Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2012

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

ΠΑΣΟΚ- ΝΔ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ

 • ΠΡΟΔΟΤΕΣ
 • ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ
 • ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
 • ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ
 • ΕΛΕΕΙΝΟΙ
 • ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ
 • ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ
 • ΦΑΣΙΣΤΕΣ
 • ΤΡΑΠΕΖΟ-ΝΑΖΙ
 • ΤΡΑΠΕΖΟ-ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ


ΌΠΟΙΟΣ ΚΑΡΙΟΛΗΣ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙ, ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ, ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ

ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΔΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ

ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ.Όπως ίσως καταλαβαίνετε, μόλις επέστρεψα από τη διαδήλωση, όπου δεχτήκαμε ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ και νιώθω τυχερός που είμαι αρτιμελής.
Η παρέα που ήμασταν μαζί ευτυχώς είναι καλά, αν και είχαμε χαθεί την ώρα της μεγάλης επίθεσης που δεχτήκαμε.
Για τους υπόλοιπους συναγωνιστές που ήμασταν μαζί, που φωνάξαμε μαζί, που τρέξαμε μαζί, που κινδυνεύσαμε μαζί δυστυχώς δε γνωρίζω αν είναι καλά.
Δεν έβλεπα τίποτα, δεν μπορούσα να αναπνεύσω, δεν μπορούσα δυστυχώς να βοηθήσω κανέναν αφού ήμουν στα πρόθυρα της λιποθυμίας όταν δεχτήκαμε ξαφνική δολοφονική επίθεση με πουτάνας γιους μπάτσους να βαράνε στο ψαχνό.
Κλαίνε ακόμη τα μάτια μου και πονά το πρόσωπό μου από τα χημικά των βρωμόμπατσων, εντολοδόχων της Συγκυβέρνησης.
Έφυγα, δεν άντεξα άλλο. Ζητώ συγνώμη από την Ιστορία που δεν άντεξα άλλο.
Αλλά αδέρφια, θα τα ξαναπούμε με τους προδότες. Να 'στε σίγουροι!

ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΟΝΑΖΙ "ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ"
Α και για να μην ξεχάσω

ΠΑΠΑΔΗΜΟ
ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
ΣΑΜΑΡΑ
ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ
ΚΟΥΒΕΛΗ
ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ
ΚΑΜΙΝΗ
ΠΑΠΟΥΤΣΗ

ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ

ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ


Τιμή στο Μίκη Θεοδωράκη και το Μανώλη Γλέζο, τους πραγματικά μεγάλους Έλληνες, με τους οποίους δεχτήκαμε μαζί τη δολοφονική επίθεση των μπράβων της συγκεβέρνησης (ΜΑΤ) και αγωνιστήκαμε μαζί όπως αγωνίστηκαν και στην προηγούμενη Κατοχή.
Και η δωσίλογη-προδοτική συγκυβέρνηση του αίσχους τους χαρακτηρίζει γραφικούς, εθνικιστές και τους χτυπά στο ψαχνό.
Ποιυς; Τους μεγάλους αγωνιστές του λαού και του έθνους.
Ποιοι; Οι δωσίλογοι και προδότες που ξεπούλησαν τη χώρα και το λαό στους Τραπεζίτες.

Η Νέα Κατοχή της Ελλάδας ξεκίνησε σήμερα και επισήμως.
Πάμε σαν άλλοτε.
Ελληνικέ Λαέ, ιδιοκτήτη της χώρας σου δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την Εθνική Λαική Αντίσταση.
Εμπρός για το νέο ΕΑΜ !!!

Οι Γερμανοτσολιάδες που μας κυβερνούν πρέπει να έχουν το τέλος που τους αξίζει: ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ

14 σχόλια:

 1. Απαντήσεις
  1. 1. Η παρούσα Βουλή εκλέχθηκε τον Οκτώβριο του 2009 κάτω από εντελώς διαφορετικές πολιτικές προϋποθέσεις και η λαϊκή εντολή προς αυτή, κατά την έννοια του άρθρου 41 του Συντάγματος, ήταν διαμετρικά αντίθετη από όσα προβλέπει τώρα το κατατεθειμένο κείμενο. Λείπει, συνεπώς, η δημοκρατική νομιμοποίηση για την ψήφισή του.

   2. Το περιεχόμενο του κειμένου, που καλείται να ψηφίσει η Βουλή είναι προϊόν οικονομικού και πολιτικού εκβιασμού, εκ μέρους των εκπροσώπων των δανειστών, κατά παράβαση του διεθνούς δικαίου (άρθρο 52 της Διεθνούς Σύμβασης της Βιέννης του 1969).

   3. Το κείμενο που κατατέθηκε για ψήφιση δεν αποτελεί κατά το Σύνταγμα ούτε σχέδιο νόμου, δεδομένου ότι δεν περιλαμβάνει διατάξεις νομοθετικού περιεχομένου ούτε σχέδιο νόμου κυρωτικού διεθνούς σύμβασης, δεδομένου ότι δεν περιέχει το υπογεγραμμένο κείμενο της διεθνούς σύμβασης. Πρόκειται για κείμενο προγράμματος, που επιχειρείται να δεσμεύσει ανεπίτρεπτα επί δεκαετίες το μέλλον της χώρας. Παρουσιαζόμενο, συνεπώς, ως δεσμευτικό κείμενο νόμου, παραβιάζει την αντιπροσωπευτική αρχή και την κατά το Σύνταγμα άσκηση της νομοθετικής λειτουργίας (άρθρο 26 Σ).

   4. Το κείμενο επιχειρείται να υπερψηφιστεί κατά παράβαση του άρθρου 29 του Συντάγματος, στο βαθμό που επιβάλλεται κομματική πειθαρχία χωρίς προηγούμενη εσωτερική ψηφοφορία και απόφαση συλλογικών κομματικών οργάνων.

   5. Η πρόβλεψη ότι οι νέες δανειακές συμβάσεις θα ισχύουν από την υπογραφή τους, χωρίς κύρωση από την Βουλή, παραβιάζει τα άρθρα 28 παρ. 2 και 36 παρ. 2 του Συντάγματος, καθώς και το διεθνές δίκαιο.

   6. Οι συνταγματικές και οι διεθνούς δικαίου εγγυήσεις σεβασμού και προστασίας της εθνικής κυριαρχίας προσβάλλονται επιπλέον:
   (α) Με την επανάληψη –όπως και στη Σύμβαση Δανειακής Διευκόλυνσης της 10.5.2010- της ρήτρας παραίτησης από τις ασυλίες της εθνικής κυριαρχίας, (β) με τον υπερδανεισμό της χώρας και την άμεση στέρηση της δυνατότητας ικανοποίησης των βασικών αναγκών του ελληνικού λαού και της αξιοπρεπούς διαβίωσης των ελλήνων πολιτών, (γ) με τη σώρευση «επαχθούς» δανεισμού και (δ) με την εφαρμογή του αγγλικού δικαίου και όχι του δημοσίου διεθνούς δικαίου που διέπει τις διεθνείς συμβάσεις των κρατών. Συνεπώς, το κείμενο που καλείται η Βουλή να ψηφίσει παραβιάζει στον πυρήνα τους τις συνταγματικές εγγυήσεις της εθνικής κυριαρχίας, της λαϊκής κυριαρχίας και της δημοκρατικής αρχής (άρθρο 1 του Συντάγματος).

   7. Τα μέτρα που προβλέπει το προς ψήφιση κείμενο ότι θα επιβληθούν στον ελληνικό λαό παραβιάζουν τις αρχές της ισότητας των βαρών, του κοινωνικού κράτους δικαίου (άρθρα 4 παρ. 5 και 25 παρ. 1 του Συντάγματος) και τις εγγυήσεις των κοινωνικών δικαιωμάτων των Ελλήνων (άρθρα 22 και 23 του Συντάγματος). Παραβιάζουν επίσης θεμελιώδεις εγγυήσεις της Συνθήκης της Λισαβόνας (του Χάρτη των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων) και του διεθνούς δικαίου, καθώς και εγγυήσεις του διεθνούς εργατικού δικαίου.


   Η ψήφιση του νομοσχεδίου συνιστά, συνεπώς, εκτροπή από τη συνταγματική, την ευρωπαϊκή και τη διεθνή νομιμότητα.


   *Προσθέτω κι εγώ: Η ψήφισή του συνιστά εσχάτη προδοσία και τιμωρείται αναλόγως.

   Διαγραφή
 2. Με μια πρώτη ματιά, μπορούμε να πούμε: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, κάποιοι που μπορούν να γίνουν ταγοί ή έστω, βασικοί ενδιάμεσοι, ΞΥΠΝΗΣΑΝ. (δεν βλέπω να είχαν άλλα κίνητρα)
  Ο Δρόμος είναι μακρύς. Δεν σταματάει στην ψήφιση το πράγμα.
  Θα δούμε, θα δούμε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τους βουλευτές που ψήφισαν όχι εννοείς;
   Αν ναι, τους βλέπω με μεγάλη καχυποψία.
   Έχουν ψηφίσει τόσα και τόσα!

   Δέχομαι αυτούς που καταψήφιζαν και όταν δεν ήταν "τρέντυ".
   Τη Σακοράφα (κυρίως), το Δημαρά, τον Οικονόμου, τον Κουρουμπλή, τον Καμμένο.
   Αυτοί ναι, ήταν μάγκες.
   Τώρα για τον Καστανίδη, τη Ξενογιαννακοπούλου, τον Μαρκόπουλο και μερικούς άλλους έχω ενστάσεις πολλές και υποψίες περισσότερες.

   Εξαιρώ των υποψιών την αξιολογώτατη Άννα Βαγενά που ορκίστηκε βουλευτής για δύο ώρες, μπήκε, είπε ΟΧΙ και διεγράφη.

   Κάποιοι από αυτούς ίσως φανούν χρήσιμοι ως αναγνωρίσιμα πρόσωπα με το να ενταχθούν στο μεγάλο αντιμνημονιακό μέτωπο που αναπόφευκτα (πρέπει να) δημιουργηθεί.
   Από Καστανίδηδες και Μαρκόπουλους πάντως να μου λείπει.

   Διαγραφή
  2. Tους πανεπιστημιακούς εννοώ. Που νόμιζαν ότι το μνημόνιο θα τους χαριστεί.

   Διαγραφή
 3. Έστω 5, βρέθηκαν στο παρά 5

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΠΕΡΗ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ
  Η προδοσία δεν είναι καινούριο ούτε εμφανίστηκε ξαφνικά έρχεται από παλιά , για να μην πάμε πολύ πίσω ας δούμε σύγχρονη ΕΦΙΑΛΤΕΣ πέρασαν , κατά τη γνώμη μου :
  ΠΡΟΔΟΤΕΣ είναι όλοι εκείνοι που το ΨΩΜΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ το άφησαν να διακοσμεί τους τοίχους .
  ΠΡΟΔΟΤΕΣ είναι αυτοί που το 1981 μας έβαλαν στην ΕΟΚ , αλλά και εκείνοι που θα μας έβγαζαν όταν έπαιρναν την εξουσία !
  ΠΡΟΔΟΤΕΣ είναι αυτοί που από το 1981 και μετά δημιούργησαν ,συντήρησαν ,και χρησιμοποιούν αυτούς τους γνωστούς άγνωστους , που όταν το κίνημα ανεβαίνει είναι πάντα εκεί για να παίξει το σωτήριο ρόλο του ανάλογα με την περίσταση .
  ΠΡΟΔΟΤΕΣ είναι όσοι το 1992 εντός η εκτός βουλής ψήφησαν και στήριξαν την συνθήκη του Μάαστριχ και της Λισαβόνας , όλοι που έφεραν στήριξαν και στηρίζουν το ΔΝΤ , μνημόνιο 1 μεσοπρόθεσμο , μνημόνιο 2 , αυτοί που συμφώνησαν σε όλα τα αντιλαϊκά μέτρα ,που στο όνομα του εθνικού διαλόγου κάθισαν στο ίδιο τραπέζι με τους βιαστές μας , είναι μακρύς ο κατάλογος , να μην ξεχνάμε ένα ότι για κάποιους η προδοσία είναι οικογενειακή παράδοση.
  Αν επικεντρωνόμαστε μόνο στους 199 και στο μνημόνιο , και δεν απαλλαγούμε από αυτούς που μας τα επιβάλουν τότε φοβάμαι ότι τα μνημόνια θα είναι περισσότερα και από τα παιδιά του Πειραιά όσο για τους προδότες θα τους χάσουμε στο μέτρημα .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το ότι διαφωνώ με την ένταξη στην ΕΟΚ δε μπορεί να με κάνει να χαρακτηρίσω προδότη τον Καραμανλή που μας έβαλε εκεί ούτε τον Ανδρέα Παπανδρέου που δε μας έβγαλε, όπως είχε υποσχεθεί.
   Και οι συνθήκες Μάαστριχτ κλπ μπορεί να 'ναι επιζήμιες αλλά δεν είναι συνθήκες που ρητώς ανακοινώνουν την εκποιηση της χώρας και το θάνατο του λαού.

   Δε θα έλεγα ούτε για την ένταξη στην ΟΝΕ, αν δεν είχαν γίνει αυτά τα εγκληματικά deals στα πλαίσια της ένταξης, που προκάλεσαν εν πολλοίς το δημοσιονομικό όλεθρο της Ελλάδας.

   Προδότης θεωρείται κάποιος που με δόλο εξυπηρετεί τον εχθρό της πατρίδας και του λαού.

   Και αυτό μπροούμε να το πούμε ρητώς και απαρεγκλίτως για όσους υπέγραψαν την εκποίηση της χώρας στους τοκογλύφους και την αιώνια συντριβή του λαού της.

   Για να μη χάνουν κι οι λέξεις το νόημά τους.
   Διότι θυμάμαι ένα κείμενο κάποιου που χαρακτήριζε προδότες όσους δεν πληρώνουν σωστά τους φόρους, όσους δεν πληρώνουν διόδια, όσους κλέβουν στη σειρά στο ΙΚΑ ή στο φανάρι, όσους δεν έκοψαν μια απόδειξη, όσους δεν περασαν τη γριούλα απέναντι, όσους κάνουν φασαρία στα πάρτυ, όσους παρκάρουν κοντά σε στροφή, όσους πετούν το τσιγάρο στο δρόμο, όσους πίνουν γάλα με κακάο, όσους κοιμούνται μπρούμυτα και πάει λέγοντας...
   Ας μην ξεφτιλίζουμε τέτοιες βαριές λέξεις και ας μην τις χρησιμοποιούμε σωρηδόν για όποιον δε μας αρέσει.
   Αυτές οι λέξεις είναι τόσο βαριές που πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί ως προς το πού τις απευθύνουμε και γιατί...

   Διαγραφή
  2. Για να είμαι σαφής και προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, τα τελευταία που ανέφερα δεν αφορούν εσένα φίλε Ανορθόγραφε, απλά τα είπε μια και το φερε η κουβέντα.
   Και αφορά μια γενικότερη τάση που βλέπω στον κόσμο.
   Άσε που υπ΄ρχει και ένα καινούριο ιδεολόγημα: ο "οικονομικός πατριωτισμός".
   Αν διαβάζεις γι αυτόν, θα φρίξεις!


   Τώρα, το αν θεωρείται το Μάαστριχτ και η ένταξη στην ΕΟΚ εκποίηση της χώρας σηκώνει κουβέντα αρκετή.

   Αλλά αν χαρακτηρίσουμε τους πάντες προδότες, μετά τι;
   Αν είναι όλοι, παντού προδότες, τότε πώς θα ξαναγεννηθεί αυτή η χώρα;
   Μήπως να επικεντρωθούμε καλύτερα στα τωρινά που έχουν σχέση με όσα γίναν απ το 2000 και μετά;

   Διαγραφή
  3. Mπαίνω σφήνα στην περί Ευρώπης και περί "προδοτών" συζήτηση. Η στάση του κάθε ηγέτη καθορίζεται από ντοκουμέντα και από όσα έλεγε δημόσια. Στα πρώτα δεν έχουμε πλήρη πρόσβαση. Κάνοντας όμως μια αποτίμηση που βασίζεται και στην αίσθησή μας (αλλιώς τι νόημα έχει η ψήφος στη δημοκρατία) θα έλεγα ότι ο Καραμανλής είχε λανθασμένη άποψη για την Ελλάδα στην Ευρώπη, ο Παπανδρέου ήταν ένας αμοραλιστής που ήθελε απλώς την εξουσία και δεν θα δίσταζε να πει οποιοδήποτε ψέμα. Το ότι κατέστρεψε την οικονομία στο διάστημα 81-88, το ότι διέλυσε την κοινωνική συνοχή χάριν ενός "εκσυγχρονισμού" είναι θέμα αναμφισβήτητο, σύμφωνα με τα προηγούμενα. Την ίδια ιστορία συνέχισε ο Σημίτης και ο Γιωργάκης με το στυλ του και με το μυαλό του ο καθένας.

   Αν τα δεχθεί κάποιος τα προηγούμενα, χωρίς να έχει πρόσβαση στο τηλέφωνο των πολιτικών, χωρίς να δει τα απόρρητα έγγραφα στο υπεξ, άνετα βγάζει ένα συμπέρασμα. Το θέμα αυτό μπορεί και πρέπει να ιδωθεί και σε συνάρτηση με την ίδια την Ευρώπη από τον "άνθρακα και χάλυβα" της δεκαετίας του 50.

   Διαγραφή
  4. Θέμα παρεξήγησης φιλέ μου δεν υπάρχει ,απόψεις ανταλλάσουμε ο καθένας μας έχει τη δική του , δεν ήθελα να προσωποποιήσω έχεις δίκιο αναφερόμουν σε πολιτικές πρακτικές , όταν μπαίνεις ιδικά στη πολιτική είσαι υποχρεωμένος να ξέρης τη ψηφίζεις γιατί όταν έστω και από άγνοια με την ψήφο του υποθηκεύει το μέλλον δυο γενεών αυτό για μένα είναι πολιτική προδοσία απέναντι σε αυτούς που σε εμπιστευτήκαν.
   Με αυτό τον τρόπο σκεπτόμουν πάντα περισσότερο όταν είμαι εκλεγμένος μην προδώσω αυτούς που με επιστέφτηκαν.
   ΥΓ η τεχνολογία έχει τα καλά της αλλά και τα αρνητικά . Καλά το ότι παρά τη διαφορά ηλικίας που φαίνετε ότι έχουμε μπορούμε και επικοινωνούμε. Αρνητικό ότι άτομα σαν εμένα που με το ζόρι τέλειωσαν το δημοτικό δυσκολευόμαστε να εκφράσουμε τη σκέψη μας με το γραπτό λόγο .
   ΥΓ2 δεν έμαθα ξαφνικά ορθογραφία νάνε καλά το word , άσχετα με τη φάνηκε βλέπω το ποτήρι πάντα γεμάτο , να είσαι καλά καλή δύναμη ,και ευχαριστώ.

   Διαγραφή
 5. "Αρνητικό ότι άτομα σαν εμένα που με το ζόρι τέλειωσαν το δημοτικό δυσκολευόμαστε να εκφράσουμε τη σκέψη μας με το γραπτό λόγο."

  Φίλε ανορθόγραφε, να χαίρεσαι που μπορείς κι εκφράζεσαι τόσο καταννοητά κι εμπεριστατωμένα παρ ότι "με το ζόρι τέλειωσες το δημοτικο" (προσωπικά πιστεύω πως αστειεύεσαι, μα δεν είναι εκεί το θέμα).
  Είδα και συνταγματολόγους.
  Είναι απίστευτο το πως μπορεί να μιλάει κάποιος επί 4 ώρες χωρίς να λέει τίποτα!
  Δεν βλέπεις τον Βενιζέλο; Ξεχειλίζει από μόρφωση :Pp

  mbiker

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ευχαριστω φιλε μου για τα λογια σου .
   οχι δεν αστειευωμε εξη ταξης εξη διφορετικες πολης καποιες στα μησα της χρονιας καιενα αποτυχημενο περασμα απο το γυμνασιο το αφησα τελη του 1970.

   Διαγραφή
  2. Αφού γράφεις τα ορθά, είσαι ορθογράφος στην πραγματικότητα και όχι ανορθόγραφος.
   προτιμώ να γράφει κανείς τα σωστά λόγια με λάθος τα "ε" και τα "ι", παρά να γράφει αθλιότητες με σωστά "ε" ακι "ι" και καλλιγραφίες...

   Διαγραφή