Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2011

Οι αλήθειες για το Χρέος που σκοτώνουν... (video)


Ο Νίκος Μπογιόπουλος, ένας από τα ελάχιστα αξιόλογα στελέχη του ΚΚΕ και της ενεργούς πολιτικής γενικότερα αποκαλύπτει, για άλλη μια φορά, πικρές αλήθειες σε όσους ακόμη βλακωδώς πιστεύουν ότι η υποταγή στα γεράκια-τοκογλύφους του ΔΝΤ και της ΕΕ ήταν δυσάρεστη μεν, μονόδρομος δε.

Παραθέτει τα ίδια τα στοιχεία που δίνει το ΔΝΤ για τα οικονομικά της Ελλάδας και ξεσπαθώνει κατά της μισάνθρωπης πολιτικής των Μνημονίων.

Ενδεικτικά, αναφέρει ότι με βάση τα στοιχεία του ΔΝΤ, το Δημόσιο Χρέος το 2012 θα έχει εκτοξευθεί στο 189% του ΑΕΠ, ενώ η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ το παρέλαβε στο 120% και σε απόλυτους αριθμούς από 298 δισ. ευρώ θα φτάσει στα 401 δισ. ευρώ με την ολοκλήρωση και του τριετούς Μεσοπρόθεσμου!
Για ποιο λόγο λοιπόν γίνονται όλα αυτά; (τα Μνημόνια κλπ)
Για το Χρέος;;;
Ή μήπως όχι...;;;
Ας βάλουμε λίγο το μυαλό μας να δουλέψει...

Δείτε αν θέλετε ανάλογη παλαιότερη ανάρτηση "Ο τεράστιος μύθος του Μνημονίου" με τα στοιχεία για την απάτη της αναγκαιότητάς του
http://toixo-toixo.blogspot.com/2011/03/blog-post_2639.html

Και ο θλιβερός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ και Αντιπρόεδρος της Βουλής, Βαγγέλης Αργύρης κοιτάει σαν χάνος και δεν εξανίσταται για τα φοβερά στοιχεία που αναφέρει ο Μπογιόπουλος για το Χρέος, παρά μόνο για την "προσβολή" που εξαπέλυσε ο Μπογιόπουλος ενάντια στον άθλιο πολιτευτή της Ζακύνθου που εξασφάλισε πλαστά χαρτιά στους 2000 τυφλούς.... ταξιτζήδες του νησιού!
Αυτός ο ελεεινός Καραγκιόζης, που τολμά να αυτοαποκαλείται Αντιπρόεδρος της Βουλής δεν ενοχλείται από τίποτα άλλο, παρά μόνο από την προσβολή για έναν απατεώνα.
Αύτή είναι η Κυβέρνησή μας.
Μια χούφτα ελλεινών Καραγκιόζηδων, που είναι ικανοι να βάλουν την υπογραφή τους ακόμη και σε βομβαρδισμό του ΝΑΤΟ εναντίον της Ελλάδας, αν θεωρήσει η Τρόικα ότι αυτό θα ήταν χρήσιμο και αναγκαίο για τη "σωτηρία της πατρίδος".
Αλλά όλα κι όλα! Μην θίξουμε, με ύφος και λόγο μη πολιτικώς ορθόν, το ποιόν και τις πράξεις των καθεστωτικών απατεώνων-βουλευτάδων!

ΡΕ ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ !!!


σ.σ.: το βίντεο βρέθηκε στο http://sxoliastesxwrissynora.wordpress.com/2011/10/10/%ce%bd-%ce%bc%cf%80%ce%bf%ce%b3%ce%b9%cf%8c%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%82-%ce%b5%cf%84-3-7-10-2011/

2 σχόλια:

 1. Μαζεστίξ
  σου απαγορεύω στο εξής να τους αποκαλείς καραγκιόζηδες. Ο Καραγκιόζης, πέρα από άξεστος, αγράμματος και ψευτοκομπιναδόρος ήταν και παραμένει σύμβολο αντίστασης κατά των "αρχών".
  Ουδεμία σχέση δηλαδή!
  Την καλημέρα μου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δεκτόν!
  Από τούδε και στο εξής θα αποκαλούνται δικαίως και πανηγυρικά "Χατζηαβάτηδες" που από την πολλή επίκυψη και ρεβεράντζα έπαθαν οσφυοκαμψία...

  Καλημέρα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή