυ και θα φωνάζει "εγέρθουτου" και θα τινάζονται όλοι!
Ο παλιομοδίτικος Εθνικός Ύμνος των Σολωμού-Μάντζαρου θα αντικατασταθεί από τις αρχαιοπρεπείς ελεγείες των μπλακμεταλάδων Rotting Christ, που ναι και πατριωτάκια!


Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος: Κωστάκης Καραμανλής (ο καταλληλότερος).

Να του δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία για να δούμε αν τελικά τον... δολοφονήσουν τα βρώμικα κέντρα του εξωτερικού. Μου 'χει μείνει η απορία μωρέ, αφού στο τσακ τη γλίτωσε την προηγούμενη φορά.
Πάντως αν κωλυσιεργήσει το διεθνές βρώμικο jet set, είμαι σίγουρος πως θα βρεθούν πολλοί πρόθυμοι. Κάπου το 80% του ελληνικού λαού.
Θα τοποθετηθούν φωτοβολταικά σε όλη την καμμένη ζώνη Ηλείας, Μεσσηνίας, Κορινθίας, Αιτωλοακαρνανίας αλλά και στην Εύβοια.
Διότι τα πεύκα δε δίνουν λεφτά! Τα φωτοβολταικά όμως;
Ο Κρόνιος Λόφος της Ολυμπίας θα αντικατασταθεί από ένα Φωτοβολταικό πάρκο επίσης και φυσικά θα υπάρξουν διαβεβαιώσεις από τον Υφυπουργό Ζαχόπουλο ότι δεν κάηκε ούτε ένας θάμνος.
Επίσης σεμνά και ταπεινά!


Υπουργός Δημόσιας Τάξης: Νίκος Παλαιοκώστας.

Διότι ξέρει κάθε μπάτσο κι απ' την καλή κι απ' την ανάποδη.
Ξέρει κάθε έξοδο, κάθε λαγούμι απ' τον Κορυδαλλό, απ' τις Φυλακές Διαβατών, τις Φυλακές Αλικαρνασσού, τις Αγροτικές Φυλακές.
Ξέρει ποιοι δεσμοφύλακες "πιάνονται", ξέρει να βάζει μια λίμα στο ψωμί, ξέρει να κόψει ένα κάγκελο με τη λίμα, ξέρει να σκάψει λαγούμι με ένα κουτάλι, ξέρει να χρησιμοποιεί ένα όπλο,  ξέρει από καταδιώξεις, ξέρει από κίνδυνο.
Θα του δώσουμε και Υφυπουργό τον βουλευτή (φτου! φτου!) Κασιδιάρη που θα πατάξει το πρόβλημα της προστασίας (μπραβιλίκι) των μπάτσων στα νυχτερινά μαγαζιά. Θα αναλάβει και το ζήτημα οπλοφορίας και οπλοχρησίας.
Θα πάρει τα καλάζνικωφ απ' τα γκέτο των ξένων και θα τα δώσει στους ντόπιους για να φτιάξει τα γκέτο των καθαρόαιμων Ελλήνων.


Υπουργός Δικαιοσύνης: Άκης Τσοχατζόπουλος.

Για να διατρανώσει την αθωότητά του ο άνθρωπος που τον έχουμε ξεσκίσει όλοι τόσα χρόνια.
Αμάν πια! Μια δεύτερη ευκαιρία σ' αυτό το μπουμπούκι θα ήταν δίκαιη και εικάζω πως όταν πάρει στα χέρια του την ευθύνη της ζυγαριάς της Θέμιδος, από μόνος του θα γράψει στο όστρακο το όνομα "Άκης" και θα εξοριστεί εκκουσίως, ακολουθώντας το παράδειγμα του Αριστείδη του Δίκαιου.
Οι κατηγορούμενοι στα Δικαστήρια θα υποχρεούνται να αποδείξουν την αθωότητά τους χορεύοντας ένα αληθινό ζειμπέκικο, για να πουν όσα δε λέγονται με λόγια.
Η Έδρα υποχρεούται να βαράει παλαμάκια και να τοποθετεί ένα όρθιο τσιγάρο στο πάτωμα, το οποίο θα χτυπά με δύναμη με την παλάμη του ο κατηγορούμενος.


Υπουργός Εσωτερικών: Θεόδωρος Πάγκαλος.

Θα κηρύξει εκτός νόμου το ΚΚΕ, τον ΣΥΡΙΖΑ, το Δεν Πληρώνω, την Κερατέα, τον Λαζόπουλο, την Ελληνοφρένεια, τον Παναθηναικό, την ΑΕΚ, τις διαδηλώσεις και τις συναθροίσεις άνω των τριών (όσων δε γουστάρει).
Με το νέο εκλογικό νόμο που θα φτιάξει, θα λαμβάνει μπόνους 151 εδρών όποιος τα έφαγε μαζί του και άρα έχει χορτάσει και άρα αυτονόητα θα είναι τίμιος στο εξής.


Υπουργός Εθνικής Άμυνας: Νίκος Ευαγγελάτος.

Διότι δυσκολεύομαι να ξεχάσω εκείνο το απίστευτο στρατηγικό σχέδιο που είχε καταστρώσει για να νικήσουν οι Ιρακινοί του Σαντάμ τους Αμερικανούς εισβολείς.
Οι Ιρακινοί κομμάντος θα πετάγονταν από τους υπονόμους (σαν τα Χελωνονιντζάκια) και θα κατατρόπωναν τις δυνάμεις του Σρέντερ. Εεε συγνώμη, του Μπους ήθελα να πω!
Το στρατηγικό σχέδιο του Ευαγγελάτου υποσχόταν απόλυτη επιτυχία και όλοι γνωρίζουμε πως οι Ιρακινοί ηττήθηκαν επειδή ο Σαντάμ δεν έπιανε Alter.


Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων: Γρηγόρης Βαλλιανάτος.

Για μια Παιδεία που θα καταργήσει κάθε αναφορά σε άντρες και γυναίκες, αλλά θα μιλά για "φύλο νο1" και "φύλο νο2". Για μια Παιδεία που θα αποκαταστήσει τη μνήμη του Γανυμήδη και θα τον επαναφέρει στη θέση ομοφοβικών σαν τον Αριστοτέλη.
Για μια Παιδεία ροζ.
Θα ενταχθεί ένα μάθημα το οποίο θα μας ενημερώνει πως "όλοι οι άντρες είναι κρυφο-γκέι και απλά δεν το ξέρουν ακόμη".
Ως Υπουργός και Θρησκευμάτων, θα τελεί τους και τους γκέι γάμους.
Θα αφοριστεί ο Μητροπάνος ως ομοφοβικός.
Θα αποκατασταθούν ο Χριστόδουλος κι ο Καλλίνικος.


Υπουργός Αθλητισμού: Τάσος Μητρόπουλος.

Εντάξει, να πω τον πόνο μου τώρα!
Αφού όποιον και να βάζουν Υπουργό, παρά τις εξαγγελίες περί κάθαρσης, η "Παράγκα" παραμένει κι ο Ολυμπιακός παίρνει όλα τα πρωταθλήματα, η νέα Κυβέρνηση οφείλει να λύσει αυτό το πρόβλημα.
Όχι όμως να διαλύσει την Παράγκα (αυτό δε γίνεται), αλλά τουλάχιστον να κόψει τις εξαγγελίες, επιβάλλοντας έτσι την ειλικρίνεια στον πολιτικό λόγο.
Τάσος Μητρόπουλος λοιπόν υπουργός και πάμε για 52 στα 54 πρωταθλήματα!
(Για να συνεχιστεί το έως σήμερα σερί 13 στα 15.)
Με ειλικρίνεια, με ελπίδα και προοπτική, για την Ελλάδα, για τον Ολυμπιακό!


Υπουργός Τύπου: Στρατής Λιαρέλλης.

Πρέπει να ανταμειφθούν οι προσπάθειες αυτού του έντιμου γενειοφόρου που κάνει κυβερνητικά διαγγέλματα καθημερινά από τηλεοράσεως, καθιστώντας τη Φώφη Γεννηματά και τον Γιάννη Μιχελάκη απλούς χαμάληδες ανακοινώσεων.
Όποιος έχει δει πως γυαλίζει το μάτι του Στρατή κάθε φορά που αναφέρεται "στις δυνάμεις του λαικισμού που θέλουν να ακυρώσουν τα Μνημόνια" κάνει φιλότιμες προσπάθειες για να μην πειστεί.
Μα σου λέει ο άλλος "είναι δυνατόν να παθιάζεται τόσο και να μη λέει αλήθεια;"
Στρατής Λιαρέλλης, για να μας υπενθυμίζει κάθε δυο λεπτά ότι αν δε στήσουμε κώλο στις Αγορές θα μας διώξουν απ' το ευρώ, θα πέσουν μετεωρίτες, θα μαραζώσει η φύση, θα βγει ο ήλιος απ' τη Δύση και τα λοιπά γνωστά...


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ειλικρινά πιστεύω πως μια τέτοια κυβέρνηση υπερ-προσωπικοτήτων θα μπορούσε να μείνει επ' αόριστον στο τιμόνι της χώρας μας και δεν ξέρω αν θα μας έβγαζε από την Κρίση, αλλά σίγουρα θα είχε μεγάλη τηλεθέαση.

Ευλόγησοοοοοον!!!

Χορωδία Black Metal (προς τιμήν του Καιάδα)


ΥΓ.: Ο Φράγκος Φραγκούλης που μόλις ορκίστηκε Ύπουργός Εθν. Άμυνας δεν κατηγορήθηκε προ μηνών από τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ εμμέσως πλην σαφώς ότι ετοίμαζε... πραξικόπημα, για αυτό και απομακρύνθηκε μαζί με σύσσωμη τη στρατιωτική ηγεσία εν μία νυκτί;
Τώρα τι άλλαξε;
 • Ή τότε μας έλεγαν ψέματα (για άλλη μια φορά) και επομένως μάλλον ισχύει η θεωρία περί άρνησης του Φράγκου ως Αρχηγού ΓΕΕΘΑ να κατεβάσει στρατό στους δρόμους προς αντιμετώπιση των διαδηλωτών του Συντάγματος
 • ή τώρα όρκισαν Υπουργό κάποιον για να κάνει πραξικόπημα ως τις 17 Ιουνίου (και να μην προλάβει να μας πάρει το σπίτι, το σκυλο ,τη γκόμενα και τα σοκολατάκια από το ψυγείο ο ΣΥΡΙΖΑ...)

14 σχόλια:

 1. Ξέχασες το Γιωργάκη, προτείνω Υπεύθυνος καθαριότητος!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Για μια... "καθαρή Ελλάδα";
   Υφυπουργό να του βάλουμε τον Άδωνι;

   Διαγραφή
 2. Όχι ρε παιδιά και υφυπουργό τον Άδωνη... ξέρετε πως είναι η αδυναμία μου. Τον προτείνω υπουργό Μαλακίας και Ηλιθιότητας.
  Καλημέρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Έκλεισε!

  Θα του το προτείνω!

  Να βολέψουμε και τον αδερφό του κάπου βέβαια...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Είσαι ωραίος φίλε μου,αλλά.
  Μια θεσούλα για τον Πρωτοσάλτε? Το αδικείς φίλε μου το παλικάρι.
  Κάνε ένα υπουργείο του γλείφτη και βάλτων ή κάντον παρά το πρωθυπουργό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ξέχασες τον Στέφανο-φωνάζω κι ας λέω μαλακίες-Χίο στο "υπουργείο Κόντρα στη λογική"
  τον Νίκο Αλέφαντο στο "υπουργείο ολυμπιακού" (να το παίρνει και με ΦΕΚ)
  το γιό του ταχυδρόμου στο υπουργείο "φέρτε να φάω κι άλλα δεν χόρτασα"
  τον Κίμωνα Κουλούρη στο "υπουργείο διαγραφών από το ΠΑΣΟΚ" (τόσοι που έγιναν θέλουν το δικό τους υπουργείο)
  και τέλος τον Ντερτιλή στο "υπουργείο ξύλου", τον θέλουν και τα χρυσαυγά.

  ΥΓ: (άσχετο) Σβήστηκε ο λογαριασμός του Κωνσταντίνου; Το ιστολόγιο καταργήθηκε λέει ο μπλόγκερ. Ξέρεις τι παίζει;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ναι ρε συ...και το έλεγε ο γρουσούζης...

   Διαγραφή
 6. Πολύ καλό!
  Έχω μια ένσταση, η ΑΕΚ είναι θρησκεία και δεν μπορεί κανένας να την καταργήσει.
  ΑΕΚάρααααααααααα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Θα κάνω και μια συμπληρωματική πρόταση.
  Ο Τατσόπουλος στο υπουργείο ιστορίας με υφυπουργό την Ρεπούση.
  Υπάρχουν κι αυτοί οι γραφικοί, μην τους απαλλάσεις λόγω αριστερόστροφης φρασεολογίας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ανορθόγραφε, τον εξέτασα τον Αρούλη αλλά δε χωρούσαν όλοι γαμώτο!


  Πέτρο ρίχνεις όλα τα μεγάλα ονόματα στο τραπέζι!
  Αυτή είναι Μικτή Κόσμου!

  Όσο για το ιστολόγιο του Κωνσταντίνου κι εγώ τώρα το είδα.
  Δεν ξέρω τι έχει συμβεί.
  Φαντάζομαι πως θα μπει με άλλο λογαριασμό και θα μας εξηγήσει ο ίδιος τι συνέβη.
  Πάντως το 'λεγε ο γρουσούζης, όπως λέει κι η Μαρία.
  Καταραμένη ACTA...
  :-/  Κλεισθένη, θα πρέπει ενδεχομένως να μπει ο ούρος ως ανάχωμα στον Πάγκαλο για την ΑΕΚ και... όσο αντέξει!

  Όσο για την Ρεπούση, να σου πω την αλήθεια ήμουν ανάμεσα σ' αυτήν και τον Βαλλιανάτο, αλλά τελικά επικράτησε η θηλυκή μου πλευρά και... διάλεξα τον Γρηγόρη.
  Τον Τατσόπουλο δεν τον εξέτασα.
  Όπως ξέρεις δεν έχω τέτοια κολλήματα... κι όταν ακούω για "στριμωξίδια", δεν πολυστριμώχνομαι ιδεολογικά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Είσαι διεστραμμένο μυαλό! Αυτό είναι εφιάλτης, δεν είναι κυβέρνηση!

  Παναγία μου! Ένας κι ένας! Δεν πάμε καλά! Τι άνθρωποι είναι στα δημόσια πράγματα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Για τον Κωσταντή, ίσως είναι κάποιο πρόβλημα με το blogger. Μπορεί να συμβεί προσωρινά υποθέτω. Τώρα το είδα κι εγώ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Διαστροφή είναι φυσικά μια τέτοια σύνθεση.
  Αλλά και τα βίτσια στη ζωή είναι!


  ΥΓ.:Που 'σαι ρε Κωνσταντήηηη;;;
  Θα κρυώσει το φαί!

  ΑπάντησηΔιαγραφή