Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2012

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Πρωτοσέλιδο του 1941 καλούσε τον λαό να «προσγειωθεί»



Πηγή


Καμία διαφορά λοιπόν με τις σημερινές φυλλάδες των μεγαλοεργολάβων και μεγαλοεφοπλιστών και των δημοσιογραφικών φερεφώνων τους που προπαγανδίζουν συνεχώς υπέρ της υποταγής μας στον Τραπεζικό Ζυγό.
Προσέξτε το τονισμένο με κίτρινο σημείο της εφημερίδας!

"Μια ειλικρινής συνεργασία με τις Δυνάμεις του Άξονα θα μας έσωζεν ίσως από το Χάος.
Τα αναιμικά από την πείναν παιδάκια, θα εύρισκον μίαν φέταν ψωμιού. οι τρικλίζοντες νήστεις γέροντες θα ημπορούσαν να τρώγουν άπαξ τουλάχιστον της ημέρας. αι θηλάζουσαι μητέρες δεν θα εξηντλούντο και η γενεά μας θα ίστατο ορθία εν μέσω της Ευρωπαϊκής καταιγίδος. Διατί να την αρνηθώμεν την συνεργασίαν αυτήν;
Το επαναλαμβάνομεν: Οφείλομεν να προσγειωθώμεν. Άλλως ας πάρωμεν σφουγγάρι και ας σβύσωμεν εκ του Ευρωπαϊκού χάρτου και την Ελλάδα και την ιστορίαν και τα ιδανικά μας…»


Ορίστε ρε!
Αυτοί ήταν, είναι και θα είναι πάντα οι Δωσίλογοι των Κατακτητών!
Τα ίδια κι απαράλλαχτα λένε και σήμερα!

Τα ίδια εκβιαστικά ψευτοδιλήμματα εκπεφρασμένα με τον ίδιο εμετικό τρόπο προσπαθώντας να καλλιεργήσουν στον ελληνικό λαό την κουλτούρα της Υποταγής.

Και συνεχίζουμε...

Διατί, λοιπόν, να διακυβεύωμεν το παν, αυτήν ταύτην την ύπαρξιν μας, εις ανοήτους εκδηλώσεις κατ΄εκείνων οι οποίοι είναι σε θέσιν σήμερον να μας δώσουν χείρα βοηθείας;
Και κατά τι είναι περισότερον Έλληνες εκείνοι οι οποίοι κοιμώνται αποκλειστικώς με το φευγαλέον όνειρον της Αγγλικής κατισχύσεως, από ημάς που αξιούμεν προσγείωσιν εις την σημερινήν πραγματικότητα όλων των Ελλήνων, χάριν της κοινής σωτηρίας;


"Κοινή σωτηρία" και τότε, "κοινή σωτηρία" και τώρα!
Οφείλουμε να διαλέξουμε πλευρά!
Όση σωτηρία ήταν για την Ελλάδα η υποταγή στις ορδές του Χίτλερ άλλο τόση σωτηρία είναι και η υποταγή στις ορδές των Αγορών.

"Χείρα βοηθείας" λοιπόν ο προελαύνων στρατός του Χίτλερ!

Επίσης γράφει ο κουκουλοφόρος δημοσιογράφος:

Η δευτέρα έχει την δρόσον μιας νέας ζωής. Ας την αγκαλιάσωμεν σφιχτά. Ίσως με την νέαν τάξιν πραγμάτων ατενίσωμεν καλύτερας ημέρας. Ίσως εξέλθομεν εκ της δεινής θέσεως εις την οποίαν ευρεθήκαμεν την επομένην της στρατιωτικής καταρρεύσεως. Ίσως μας δοθούν τα μέσα να ζήσωμεν…

Ό,τι ακριβώς λένε κι ο Βενιζέλος με το Σαμαρά δηλαδή πανηγυρίζοντας τη "νέα ημέρα" που ξημερώνει για την Ελλάδα και το Λαό της...

Οπότε ακόμη κι από τα επιχειρήματα που επιστρατεύουν επιβεβαιωνόμαστε γι' άλλη μια φορά όσοι κραυγάζουμε τόσο καιρό για Προδότες και Δωσίλογους σε ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και λοιπούς... "πρόθυμους".
Προδοσία που συγκρίνεται πλέον ευθέως με την αντίστοιχη των Ταγματασφαλιτών και των Γερμανοτσολιάδων επί Κατοχής, σε αγαστή συνεργασία με τους σύγχρονους Μαυραγορίτες, τους Τραπεζίτες, τους Μεγαλοβιομηχάνους, τους Τοκογλύφους και το λοιπό σκυλολόι της Υποταγής.


Ο Ελληνικός Λαός της εποχής έπραξε το καθήκον του και αντιστάθηκε όσο κανείς άλλος στις δυνάμεις Κατοχής του Χίτλερ.
Οφείλουμε να αποδειχτούμε αντάξιοί τους.
Αλλιώς ας ανατιναχθούμε ομαδικά γύρω απ' την Ακρόπολη, παίρνοντάς την μαζί στο Κενό της Ιστορίας, για να μη θυμίζει τίποτα πια εμάς, τους υποταγμένους. 

ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΟΝΑΖΙ "ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ"

6 σχόλια:

 1. Αρχηγέ του γαλατικού χωριού την καλησπέρα μου... Μια απορία που διατυπώνεται και στην πηγή, είναι το ποιος ειναι ο τιτλος της εφημερίδας... Πιστεύω ότι ειναι σημαντικό να αναδειχθεί το ονομα του γερμανοτσολια εκεινης της εποχής. Μπορεί να ειναι κανενας προγονος του κυριου Μπάμπη μας...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καλύτερα, καλύτερα
  διασκορπισμένοι οι Έλληνες
  να τρέχωσι τον κόσμον,
  με εξαπλωμένην χείρα
  ψωμοζητούντες,
  παρά προστάτας να 'χωμεν.
  Α.Κάλβος (1825)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μαζεστιξ είδες την ανακοίνωση του ΚΚΕ ενάντια του κινήματος κατά των μεσαζόντων, αυτό το κόμμα αρχίζει πλέον να γίνεται αστείο, όποιος δεν ''επαναστατεί'' μαζί τους είναι προβοκάτορας του κινήματος τσ!τσ!τσ!
  Δυστυχώς ένα κόμμα που έδωσε στο έθνος έναν Αρη, έναν Μπελογιαννη και χιλιάδες ανώνυμους αγωνιστές της ελευθερίας, έχει γυρίσει ξανά στις Σιαντοζαχαριαδικες λογικές και είναι έτοιμο να υπογράψει τη νέα Βάρκιζα πριν ακόμα καν του το προτείνουν!
  ΥΓ.Και να μην ξεχνάμε οτι η μόνη εφαρμογή της ''αναρχοαυτόνομης'' θεωρίας της κολεκτίβας που έγινε σε μεγάλη κλίμακα ήταν στην Βασκονια του '34-'35 και διαλύθηκε όχι από τους φασίστες αλλά από τους κομουνιστές που ήταν μέρος της δημοκρατικής κυβέρνησης!
  NICKTHESEAMAN
  -

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Constantine, έψαξα αλλά δεν μπόρεσα να βρω τον τίτλο της εφηεμρίδας.
  Μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω.
  π.χ. "τα αθηναικά νέα" του Λαμπράκη, προγόνου των "Νέων"
  ή "το ελεύθερον Βήμα", πρόγονος του σημερινού Βήματος...
  Ταιριάζει κάπως με τα σβησμένα πράγματα.


  Στο σχολείο κάναμε αυτό το ποίημα του Κάλβου και είχαμε περισπούδαστες αναλύσεις απ τα βιβλία, μωροπερήφανες διηγήσεις απ τους καθηγητές και τελικα΄οι ίδιοι που τα λέγαν και τρα γράφαν αυτά έθαψαν τον Κάλβο εν μία νυκτί στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.
  Τα είπε όλα ο Κάλβος:
  Παρά προστάτας να 'χομεν...


  Nicktheseaman, δεν είδα την ανακοίνωση, αλλά μπορώ ν πω πως ήταν αναμενόμενη...
  Μην τυχόν και κάνει κάποιος μια πράξη αυτοοργάνωσης δίχως το ΠΑΜΕ να πατρονάρει και αμέσως πέφτει πάνω του!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Καταπληκτικό! Ίδιοι πάντα οι δωσίλογοι, οι προδότες, οι μαυραγορίτες. Υποταγμένα ανθρωποειδή!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ίδιοι κι απαράλλαχτοι αυτοί.
   Το πρόβλημα είναι πως δεν είμαστε εμείς ακόμη ίδιοι με τους δικούς μας προκατόχους...

   Διαγραφή