Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2011

ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ Η ΔΗΘΕΝ ΑΦΙΣΑ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ

ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ Η ΔΗΘΕΝ ΑΦΙΣΑ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΒΙΑΣΤΩΝ, ΚΑΙ ΛΗΣΤΩΝ.
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΛΕΕΙΝΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ-ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΤΗ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.
ΓΙΑ ΝΕΑ ΠΟΓΚΡΟΜ.
ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ.
ΓΙΑ ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΑΘΩΩΝ.
ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ.

Από προχθές είχε κυκλοφορήσει παντού στο διαδίκτυο μια αφίσα που εμφανιζόταν ως αφίσα του ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α και έδειχνε να υποστηρίζει τους εγκληματίες της συμμορίας που βίαζε, λήστευε, κακοποιούσε κλπ.

Βλέποντάς την, ανατρίχιασα και ψάχνοντας γι αυτήν την είδα αναρτημένη σε πολλά blogs. Και όχι μόνο του φασιστικού χώρου.
Ήταν και σε πολλά σοβαρά blogs.
Ομολογώ πως εξαπατήθηκα επειδή λειτούργησα εν θερμώ, όπως εξαπατήθηκαν και πολλοί άλλοι που έχουν Blogs επειδή λειτούργησαν κι αυτοί εν θερμώ.
Κι έτσι έκανα ένα κείμενο-δριμύ κατηγορώ στον ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α παρασυρμένος από αυτήν την φαινομενικά άθλια αφίσα που είχε δήθεν βγάλει ο ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α

Ο ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α, ευτυχώς, έστω και με καθυστέρηση δύο ημερών, έβγαλε επιτέλους σήμερα ανακοινωση (βλ. παρακάτω) που διαψεύδει κατηγορηματικά την ύπαρξη αυτής της αφίσας.
Του οφείλω μία μεγάλη συγνώμη για το λάθος, όπως οφείλω μια συγνώμη και στους αναγνώστες του "τοίχο-τοίχο" για την ανακριβή αυτήν πληροφορία που ανέβασα εχθες.
Δεν είμαι δημοσιογράφος και δεν έχω τη δυνατότητα πλήρους φιλτραρίσματος κάθε πληροφορίας.
Μακάρι βέβαια το γραφείο τύπου του ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α να λειτουργούσε λίγο πιο γρήγορα για να αποφεύγονται τέτοιου είδους παρεξηγήσεις.
Γιατί έτσι κι αλλιώς οι φασίστες την ίδια άποψη είχαν, έχουν και θα έχουν, αλλά είναι κρίμα να σέρνονται τέτοιες εντυπώσεις σε ανθρώπους και σε μέσα τα οποία κάθε άλλο παρά αντιμεταναστευτικά ή ξενοφοβικά είναι. 

Ίσα-ίσα που εδώ επαναλάμβανα διαρκώς την ανάγκη για "ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ!!!"
Οφείλω να ευχηθώ σε αυτούς που οργάνωσαν την ελεινή αυτή προβοκάτσια με το φωτομοντάζ της αφίσας να πάνε να γαμηθούν και να 'χουν κακό ψόφο, διότι δεν τους αξίζει κάτι άλλο πέρα από αυτό.
Παραπληροφόρησαν για να δημιουργήσουν μίσος και να την πληρώσουν πάλι οι μετανάστες.
Και καλό είναι να ψάξει ο ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α ποιοι του την έστησαν και να τους δώσει ένα καλό μαθηματάκι.
Και όσοι διάβασαν την χθεσινή μου ανάρτηση, σίγουρα διαπίστωσαν ότι είχε τον ακριβώς αντίθετο σκοπό: να υπερασπιστεί τους μετανάστες από τέτοιου είδους αστοχίες και "προστασίες".
Επειδή λοιπόν έχω φίλους και γνωστούς από τον ακροαριστερό και τον αναρχικό χώρο, έχω διαπιστώσει μερικες φορές μια "αθώωση" κάποιων μεταναστών που επιδίδονται στο μικροέγκλημα, με δικαιολογία ότι "άμα πεινάς, θα κλέψεις και θα σκοτώσεις".
Ναι μεν ισχύει αυτό, αλλά δεν αποτελεί και αθώωση!
Για κανέναν από όπου και αν προέρχεται, είτε απ τη Λάρισα είτε απ την Καμπούλ.
Επειδή , κακά τα ψέματα, αυτός ο χώρος στρουθοκαμηλίζει σε κάποιο βαθμό στα γκέτο κάποιων μεταναστών (με εξαίρεση τον αξιολογώτατο Αλέκο Αλαβάνο ο οποίος, προς τιμήν του, συνεχώς αναφέρεται στα γκέτο των περιοχών αυτών και για αυτό τον κατηγορούν πολλοί "του χώρου" ότι κάνει ανοίγματα στην ξενοφοβία), δεν ήταν πια και τόσο απίθανο στο μυαλό μου να γίνει κάποια μέρα και αυτό το οποίο φοβηθήκαμε όλοι εχθές πως έγινε (σ.σ. η πολιτική στήριξη κόμματος σε συμμορία ποινικού εγκλήματος).

Θα επαναλάβω γι άλλη μια φορά πάντως αυτό που έγραψα και χθες (ανεξαρτήτως προβοκάτσιας):
Όταν χρησιμοποιεί κάποιος τη λογική "αυτός είναι αθώος επειδή είναι μετανάστης", τότε στην ουσία νομιμοποιεί και τον αντίλογο ότι "αυτός είναι ένοχος γιατί είναι μετανάστης", ως το συμπλήρωμα του κάθε λογικού διπόλου.
Και αυτή η λογική είναι εγκληματική, αφού εκεί στηρίχτηκε και ο Ναζισμός κάποτε, όπως και ο σημερινός αντι-ισλαμικός και αντι-εβραικός νεοφασισμός.
Αυτή η λογική φέρνει μόνο αίμα.
Αίμα αθώων.


 

Ευτυχώς λοιπόν, διαψεύστηκαν οι φόβοι μου για κάποιες εγκληματικές πολιτικές αστοχίες κομμάτων του προοδευτικού χώρου και ελπίζω να συνεχίσουν να διαψεύδονται.
Εκφράζω άλλη μια φορά τη συγνώμη μου και στον ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α και στους αναγνώστες που έδωσα , παρά τη θέλησή μου, λανθασμένη πληροφορία.
Ελπίζω να μου γίνει μάθημα αυτό και να μη λειτουργώ εν θερμώ, ούτως ώστε να μην την πατάω σε ελεεινές προβοκάτσιες ανθρωπόμορφων φασιστών που στοχεύουν στο αίμα.
Είθε να γίνω σοφώτερος από αυτό.

Εξάλλου αυτοί που οργάνωσαν την προβοκάτσια αυτή ανήκουν στον ίδιο πολιτικό χώρο με τον Γκαίμπελς που φώναζε τους ομοιδεάτες του:
"Συκοφαντείτε, συκοφαντείτε, όλο και κάτι θα μείνει!!!"

Αποδείχτηκε για άλλη μια φορά ότι η λάσπη διαδίδεται εν ριπή οφθαλμού.
Θέλω αντίστοιχα να δω πόσο γρήγορα θα διαδοθεί και η σημερινή αποκατάσταση της αλήθειας.
Εξάλλου πολλές φορές έχω γράψει και εδώ και αλλού για την ανάγκη συμμαχίας όλων των προοδευτικών και αριστερών δυνάμεων για την ανατροπή του παρόντος συστήματος και σε αυτές πάντοτε συμπεριλαμβάνω, εκτός των άλλων, τον πάντα δυναμικό ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α
Και αυτό το τονίζω για να εξηγηθώ ότι δεν έχω κακή προδιάθεση προς το κόμμα αυτό.
Γι αυτό κιόλας με πόνεσε η χθεσινή αφίσα και
λειτούργησα λανθασμένα με αυτόν τον τρόπο.

(προφανώς η χθεσινή μου ανάρτηση διαγράφεται πάραυτα από το blog ελπίζοντας πως θα διαβάσουν τη σημερινή ακόμη περισσότεροι. Θα στείλω παντού, όπου μπορώ, τη διάψευση, ως ελάχιστο δείγμα συγνώμης)

Ακολουθεί η ανακοίνωση- αποστομωτική διάψευση του ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α για την φασιστο-προβοκατόρικη αφίσα:

 

Προβοκατόρικη δήθεν αφίσα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ
ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Γραφείο Τύπου

Προβοκατόρικη δήθεν αφίσα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Ανήσυχοι οιτυφλοπόντικες του συστήματος από την άνοδο της πάλης των εργαζομένων και τουλαού για την ανατροπή της κυβέρνησης και του κοινωνικού σφαγείου κεφαλαίου – ΕΕ- ΔΝΤ, τον ρόλο που παίζει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε αυτή την κοινωνική εργατική ανταρσία,αποφάσισαν να κτυπήσουν με βρόμικα κόλπα. Με εκτελεστικά όργανα λαθρόβια σάιτκαι μπλογκ της ακροδεξιάς κατασκεύασαν μια δήθεν αφίσα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, με τηνοποία δήθεν το μέτωπο ζητά την απελευθέρωση των συλληφθέντων Αλβανών,υπονοώντας ότι αναφερόμαστε στους κατηγορούμενους για ληστείες, κακοποιήσεις,βιασμούς κλπ!
Προφανώς,πρόκειται για προβοκάτσια, που ελάχιστοι μπορεί να πιστέψουν. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑαγωνίζεται για τα δικαιώματα των εργαζομένων Ελλήνων και μεταναστών, ενάντιαστον ρατσισμό και τη φτώχεια, για την ανατροπή της πολιτικής και του συστήματοςπου γεννά την ανέχεια, τη βία, την εγκληματικότητα.
Τυφλοπόντικες πίσωστις τρύπες σας! Η οργή του λαού δεν ανακόπτεται!


Διαβάστε και τη σχετική ανάρτηση από το blog του Νάσου Μπράτσου

Προβοκάτσια ενάντια στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ


Ενημερωτικά, η αφίσα αυτή είναι βασισμένη στην αφίσα για τις βουλευτικές του 2009

Κρατήσανε το κάτω με την 'υπογραφή', 'καθαρίσανε' την σημαία από το κείμενο, βγάλανε και το στηρίζουμε-ψηφίζουμε και φτιάξανε την αισχρή (πέρα από την προβοκάτσια αυτή καθ'αυτή) φωτοσοπιά
άσχετη γραμματοσειρά, άλλο μέγεθος fonts στο δεύτερο σύνθημα σε σχέση με το πρώτο, μικρά γράμματα χωρίς τονισμό που δε χρησιμοποιεί ποτέ η ΑΝΤΑΡΣΥΑ... ακόμα και το γεγονός ότι το συλληφθέντες πατάει πάνω στην τσάκιση της σημαίας και είναι αισθητικά άσχημα είναι ενδεικτικά στοιχεία


Η διάψευση βρέθηκε στο:
http://ashtonhar.blogspot.com/2011/10/blog-post_15.html

4 σχόλια:

 1. Πρώτα ήταν η χρεοκοπία της Ελλάδας την 25η Μαρτίου που προανήγγειλε το «υψηλόβαθμο στέλεχος σε έναν από τους μεγαλύτερους τραπεζικούς οργανισμούς της χώρας». Αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για τον φαναρτζή από τη Κρήτη που «έπληττε από τα κεσάτια και είπε να κάνει μια πλάκα».
  Προχθές ήταν η Eurogendfor που ήρθε για να μας σπάσει στο ξύλο. Ακόμη ψάχνουν να τους βρουν, αυτούς και τα τεθωρακισμένα τους. Ούτε μια φωτογραφία, ούτε ένα βιντεάκι. Ότι κυκλοφορεί είναι από παλαιότερες επιχειρήσεις τους.
  Χθες η ψευτοαφίσσα του ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. που μας έκανε (δυστυχώς) να πέσουμε στη λούμπα. Αρκετά απωθημένα έχουν συσσωρευθεί (και μιλάω για το άτομο μου) από την κάθε ψευδεπίγραφη, μονίμως διαμαρτυρούμενη αριστερίστικη συνιστώσα του κάθε πικραμένου.

  Τελικά αυτή η πλάνη θα λειτουργήσει ευεργετικά για όλους μας.
  Ήδη διδαχθήκαμε πολλά.
  Να είσαι σίγουρος ότι η διάψευση θα κυκλοφορήσει ταχύτατα και προφανώς ο ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. θα κερδίσει (δικαίως) τη συμπάθεια όλων. Όσο για τα ακροδεξιά blogs θα συνεχίσουν στον ίδιο σκοπό.
  Να κολυμπάνε στα σκατά…

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Όντως, μας πάνε πέρα-δώθε...

  Ο πόλεμος εκτός των άλλων είναι και ψυχολογικός, μου φαίνεται.
  Και μας έχουν σπάσει τα νεύρα γενικώς, οπότε είναι εύκολο να πέφτουμε στην κάθε λούμπα.

  Καλά, το θέμα του φαναρτζή ήταν το αποκορύφωμα της γραφικότητας.

  Όταν είχε γίνει, αν και οι περισσότεροι είχαν επιλέξει να αναδημοσιεύσουν αυτήν την "είδηση", εγώ επέλεξα να μην την αναδημοσιεύσω, όχι γιατί κάτι ήξερα, αλλά επειδή διαισθάνθηκα ότι ήταν στα πλαίσια ενός "κίτρινου τύπου".
  Και εκ του αποτελέσματος δικαιώθηκα.

  Προχθές ΄πάντως την πάτησα και αντέδρασα αυθόρμητα με την ψευτοαφίσα, γιατί με πείραξε πάρα πολύ.

  Πράγμα που σημαίνει ότι το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται!
  Γι αυτό δεν το ξαναπαίζω έξυπνος!
  :-)

  Πάντως στο θέμα της eurogendfor κράτα πισινή, γιατί το θέμα έχει φτάσει ήδη στη Βουλή με ερώτηση του ΚΚΕ.
  Και κρίνοντας από το αποδεδειγμένο προ μηνών προηγούμενο της άσκησης "Καλλίμαχος" για στρατιωτική καταστολή "εσωτερικών εχθρών" (sic) υπό ευρωπαική διεύθυνση, δεν μπορώ να μην πάρω στα σοβαρά μια τέτοια αποκάλυψη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Χαίρομαι πάρα πολύ που ήταν προβοκάτσια! Επειδή, όμως, το ίντερνετ βοηθά στην ακαριαία εξάπλωση τέτοιων φαινομένων, καλά θα κάνουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί από εδώ κι εμπρός.
  Κάτι μου λέει ότι τέτοιες προσπάθειες θα πολλαπλασιαστούν...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Κι εγώ ανακουφίστηκα που δεν ηταν αλήθεια.

  Για να είμαι ειλικρινής, ντρέπομαι που έπεσα στην παγίδα, αλλά τι να κάνουμε;
  Κανείς δεν είναι τέλειος...

  Ντρέπομαι κυρίως επειδή έστω και άθελά μου συμμετείχα στη συκοφάντηση ανθρώπων και επειδή υπάρχει περίπτωση κάποιος που διάβασε την "είδηση", να μην διάβασε την ανασκευή της και να έμεινε με λανθασμένες εντυπώσεις.
  Μιλώ για τους καλοπροαίρετους και όχι για τους φασίστες.

  Θέλει προσοχή γιατί, έχεις δίκιο πως, θα πολλαπλασιαστούν σίγουρα τέτοια φαινόμενα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή