Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2012

Ανοίξτε και κάνα βιβλίο... όσο είναι καιρός!

Πρώτα είχαμε το Χριστόδουλο που δεν... αντελήφθη τι συνέβαινε κατά τη διάρκεια της Χούντας, διότι... διάβαζε!
Έτσι, δικαιωματικά κατέκτησε το προσωνύμιο Χουντόδουλος.


Τωρα έχουμε το Χρυσοχοίδη να πλαγιοκοπεί το Γιωργάκη και τους εκσυγχρονιστο-τεχνοκράτες, πληροφορώντας μας ότι δεν αντελήφθη τι προέβλεπε το Μνημόνιο, διότι.... δεν το διάβασε!
Εξ ου και το ψήφιζε με κλειστά μάτια...
Βουλευτικός αναλφαβητισμός.


Πριν μερικούς μήνες είχαμε το Ρομπόπουλο να λέει τα ίδια, ενω παραιτούνταν, όταν παρότι αντελήφθη το εγκληματικό για τη χώρα και τους πολίτες ποιόν του Μνημονίου, αυτός προτίμησε να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια, παραιτούμενος και παραδίδοντας την έδρα του σε κάποιον πρόθυμο να μας καταδικάσει με την ψήφο του και δεν πήρε την ευθύνη του ΟΧΙ, διατηρώντας την έδρα του και το αναφαίρετο δικαπίωμα του βουλευτ'ή να καταψηφίζει οποιονδήποτε νόμο, αποποιούμενος ταυτόχρονα και την ενοχή του ΝΑΙ.
Αυτό λέγεται πολιτικός χέστης.

Ο Κουρουμπλής όμως, ένας τυφλός βουλευτής, το διάβασε... εσύ δεν πρόλαβες!

Όπως λέει κι ο Πιτσιρίκος, μάλλον φταίει το ότι οι Έλληνες δεν διαβάζουν...

Ή μάλλον ανάλογα με το τι συμφέρει την κάθε περίσταση ή έχουν πολύ χρόνο να διαβάζουν και καθόλου για όλα τ' άλλα ή έχουν άπλετο χρόνο για όλα τ' άλλα αλλά δεν έχουν χρόνο για να διαβάζουν...

Μα ανοίξτε κάνα βιβλίο ρε παιδιά όσο λέμε πως έχουμε Δημοκρατία, γιατί όταν θα ξαναποκτήσουμε (εξαιτίας σας) Χούντα, θα πρέπει να διαβάζετε πάλι συνέχεια...


2 σχόλια:

 1. καλήσπερα Μαζεστίξ.
  Μάλλον επειδή το διάβασαν λένε ότι δεν το διάβασαν, γιατί αν δεν το διάβαζαν θα έλεγαν πως το διάβασαν...με εννοείς φαντάζομαι.
  Έτσι κι αλλιώς θα υπέγραφαν.
  Εγώ πάντως το διάβασα, αλλά μάλλον δεν μετράει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καλησπέρα!
  Μάλλον το διαβάσαμε όσοι δε μπορούσαμε να το ψηφίσουμε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή