Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2011

Όταν τιμωρείται το μαχαίρι για όσα κάνει το χέρι...

Διαβάζω στο http://pitsirikos.net/ πως το Χουντοκάναλοο Νο1 (MEGA) απέλυσε το βοηθό σκηνοθέτη για να τον τιμωρήσει για την προβολή παραπαλνητικών επεισοδίων την ημέρα της πορείας του Πολυτεχνείου.
Προφανώς ο βοηθός σκηνοθέτης των ειδήσεων είναι ο αρχιερέας της διαπλοκής και της προπαγάνδας και η Τρέμη, ο Καψής, ο Πρετεντέρης και το υπόλοιπο σκυλολόι του Μπόμπολα, του Ψυχάρη και του Βαρδινογιάννη έπεσαν θύματα αυτού του σατανικού υπαλλήλου που είχε σκοπό να συκοφαντήσει την αντιχουντική διαδήλωση του αθηναικού λαού, την οποία τιμούν βεβαίως οι προαναφερθέντες παραθυράρχες.
Τον βρήκαμε τον ένοχο λοιπόν!
Μπορεί και να τον κρεμάσουν στο Σύνταγμα για παραδειγματισμό...


Ιδού το βίντεο της mega προπαγάνδας:Πάντως η υπόθεση αυτής της άδικης απόλυσης ενός εργαζομένου -προκειμένου να στοχοποιηθεί αυτός αντί για τους προπαγανδιστές των παραθύρων της ντροπής- ας γίνει μάθημα σε όλους όσοι ακόμη πιστεύουν πως, στηρίζοντας το σύστημα, θα επιβιώσουν μέσα στο αντιλαικό τσουνάμι, επειδή έχουν προς το παρόν μια καλή δουλειά και εξαιτίας αυτού υποστηρίζουν (ή έστω δεν αποδοκιμάζουν) το οικονομικο-πολιτικό σύστημα που μας θάβει κάθε μέρα και πιο βαθιά.

Τέρμα πια οι αυταπάτες αγαπητοί συμπολίτες!
Είστε και είμαστε αναλώσιμοι γι αυτούς.
Μερικοί είστε ίσως ακόμη τυχεροί και έχετε μια δουλειά υψηλού κύρους.
Αλλά να ξέρετε ότι, όταν αυτοί τους οποίους υποστηρίζετε κάνουν μια μαλακία και "καρφώνονται", εσείς θα είστε οι αποδιοπομπαίοι τράγοι, τα μαύρα πρόβατα που θα σας πετάξουν σττο δρόμο με συνοπτικές διαδικασίες για να βάλουν άλλο γρανάζι στη μηχανή τους...

Η υποστήριξή σας και η υπακοή σας σε αυτούς απλώς επιμηκύνουν ελαφρώς το διάστημα χάριτος που -ένεκα τύχης ή ικανότητας- απολαμβάνετε και κυρίως γεμίζουν τους εξουσιάζοντες δύναμη, αλαζονία και θράσος για να φτιάχνουν και να καταστρέφουν ζωές κατά το δοκούν και κατά το συμφέρον...

3 σχόλια:

 1. Θα σου πω μια μικρή ιστορία.
  Πριν από χρόνια δούλευα σε περίπτερο. Ένα μεσημέρι καλοκαιριού σταμάτησε ένα αγροτικό και κατέβηκε ένας αθίγγανος για τσιγάρα. Στη καρότσα ήσαν 5 πιτσιρίκια από 3-5 χρόνων το καθένα, τα 2 εντελώς γυμνά. Όση ώρα «ψώνιζε» ο αθίγγανος τα 4 πιτσιρίκια έκοβαν βόλτες γύρω από το περίπτερο και το 5ο έκλεβε. Το είδα από τον καθρέφτη και το είπα στον πατέρα τους.
  Έπεσε το ξύλο της αρκούδας!
  Το χτύπησε αλύπητα στο πρόσωπο ενώ ταυτόχρονα το έβριζε στη γλώσσα τους. Δεν γνωρίζω φυσικά τι του είπε, αλλά κατάλαβα ότι το ξύλο το έφαγε όχι επειδή με έκλεψε, αλλά επειδή δεν το έκανε καλά και το είδα.
  Κάτι παρόμοιο πρέπει να συνέβη και στο βοηθό σκηνοθέτη…

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καλησπέρα αγαπητέ Μαζεστίξ.
  Βασικά εγώ πιστεύω ότι η απόλυση ήταν φανταστική, ήταν ένα μέσο για να κερδίσει το μέγκα λίγο από την αίγλη που έχει χάσει. Το μαγείρεψαν και αυτό όπως και το βίντεο. Μην σου πω ότι δεν υπάρχει καν βοηθός σκηνοθέτη, που λεφτά για βοηθούς τέτοιες εποχές. Όπως και να έχει όμως, είτε υπήρξε απόλυση είτε όχι, ο σκοπός είναι είναι ο ίδιος.
  Μόνο που η δικαιολογία της απόλυσης εκτός από χουντική/φασιστική και τα τοιαύτα, είναι χονδροειδώς ηλίθια. Απορώ δηλαδή, έκατσαν και είπαν ότι θα απολύσουμε τον υπάλληλο και θα πούμε ότι δεν ξέραμε τίποτα; Τελείως ανόητο.
  Σού έχω και μια παρημοία που λέμε στο χωριό μου...φταίει ο γάιδαρος και βαράμε το σαμάρι...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πέτρο, νομίζω πως το παράδειγμα που ανέφερες ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση.
  Την επόμενη φορά ίσως το τσιγγανάκι θα ήταν πιο προσκεκτικό και δε θα το παίρνανε χαμπάρι...


  Μαρία, τα σαμάρια αλλάζουν εύκολα και δεν κοστίζουν πολύ.
  Είμαστε για να αλλάζουμε γαιδάρους τώρα;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή