Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2011

Εσύ τι θα έκανες αν δεν είχες φράγκο και σου ζητούσανε να τους δώσεις την μάνα σου και την κόρη σου;Χθες 13-12-2011, ο Παπαδάκης τού Αντέννα παρουσίασε τόν Κύριο Καρατζαφέρη, τόν αρχηγό τού ΛΑ.Ο.Σ. ή στήν νεωτέρα κοσμική έκδοσή του, Λαός, με τόνο!!! Σε ερώτηση τού παρουσιαστή πρός τόν κύριον Καρατζαφέρη, περί τών συναισθημάτων του, για τα νέα μέτρα πού μας φέρνουν Χριστουγεννιάτικα οι Μάγοι της Τρόϊκας καί της Κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ , ΝΔ, και ΛΑ.Ο.Σ, + (αχυράνθρωπου) Παπαδήμου, ο αρχηγός απάντησε:
«Λυπούμαι πολύ για τόν λαό, αλλά τι νά κάνω;;; Πηγαίνουμε στούς Τροϊκανούς, στό.... παρακαλητό και πρέπει να κάνουμε ότι μας ζητήσουν για να μας δώσουν χρήματα!!! Εσύ Γιώργο Π.. τι θα έκανες αν δεν είχες φράγκο και σού ζητούσανε να τούς δώσεις την μάνα σου και την κόρη σου; (εδώ ο Παπαδάκης δεν απάντησε)!! Όποιος έχει κάποια καλύτερη πρόταση( εκτός από τού να γυρίσουμε στήν Δραχμή, πού είναι θάνατος!!) συνέχισε ο Μέγας αρχηγός, να μας την πεί και εγώ μαζί του!!!».
Και για να γίνει πειστικότερος ο απίθανος ρυθμιστής τού Πολιτικού Συστήματος, συνέχισε: "Μετά τόν Δευτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, οι Εγγλέζοι φέρανε στήν ηττημένη Ιταλία, χιλιάδες Πακιστανούς στρατιώτες πού χρησιμοποίησαν εναντίον τού άξονος!! Αυτοί οι Πακιστανοί στρατιώτες, εκεί στήν Ιταλία, αγκάλιαζαν τα μικρά αγοράκια, τα θωπεύανε, τα βάζανε στά γόνατά τους και τα χαϊδεύανε, μπροστά στίς μάνες τους!!!! Κάποιος δημοσιογράφος τότε, ρώτησε τίς μάνες τών παιδιών, πού έβλεπαν αυτό το αίσχος να γίνεται μπροστά στα μάτια τους, γιατί δεν αντιδρούσαν. Οι μάνες λοιπόν, τού απαντήσανε, ότι με αυτόν τόν τρόπο διατηρούν τα παιδιά τους ζωντανά!!!!" 
                                                                                    (η είδηση βρέθηκε στο ksipnistere.blogspot.com)

Δεν ξέρω τι να σχολιάσω από τα παραπάνω.
Δεν ξέρω από πού να αρχίσω και πού να τελειώσω.

Τι να πω;
Να απαντήσω στο ερώτημα του Καρατζαφύρρερ;
Να απαντήσω στο "εσύ τι θα 'κανες αν για μερικά φράγκα σου ζητούσανε τη μάνα και την κόρη σου";
Προτιμώ να μην απαντήσω και να αφήσω όλους να βγάλουν τα συμπεράσματά τους από την προσφορά της "μάνας και της κόρης" του Καρατζαφέρη.
Θα του 'λεγα καμιά κουβέντα για τη μάνα και την κόρη του δηλαδή, αλλά ας μην εκπίπτω σε μαγκιές εκ του πληκτρολογίου.

Το σημαντικό είναι να καταλάβουν όλοι ότι ο Καρατζαφύρρερ δεν ντρέπεται να πει αυτά που φοβούνται οι συνδαιτημόνες της Κυβέρνησης Παπαδήμου (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΜΜΕ κλπ)να πουν.
Λέει αυτά που πιστεύει και προωθεί το κυρίαρχο πολιτικό και οικονομικό σύστημα της χώρας.
Θέλει τις μανάδες και τις κόρες μας.

Κι όποιος πιστεύει ότι μπορεί να ππροστατεύσει τη μάνα και την κόρη του με... ψυχραιμία, υπευθυνότητα, συνδιαλλαγή, επαναδιαπραγμάτευση, γκρίνια, κλάματα ή παρακάλια, είναι βαθιά νυχτωμένος.
Και όταν θα του 'χουν πάρει τη μάνα και την κόρη θα 'ναι αργά.

Έχοντάς τους δώσει το δικαίωμα της διαπραγμάτευσης επί τέτοιων αξιώσεων, με την επαναδιαπραγμάτευση το πολύ-πολύ να τους νευριάσει τόσο που και θα του τις γαμήσουν και θα τις σκοτώσουν μετά κι από πάνω.

Δεν υπάρχουν μεσοβέζιες (Κουβέλικες) λύσεις.
Ή "ΝΑΙ" και πάρτε τις να τις γαμήσετε.
Ή "ΟΧΙ" κι όποιον πάρει ο Χάρος.

Να πω ότι εντυπωσιάστηκα από τη μη απάντηση του Παπαδάκη;
Δεν εντυπωσιάζομαι.
Αυτή είναι η λαικιστική φράξια των ΜΜΕ, ο δήθεν αντίθετος πόλος σε σχέση με τους σκληρούς νεοφιλελεύθερους του Mega και του ΣΚΑΙ.
Αυτή η σιωπή του Παπαδάκη είναι πολύτιμη.
Είναι η σιωπή του πατέρα που σκύβει το κεφάλι και παραδίδει την κόρη του στις ορέξεις του επίδοξου βιαστή της.
Και μετά επαίρεται πως ουδέποτε είπε ΝΑΙ...

Τα μισά ΜΜΕ βροντοφωνάζουν υπέρ του βιασμού μας και τα άλλα μισά απλώς σκύβουν το κεφάλι συναινώντας, έστω και με τύψεις. Αδιαφορώ όμως για τις τύψεις του "Αγαμέμνονα" που θυσιάζει "Ιφιγένειες" εξαιτίας ενός στρεβλού και ιδιοτελούς χρησμού του "Κάλχα".
Ο Κάλχας έριξε τη ζαριά του και βήχοντας γύρισε και έδειξε Ιφιγένεια.
Ο αέρας θα φυσούσε έτσι κι αλλιώς όμως.

Τότε τα ανθρωπάκια πίστευαν στην απόλυτη αλήθεια της θρησκείας, την αλήθεια του Κάλχα.
Τώρα πιστεύουν στην απόλυτη αλήθεια του Νεοφιλελευθερισμού, της ΟΝΕ και των Αγορών.
Και θυσιάζονται εκατομμύρια Ιφιγένειες στο βωμό του κέρδους του κάθε σύγρονου "Κάλχα".

Αν όμως δούμε την εκδοχή του πάντα ανατρεπτικού Ευριπίδη, την Ιφιγένεια άρπαξε από το βωμό η Άρτεμη και τοποθέτησε στο βωμό ένα ελάφι.
Η Ιφιγένεια, έστω και με καθυστέρηση, επέστρεψε νικήτρια με τα σκήπτρα του Δία, πλάι στον Ορέστη και τον Πυλάδη, τους αγωνιστές υπέρ του δικαίου.

Έτσι κι εμείς μπορεί να καθυστερήσουμε, αλλά θα επιστρέψουμε νικητές με τα δικά μας σκήπτρα και θα επιβάλλουμε το Νόμο του Δικαίου.
Κάποια μέρα θα επιστρέψουμε.

Όσο για την ιστορία με τις Ιταλίδες μάνες, ας πάει το αρχίδι ο Καρατζαφέρης, άμα θέλει, το παιδί του ή το εγγόνι του στο Ρέθυμνο να του κάνει προπονήσεις ο παιδεραστής γυμναστής.
Να δούμε θα πει τα ίδια για το παιδί του;
Ή μήπως αυτά ισχύουν μόνο για το λαό;
Αφού τα παιδιά και τα εγγόνια του έχουν εξασφαλιστεί για 10 ζωές με τα λεφτά του μπράβου της Βουλής.

Ετοιμάζουν λοιπόν το βιασμό μας.
Ήδη έχουν κατεβάσει το φερμουάρ τους και μας έχουν δείξει τα καλούδια τους, μπας και τρομάξουμε. Και πράγματι τρομάξαμε.
Ο βιασμός όμως δεν έχει ξεκινήσει ακόμη.
Κάτι... ακουμπήματα που έχουν γίνει μέχρι στιγμής, είναι ήσσονος σημασίας μπροστά σ' αυτό που έρχεται. (με αρχή τη δεκαετή Δανειακή Σύμβαση και το Ευρωπαικό Διευθυντήριο).

Ας απαντήσει λοιπόν ο καθένας από μας στο ερώτημα:
"ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΦΡΑΓΚΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΤΗ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ";;;

11 σχόλια:

 1. μπράβο ρε φιλάρα
  πολύ γνήσιο το σχόλιό σου
  μακάρι γαμώ την τρέλα μου οι φωνές σαν την δική σου να ήταν χιλιάδες και να γινόταν μια φωνή, η φωνή της αξιοπρέπειας...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μακάρι γαμώ την τρέλα μας!
  Μακάρι να γίνουμε πολλοί.
  Ο μόνος σκοπός αυτών εδώ των σκέψεων που γράφω είναι αυτός.
  Να γίνουμε πολλοί.
  Οι πιο πολλοί!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ζούμε στη εποχή των …λίγων.
  Λαός με λίγη υπερηφάνεια
  Καλλιτέχνες με λίγη αξία
  Δημοσιογράφοι με λίγη ηθική
  Πολιτικοί με λίγη τσίπα
  Κράτος με λίγη μπέσα
  Έθνος με λίγη δύναμη

  Αν μου ζητούσαν τη μάνα μου και τη κόρη μου;
  Ξέρω τι θα έκανα !
  Άσε καλύτερα να μη το γράψω, γιατί μας διαβάζουν και γυναίκες και τις σέβομαι…

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Μα είμαστε με τα καλά μας;;;
  Μα συγκρίνεται ο πόλεμος με την τωρινή κατάσταση;
  Βέβαια έτσι θέλουν να τα παρουσιάσουν για να περάσει το δικό τους πιο εύκολα.
  Βασικά ερχόμαστε πάλι σε αυτό που συζητάγαμε τις προάλλες...τον 'βιασμό των μανάδων και τον κορών' τον θεωρούν αναγκαίο κακό για να μην πεθάνουμε, θέλοντας να δικαιολογήσουν ένα και μοναδικό πράγμα:την ανικανότητά τους.
  Πάντως οι παππούδες μου που πέρασαν πολέμους και δυστυχίες και όχι μόνο δεν είχαν φράγκο αλλά ρίσκαραν και την ζωή τους δεν έδωσαν τις κόρες τους και μακάρι να μην φτάσουμε σε αυτό το σημείο, όπως και δεν έφτασαν ποτέ οι Έλληνες όσο δύσκολα και να περνούσαν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Καρατζαφύρερ, αμόρφωτος κάπου κάτι άκουσε, καποιος κάτι τούπε, νάξερε και τι έλεγε...
  Αναφέρεται στην ταινία "το δέρμα" (the skin) με τον Μαρτσέλο Μαστρογιάννι.
  Η πολυπόθητη απελευθέρωση που τάχα μου έφερναν οι αμερικάνοι δεν ήταν και τόσο απελευθέρωση.
  Μετά την υποχώρηση των γερμανών απ την ιταλία, όντως η ταινία δείχνει ορδές συμμάχων των αμερικάνων με κελεμπίες που τριγύριζαν στα στενά της νάπολης ψάχνοντας για αγοράκια, κοριτσάκια, για σεξ.
  Η ταινία καταγγέλλει ακριβώς αυτό που ανέφερα στην αρχή.
  Έφυγε ο ένας κακός (ο μουσολίνι, οι φασίστες, οι γερμανοί, η ταινία χρονικά αναφέρεται μετά το σπάσιμο της συμμαχίας με τον γερμανό), ήρθε ο άλλος και ενώ οι ιταλοί περιμένανε ελευθερωτές και άλλες παπαριές, τους ήρθαν νταβατζήδες αμερικάνοι που καλοτρώγαν, καλοπίναν, συνεργάζονταν με την τοπική μαφία και ο λαός στην πέινα και στην ανέχεια.
  Μόνο ένας μειωμένης αντίληψης, ευφυίας, μόρφωσης, κουλτούρας, ευαισθησίας και ανθρωπιάς θα μπορούσε να ερμηνεύσει τις σκηνές με τον τρόπο που τις ερμήνευσε ο καρατέτοιος!
  Ρε ούστ

  mbiker

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Πετρο, το ίδιο ήθελα κι εγώ να γράψω αλλά πρυτάνευσε η αυτοσυγκράτηση.
  Προσυπογράφω λοιπόν και αυτό που έγραψες και... αυτό που δεν έγραψες.


  Μαρία, το "βρισκόμαστε σε πόλεμο" έχει δύο αναγνώσεις.
  Η μία είναι αυτή που βολεύει την καθεστηκυία τάξη και νομίζω πως εκεί αναφέρεσαι.
  Η άλλη ανάγνωση είναι αυτή που πρεσβεύει την άποψη ότι δε δέχεται πόλεμο το Κράτος, αλλά ο Λαός και ότι τον πόλεμο αυτόν τον έχουν εξαπολύσει τα διεθνή καπιταλιστικά συμφέροντα με τη σύμπραξη της μεγαλοσαστικής τάξης της χώρας μας. Και με τη δεύτερη ανάνγωση συμφωνώ.
  Και φυσικά ο πόλεμος αυτός δεν είναι μόνο ενάντια στον ελληνικό λαό, αλλά και σε όλους τους λαούς του πρώην "ανεπτυγμένου κόσμου".


  Celin, σου ανήκει το... ρεπορτάζ χαρη στο οποίο βρήκα το βίντεο και την είδηση στη συνέχεια.


  Mbiker, δεν την έχω δει την ταινία.
  Προφανώς και όπως πάντα ο Καρατζαφύρρερ παραποιεί την πραγματικότητα και εμφανίζει λογικοφανείς αλήθειες βασισμένες σε αυθαίρετες υποθέσεις.
  Βέβαια η εννοούμενη συναίνεσή του στην παράδοση μάνας και κόρης δεν πρέπει να μας εκπλήσσει, καθώς ο ίδιος και το κόμμα του εκφράζει τον διαχρονικό πολιτικό χώρο των Ταγματασφαλιτών, των Χιτών και των Γερμανοτσολιάδων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Το άκουσα στην εκπομπή του Καζάκη προχτές, και είπε μάλιστα ο Καζάκης - απευθυνόμενος υποτίθεται προς τον Καρατζαφύρερ: κάτω τα χέρια απ' τα παιδιά μας!
  Δεν ξέρω, μας βάζουν να συζητάμε κάτι πράγματα! Πρόκειται για ανώμαλο άτομο. Το πράγμα έχει ξεφύγει, έχει αποκαλυφθεί μάλλον όπως γράφετε κι εδώ. Αλλά κάπου θα αρρωστήσουμε αν μας απορροφήσει αυτή η βρωμιά. Εγώ πλέον δεν μπορώ να ακούω τις ειδήσεις τους. Είναι τόσο σχεδιασμένη η τεχνική χειραγώγησης, τρομοκράτησης, τι να ακούσεις; Μας κυβερνάνε τα σκατά. Παρακολουθώ όμως αντιδράσεις του κόσμου και νομίζω πως έχει ξυπνήσει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Έχει ξυπνήσει, κάνει λίγη γυμναστική, αλλά από δράση... λίγα πράγματα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Τι να κάνουμε Μαζεστίξ μου; Αφου ξύπνησε, καλά να λέμε. Τώρα κάνει λίγο την πρωινή του γυμναστική, μετά θα πάρει μια ανάσα, θα πιει ένα καφέ, μετά θα νυφτεί,θα ντυθεί ... Τι να κάνουμε άλλο δηλαδή, ότι μπορούμε, τα συλλογικά πράγματα, οι κοινωνίες θέλουν χρόνο και κατάλληλες ιστορικές συνθήκες. Και το να θες να ορίζεις εσύ τα πάντα - όπως κάτι πολιτικοί σχηματισμοί, μεγάλη αρρώστια κι αυτό, και επικίνδυνη επίσης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Μεγάλη αρρώστια και αυτών που θέλουν να ορίσουν τα πάντα αλλά και του κόσμου, όλων εμάς δηλαδή που προς το παρόν δεν είμαστε ικανοί να ορίσουμε και τίποτα και πάνω εκεί πατάνε και οι επίδοξοι "ορίζοντες τα πάντα".

  ΑπάντησηΔιαγραφή