Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2011

Ευρω-Στρατός: Να μη φύγουν ζωντανοί από τη χώρα!!!
Ήρθε o Ευρωπαϊκός Στρατός Καταστολής στην Ελλάδα;

«Περίεργες» και κυρίως αρκετά επικίνδυνες πληροφορίες καταφθάνουν στα αυτιά μας τις τελευταίες ώρες.
Υποστηρίζεται από έγκυρες πηγές ότι η Eurogendfor ήρθε στην Ελλάδα! Για όσους δεν γνωρίζουν, πρόκειται για μία ολόκληρη Ταξιαρχία, αποτελούμενη από Γερμανούς και Ολλανδούς, με πολιτικά ρούχα και βαλιτσάκια με την ένδειξη της Ευρωπαϊκής Δύναμης Καταστολής Εξεγέρσεων (Eurogedfor).
Αυτοί, όπως ισχυρίζονται πάντα οι ίδιες πηγές, μπήκαν στην Ελλάδα μέσω Ηγουμενίτσας και μετακινήθηκαν στη Λάρισα, όπου -σύμφωνα με πληροφορίες- στρατοπέδευσαν, πιθανότατα στο αεροδρόμιο της Π.Α. που πρόσφατα έκλεισε. Μάλιστα, οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι την επομένη ακριβώς ημέρα, μπήκαν από την Ηγουμενίτσα και φορτηγά που μετέφεραν καμουφλαρισμένα τεθωρακισμένα οχήματα…
Θα παρακαλούσαμε, αν δεν αληθεύουν αυτές οι πληροφορίες, να υπάρξει μια επίσημη διάψευση από την κυβέρνηση ως προς την παραπάνω έντονη φημολογία των τελευταίων ωρών. Διαφορετικά να μας εξηγήσουν γιατί πάρθηκε η απόφαση για την έλευση στην Ελλάδα της Ευρωπαϊκής Δύναμης Καταστολής; Έχει καταλυθεί ήδη η δημοκρατία και δεν το γνωρίζουμε και επίσημα; Τί συμβαίνει, πέφτουν τα προσωπεία και το πολίτευμα μεταβάλλεται σε χούντα με την βοήθεια των Ευρωπαίων «εταίρων» μας;
Διότι αν ισχύει κάτι τέτοιο, δεν σημαίνει ότι έχουμε ένοπλες δυνάμεις εισβολής και κατοχής της πατρίδας μας και οφείλει κάποιος, επιτέλους, να αντιδράσει; Το ότι η κυβέρνηση κήρυξε τον πόλεμο στους Έλληνες, το γνωρίζαμε, αλλά ότι θα έφερνε και τον… στρατό της, ε αυτό πραγματικά δεν το περιμέναμε…


Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί, συντρόφια,
κι εμείς τον παίζαμε σαν τα παιδιά...

Έχουμε χρέος, εάν αυτοί εμφανιστούν, να μην τους αφήσουμε να φύγουν ζωντανοί από τη χώρα ΜΑΣ.
Έχουμε χρέος απέναντι σ' εμάς, το λαό, απέναντι στις επόμενες γενιές, απέναντι στην πατρίδα μας, απέναντι στην ιστορία μας, απέναντι στους καταπιεζόμενους λαούς της Ευρώπης.... έχουμε χρέος οι ευρω-μπάτσοι να φύγουν από τη χώρα ανάσκελα, όπως φυσικά και αυτοί που τους προσκάλεσαν.
Και το λέω μετά πλήρους λόγου γνώσεως.
Ή αυτοί θα πεθάνουν... ή εμείς!!!

Διαλέγουμε και παίρνουμε!!!
(ή τη ζωή και την ελευθερία μας πίσω ή τον πούλο!)Ορίστε και ο όψιμος ιδεολογικός ταγός της Κυβέρνησης Παπανδρέου, την πολιτική του οποίου σπεύδουν τώρα να δικαιώσουν τα περισσότερα ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ της Κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ.
Ορίστε ο πρωθυπουργός του ξεπουλήματος του Δημοσίου, ο πρωθυπουργός υπό την σκέπη του οποίου σκοτώθηκε ο αγωνιστής Τεμπονέρας, ο πρωθυπουργός των σκανδάλων, ο πρωθυπουργός της Siemens, ο αποστάτης που έφερε τη Χούντα, ο προδότης, ο δωσίλογος με την κουκούλα και συνεργάτης των Γερμανών το 1941-44.
Ο "κύριος" αυτός που ζητάει χρόνια να πιει το αίμα του λαού, μέσω της Λιτότητας που διακηρύσσει συνεχώς, μέσω των ιδιωτικοποιήσεων, μέσω του ξεπουλήματος του Δημοσίου Πλούτου στις Πολυεθνικές, μέσω της πλήρους απελευθέρωσης της αγοράς.
Ο αλήτης αυτός που σήμερα ζητάει ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ αρκεί να περάσουν τα μέτρα της Τρόικα!!!

Και τον αλήτη αυτόν, τον ακολουθεί πιστά, κατά γράμμα ο αληταράς Γιώργος Παπανδρέου και η Μη Κυβερνητική Οργάνωσή του, την οποία ψευδώς ονομάζει Κυβέρνηση.

Και το χειρότερο;
Ο αλήτης αυτός που λέγεται Μητσοτάκης στα μελλοντικά βιβλία της Ιστορίας θα θεωρείται γατάκι μπροστά στον μεγαλύτερο αλήτη που ανέδειξε η σύγχρονη Νεοελληνική Ιστορία: τον Γιώργο Παπανδρέου.
Και είναι μεγαλύτερος αλήτης γιατί είναι πιο επικίνδυνος.
Γιατί απλούστατα λέγεται Παπανδρέου και το όνομά του εγκλωβίζει πολλούς μαλάκες συμπολίτες μας να τον υποστηρίζουν ή να κάνουν τα στραβά μάτια μπροστά στην αναίσχυντη προδοσία του.


ΥΓ.: Άμα θέλετε κλείστε το Blog ως υβριστικό.
Δε σας φοβάμαι.
Θα σας χτυπήσω εκεί που πρέπει και όπως πρέπει.
Μαζί με τον αγωνιζόμενο λαό.
Κλείστε το.
Ειλικρινά στα τέτοια μου!
Άντε γαμηθείτε γυμνοσάλιαγκες.

6 σχόλια:

 1. Η ζωή είναι μεγάλη σκρόφα.
  Μια ζωή θυμάμαι έναν Ανδρέα Παπανδρέου να πολεμά και να πολεμιέται από τον μεγαλύτερο (…….μπιιιιιιπ) που γέννησε αυτή η χώρα. Σήμερα ένας «Παπανδρέου» υλοποιεί προς το πολύ χειρότερο αυτή την πολιτική θανάτου. Και όπως επισημαίνεις ακούγονται και φωνές πολλών δεξιών αλλά και «σοσιαλιστικών» αποβρασμάτων να λένε ότι «αν τότε είχε εφαρμοστεί η πολιτική του μπιιιιιιπ δεν θα είχαμε φθάσει εδώ»!
  Δηλαδή, αν σας είχαμε σκοτώσει πριν από 20 χρόνια δεν θα σας σκοτώναμε σήμερα.
  Υ.Γ. Την «έλευση» του ευρωστρατού τη θεωρώ ύψιστη παπάρα που την αφήνουν να κυκλοφορεί σκόπιμα. Άλλοι επίτηδες κι άλλοι από άγνοια. Δεν είναι όλοι οι δημοσιογράφοι κυβερνητικά παπαγαλάκια. Κάπου θα υπήρχε ένα βίντεο κι ένα ρεπορτάζ. Μέχρι να τα δω τα θεωρώ παπάρες…

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αυτό για το Μητσοτάκη μου ήρθε στο μυαλό χθες το πρωί που είχα την ατυχία να παρακολουθήσω για λίγο (τι άλλο;) Mega και να ακούω τον πάλαι ποτέ παλαιοπασοκτσή και δημοκράτη Καμπουράκη να λέει ευθαρσώς πως τελικά είχε δίκιο ο Μητσοτάκης...
  Και δεν ήταν ο πρώτος δυστυχώς.
  Πλήθος πολιτικών εκπροσώπων (υπουργών, βουλευτών κ δημοσιογράφων) του ΠΑΣΟΚ σπεύδουν εσχάτως να δικαιώσουν και με τα λόγια την πολιτική του Προδότη.


  Ως προς το δεύτερο, θα ήμουν αρκετά επιφυλακτικός για το θεμα του Ευρωστρατού, αν δεν είχαν προηγηθεί, λίγους μήνες πριν, και αυτά:
  http://toixo-toixo.blogspot.com/2011/02/blog-post_08.html

  http://toixo-toixo.blogspot.com/2011/02/blog-post_10.html

  Η κυβερνητική παραδοχή των παραπάνω και η εν γένει στάση της κυβέρνησης, με αναγκάζουν δυστυχώς να αποδεχτώ αυτό το ρεπορτάζ μέχρι αποδείξες του αντιθέτου και όχι να το απορρίψω μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου.

  Και το θέμα του "Καλλίμαχου", πρώτα σύρθηκε μερικες μέρες στο διαδίκτυο και όταν πήρε διαστάσεις ασχολήθηκε το mega.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. καλησπερα αδελφε
  η αστυνομια το διαψευδει αλλα εγω δεν τους πιστευω..
  θα δουμε πολλα τις επομενες ημερες.ας ειμαστε ετοιμοι για ολα

  οσο για ενδεχομενη φιμωση του μπλογκ,αν σε κλεισουν αμεσα θα ανεβαινουν οι αναρτησεις σου σε 50 μπλογκς...αυτο θελουν?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Πώς να πιστέψουμε αυτούς που μας χτυπούν, αυτούς που μας ψεκάζουν με τα χημικά
  Πώς να πιστέψουμε τον εχθρό;

  Δεν έχω κάποια ενόχληση περί φίμωσης, προς στιγμήν, απλά το έγραψα προληπτικά, διότι μπορεί κάλλιστα να αναφερθεί ως υβριστικό το περιεχόμενο από κάποιο τσάτσο της Χούντας που ζούμε...

  Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ για τη στήριξη!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. από http://dithen2010.blogspot.com/2011/10/eurogendfor.html

  Ερώτηση στη Βουλή με αφορμή πληροφορίες περί έλευσης και παρουσίας της Ευρωπαϊκής Δύναμης χωροφυλακής (Eurogendfor) στην Ελλάδα, κατέθεσαν οι βουλευτές του ΚΚΕ Γ. Μαρίνος και Θ. Παφίλης.
  Πάντως, σε ανακοίνωσή του το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. ξεκαθάρισε πως οι εν λόγω πληροφορίες δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. κατέληγε με την παρατήρηση πως «και η ανευθυνότητα έχει τα όρια της».
  Επικαλούμενοι τις πληροφορίες που είδαν τελευταία το φως της δημοσιότητας, οι βουλευτές του ΚΚΕ αναφέρουν στην ερώτησή τους ότι οι πρώτες μονάδες της Eurogendfor έφτασαν πριν από λίγες μέρες στην Ηγουμενίτσα, όπου μεταφέρθηκαν από τη βάση τους στην Ιταλία.
  Όπως υπογραμμίζουν, «το πρόβλημα που δημιουργείται είναι πολύ σοβαρό και δεν καλύπτεται από την τοποθέτηση της ΕΛ.ΑΣ.», ενώ «η κυβέρνηση αναλαμβάνει μεγάλες ευθύνες».
  Διαμηνύοντας ότι μία τέτοια εξέλιξη ή σκέψη θα απαντηθεί με μεγάλη αποφασιστικότητα από το ΚΚΕ και τον αγώνα του εργατικού, λαϊκού κινήματος, οι βουλευτές ερωτούν τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη αν έχουν έρθει στην Ελλάδα τέτοιες δυνάμεις καταστολής, αν προτίθεται να χρησιμοποιήσει η κυβέρνηση αυτές, ή άλλες παρόμοιες δυνάμεις, καθώς και ποια είναι η θέση της κυβέρνησης για την «Ευρωπαϊκή Δύναμη Χωροφυλακής».  (Το θέμα λοιπόν πήρε διαστάσεις και θα μάθουμε πιστεύω τι διάολο γίνεται...)

  ΑπάντησηΔιαγραφή