Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011

Ο Οίκος Fitch Αναβάθμισε την Ουγγαρία! Ναι! Αυτούς που έδιωξαν το ΔΝΤ!Θυμάστε που, Αμέσως μετά τη διακοπή των συνομιλιών ΔΝΤ και ΕΕ με την κυβέρνηση του Βίκτορ Όρμπαν στην Ουγγαρία, λόγω του ότι ο τελευταίος αρνήθηκε κατηγορηματικά να συνεχίσει την πολιτική λιτότητας που απαιτούσαν οι δανειστές της χώρας του, οι δυσοίωνες προβλέψεις για την Ουγγαρία έδιναν κι έπαιρναν;Οι κατάρες του Υψίστου, οι λιμοί, σεισμοί και καταποντισμοί όλης της Υφηλίου επρόκειτο να επιπέσουν στον άμοιρο τόπο των δύστυχων Μαγιάρων, επειδή – άκουσον, άκουσον – τόλμησε η κυβέρνησή τους να αρνηθεί να υπακούσει στις άνωθεν και έξωθεν εντολές.Θυμάστε τις οιμωγές των εδώ καναλιών, για τον νόμο περί τύπου που πέρασε ο ακροδεξιός πρωθυπουργός της Ουγγαρίας; Μήπως κάτι ήξερε καλύτερα από έμας, που λουζόμαστε όλη μέρα τα μνημονιακά κανάλια; Απειλές, μονόδρομοι, Ανάν, Ιμια, Ρεπούση, 1821, ΔΝΤ κτλ.
Διαβάζω λοιπόν σήμερα, ότι ο οίκος Fitch αναβάθμισε την Ουγγαρία, τρία χρόνια μετά την εκδίωξη του ΔΝΤ!

Μα πως τα κατάφεραν; Αφού χωρίς το ΔΝΤ θα έρθει το τέλος του κόσμου, οι Νεφελίμ θα κυριαρχήσουν, θα βγάλει ο σπανός γένια και θα πέσει έξω στις προβλέψεις του ο Καψής!
Για να τελειώνουμε, ο Fitch αναβάθμισε την Ουγγαρία από σκουπίδια σε ΒΒΒ- γιατί προβλέπουν ότι φέτος θα έχουν έλλειμμα κάτω από 3% ενώ το χρέος τους θα μειωθεί από το 80% το 2008 στο 71% το 2013!
Δηλαδή χωρίς το ΔΝΤ μείωσαν το χρέος τους, ενώ εμείς με το ΔΝΤ το 2013  θα το έχουμε διπλασιάσει!
ΠΗΓΗ 

Οπότε όλοι ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε!
Όλοι στο Σύνταγμα και απόψε για να δηλώσουμε ότι δεν αποδεχόμαστε το ΔΝΤ.
Ότι δεν είναι μονόδρομος.
Μας το έδειξε η Ισλανδία, η Ουγγαρία, η Αργεντινή.
Υπάρχει άλλος δρόμος και αυτός ΔΕΝ είναι η πτώχευση όπως εκβιαστικά πιπιλίζουν τα παπαγαλάκια του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΛΑΟΣ!
Το ΔΝΤ και η ΕΚΤ δανείζουν λεφτά μόνο για την αποπληρωμη των τόκων των δανείων των τραπεζών και για να μεταφέρουν το χρέος από τις τράπεζες στους κρατικου΄ς προυπολογισμούς.
Και χωρίς τη χρηματοδότησή τους, τα οικονομικά του Κράτους φτάνουν για τις αναγκαίες κρατικές δαπάνες.
Το πρωτογενές έλλειμμα είναι μόλις 7 δις ευρώ.
Τι τα θελουμε τα Μνημόνια;;;
Ελευθερία τώρα!!!

2 σχόλια:

 1. "Χρωστούσαμε 90 δις ευρώ το 1994, στην πορεία πληρώσαμε 571 δις ευρώ και καταλήξαμε το 2010 να χρωστάμε κι άλλα 340 δις ευρώ"
  Ολόκληρο το άρθρο : http://www.adalis.gr/article.asp?id=5538&type=8

  Στο άρθρο παραθέτονται σχετικοί πίνακες. Δεν ξέρω αν τα στοιχεία είναι αληθινά, αλλά και τα μισά να είναι αποδεικνύεται περίτρανα πόσες κλωτσιές θέλουν οι κώλοι όσων μας κυβέρνησαν, καθώς και των %$#@&^% εταίρων μας που μας οικτίρουν ως λαό επειδή δεν αποπληρώνουμε τις οφειλές μας.
  Τελικά, στυγνότερους τοκογλύφους από τους "φίλους" μας δεν θα μπορούσαμε να βρούμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δεν ξε΄ρω αν τα συγκεκριμένα είναι αληθινά.
  Αλλά ξέρω ότι όλα τα στοιχεία-πίνακες που έχω δει, πάνω-κάτω τα ίδια λένε.
  Και δε μπορεί... κάτι θα ξέρουν!
  Έχω χάσει το μπούσουλ... δε ξέρω πια τι να πιστέψω; Ότι είναι χέστες; Ανίκανοι; Προδότες; Βαλτοί; Λίγοι; Δεν ξέρω και κυρίως δε θέλω να το πιστέψω... Γιατί αισθάνομαι δέκα φορές μαλάκας που κάποια στιγμή, κάποτε, τους ψήφισα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή