Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2012

Για παρηγοριά οι μάγκες μου φουσκώναν το έλλειμμα...Πέντε χρόνια δικασμένος
μέσα στο Γεντί Κουλέ

Αφιερωμένο στο Γιωργάκη τον Παπανδρέου που επειδή είναι αμερικανοτραφής, νομίζει πως έμπλεξε με "αμερικανάκια".
Μια θέση σ' ένα κελί θα τον περιμένει πάντα και να ναι σίγουρος πως θα την κερδίσει.
Όταν αποκατασταθεί η Δημοκρατία στη χώρα μας.

Αφιερωμένο στο Γιωργάκη τον Παπακωνσταντίνου που επειδή είναι γερμανοτραφής νόμισε πως έπιασε τον Πάπα απ τα @@ και ήρθε εδώ να μας εκφοβίσει, να μας εκβιάσει, να μας ληστέψει για λογαριασμό των αφεντικών του και να φύγει άβρεχτος.

Αφιερωμένο στον Αντρίκο το Γεωργίου που έκανε τη διαδρομή ΔΝΤ- Ελ.Στατ. να μοιάζει με... Κολιάτσου-Παγκράτι, και τα ποσοστά του ελλείμματος να αλλάζουν κατά το δοκούν λες και είναι δημοσκοπήσεις του Σκάι.

Αφιερωμένο και σ' όλους τους άλλους που έστησαν την ιστορία με το έλλειμμα, την αδυναμία δανεισμού, τα CDS, την υπόγεια συνεννόηση με τους Διεθνείς Τοκογλύφους ζημιώνοντας εν πλήρει γνώση τη χώρα, αποκομώντας ίδιον όφελος προφανώς, είτε πολιτικό είτε οικονομικό.


Αφιερωμένο στους "μάγκες" του 2010 που κάθε μέρα που περνά αποδεικνύονται δάγκες και πηδούν σαν τα ποντίκια για να φύγουν απ' το πλοίο της καταστροφής, ώστε να μη χρεωθούν την ευθύνη του Μνημονίου της Χρεωκοπίας.

Αφιερωμένο σε όσους αληταράδες τολμήσουν να ψηφίσουν το πλέον επαίσχυντο κείμενο στην Ιστορία της Ελλάδας: την Δανειακή Σύμβαση, όπου η Ελλάδα δηλώνει πλήρη, διαρκή και άνευ όρων υποτέλεια στα διεθνή τοκογλυφικά κέντρα.

Δεν ξέρω πότε θα 'ρθει αυτή η ώρα.
Δεν ξέρω πόσο θα αργήσει.
Ίσως να ναι αύριο, ίσως σε δύο, ίσως σε πέντε, ίσως σε δέκα χρόνια.

Αλλά αυτοί θα σαπίσουν στη φυλακή, και οι φωτογραφίες τους θα τεθούν σε λαικό φτύσιμο, για να μην ξαναξεχάσουμε ποτέ από δω και μπρος ποιοι είναι και πώς λειτουργούν οι προδότες.


Έτσι οι μάγκες που φουσκώναν το έλλειμμα για να υποτάξουν τη χώρα μας στα αφεντικά τους θα χουν ο ένας τον άλλον για παρηγοριά, και θα τους δώσουμε και δώρο Monopoly για να πουλάν και να αγοράζουν εκεί τη χώρα και να χαίρονται.
Γιατί τούτη 'δω δεν πρόκειται να καταφέρουν στο τέλος να την πουλήσουν.

Α! Και χαιρετισμούς στον Μπέο...
Τώρα θα 'χετε όλο το χρόνο να σας πει και για τη δική του "πολιτική δίωξη" και να του πείτε κι εσείς για τη δική σας...

3 σχόλια:

 1. !!!!!!!!!

  Υπέροχο!

  Και το τραγουδάκι επίσης!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο ΓΑΠ αν διωχθεί θα αποδειχθεί ο μεγάλος μαλάκας της Ιστορίας.
  Θεωρώ μεγάλη ξεφτίλα και για τη "δημοκρατία" μας και για τη κοινή λογική να διωχθεί αυτός που εμφάνισε το έλλειμμα 15,5% και να τη γλιτώσει ο προκάτοχός του που το εμφάνιζε κάτω του 3%.
  Φαντάσου τον Παπακωνσταντίνου και το Βενιζέλο στη φυλακή (λέμε τώρα...) και το καρναβαλικό δίδυμο Αλογογκούφη - Παπαθανασίου και πάλι βουλευτές και υπουργούς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Κ.Κ., το τραγουδάκι ειναι πράγματι υπεροχο.
  Από τον Νταλάρα το έμαθα, αλλά προτίμησα να βάλω την πρώτη εκτέλεση για ευνόητους λόγους!


  Πέτρο, θεωρώ πως αν προχωρήσει όπως πρέπει το θέμα της δίωξης Παπανδρέου κλπ. σύμγωνα με την τωρινή εισαγγελικη έρευνα, τότε θα ανοίξει ο δρόμος και για τη δίωξη Καραμανλή και του στρουμφοχωριού της διαπλοκής, της ΝΔ.
  Η επιβίωση του ενός πρκαλεί την επιβίωση του άλλου.
  Όταν διωχθούν οι μεν, τότε οι και δε, δεν πρόκειται να γλιτώσουν τη φυλακή. Για βουλευτιλίκια ούτε λόγος, αφού θα χουν ανοιξει πλέον μια για πάντα τα μάτια των Ελλήνων πολιτών.

  ΑπάντησηΔιαγραφή