Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2011

Φέρτε πίσω τα κλεμμένα!Και εν μέσω του εν λόγω συνθήματος-απαίτησης για τα κλεμμένα λεφτά που έφυγαν για Ελβετία, φαγώθηκαν στα ομόλογα, στα Βατοπαίδια, στο Χρηματιστήριο κλπ και μας ζητούν εμάς τώρα να πληρώσουμε το λογαριασμό του δημοσίου χρέους μέσω μνημονίων, μεσοπρόθεσμων κλπ, προκύπτει και η ανάλογη απαίτηση και στο ποδόσφαιρο.
Διότι με τον ίδιο τρόπο φαγώθηκαν τα λεφτά και τα πρωταθλήματα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Πάντοτε και παντού στον κόσμο υπάρχουν σκάνδαλα με κάποιους στημένους αγώνες, με κάποιους ποδοσφαιριστές που "τα πιάνουν", με ομάδες που κάθονται να χάσουν κατόπιν συμφωνίας, είτε έναντι τιμήματος που πληρώνει ο νικητής είτε χάριν στοιηματικού κερδους είτε (Συνήθως) και τα δύο μαζί.
Αυτά γίνονται παντού στον κόσμο, αλλά είναι η εξαίρεση μέσα στον κανόνα του -όσο γίνεται- υγιούς ποδοσφαίρου, το οποίο απολαμβάνουν εκατομμύρια φίλαθλοι, διότι έχει τη μαγεία του απρόβλεπτου.
Σε αντίθεση με την Ελλάδα που όλα είναι προβλέψιμα!

Στην Ελλάδα από το 1996 και μετά η βρώμα έγινε συνώνυμο της αυτονόητης και αναπόφευκτης πραγματικότητας.
Τότε μέσα σε μια νύχτα ο Κόκκαλης, οι Θωμάς και Βίκτωρας Μητρόπουλος, ο Γκαγκάτσης και ο Κανελλόπουλος ξήλωσαν το -σχεδόν υγιές έως τότε- συστημα του ποδοσφαίρου, όπου έπαιρνε πρωτάθλημα ο Παναθηναικός, ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, η Λάρισα, ο ΠΑΟΚ... και εγκαθίδρυσαν το νέο σύστημα όπου δικαίωμα στο πρωτάθλημα έχει μόνο ο Ολυμπιακός.
Φυσικά για να γίνει αυό "λαδώθηκαν μερικά αντεράκια" παραγόντων, τοπικών ενώσεων, ομάδων-δορυφόρων, διαιτητών, δημοσιογράφων κλπ.
Ο "Θείος" (προσωνύμιο του Κόκκαλη στο κύκλωμα της Παράγκας- μα πόσο πιο μαφιόζικο!) τάισε ένα στρατό σε κάθε παράγοντα που επηρεάζει το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.
Και -όχι τυχαία- το 1996 άνοιξε τις πρώτες δύο οπαδικές αθλητικές εφημερίδες, τον Κόσμο των Σπορ του Κωστόπουλου και τον Πρωταθλητή του Αναστασιάδη, εκ των οποίων επέζησε η δεύτερη.
Οργάνωσε ένα στρατό, αυτόν της Θύρας 7, η οποία έγινε βασικό ιδεολογικό εγχειρίδιο του μέσου φιλάθλου του Ολυμπιακού, οι οποίοι ποτίστηκαν άθελά τους με την αρρώστια της νίηκς με κάθε τρόπο.
Το σύστημα που παρακολουθούμε εδω και δύο μερες να παρελαύνει κατηγορούμενο στον εισαγγελέα δεν είναι σημερινό.

Είναι το σύστημα που υπάρχει από το 1996, οι ίδιοι άνθρωποι απλώς με μία.... αντικατάσταση! Αντί να είναι ο "Θείος" (Κόκκαλης) στον εισαγγελέα είναι ο "Περπινιάδης" (Μαρινάκης).
Κανονικά θα έπρεπε να είναι και οι δύο και να απολογούνται για το έγκλημα κατά της ζωής του ποδοσφαίρου.
Προφανώς τώρα αποδεικνύονται αυτά που φωνάζαμε όλοι εμείς οι τρελοί, οι γραφικοί κλπ επί 15 χρόνια.
Ότι το πρωτάθλημα είναι προαποφασισμένο πριν καν ξεκινήσει.
Ότι υπάρχουν αρκετές ομάδες-δορυφόροι οι οποίες κάθονται και χάνουν από την ομάδα-στήριγμα και παίζουν λυσσασμένα απέναντι στους αντιπάλους της ομάδας-στήριγμα.
Ολυμπιακός Βόλου, Πανιώνιος, Κέρκυρα, Αστέρας Τρίπολης, Λεβαδειακός λειτουργούν υπέρ των συμφερόντων του Ολυμπιακού Πειραιώς και του χαρίζουν 30 βαθμούς χωρίς ιδρώτα. Τους ίδιους βαθμούς που ματώνει ο Παναθηναικός, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ για να τους κερδίσουν. Και όπως είναι φυσιολογικό παγκοσμίως χάνουν κάποιους από αυτου΄ς τος 30 βαθμούς. Θα χάσουν 6-10 βαθμούς. Και αυτή η διαφορά αρκεί για να πάρει ο Ολυμπιακός ένα... "πανάξιο πρωτάθλημα"!
Η... απορία μου βέβαια είναι "πού είναι η Ξάνθη;"! Αλλά μάλλον εξηγείται από το ότι ο πρόεδρος της Πανόπουλος και πρωτοπαλλήκαρο του Κόκκαλη, μάλλον δεν τα πάει καλά με το Μαρινάκη και γι αυτό δεν ψήφισε υπέρ του στις εκλογές της Σούπερ Λίγδας πριν λίγους μήνες...

Έτσι χτίστηκε το "12 στα 14" και φυσικά επηρέασε το "38 εμείς και 37 όλοι σας" που φωνάζουν οι πιο κάφροι από τους οπαδούς της συγκεκριμένης ομάδας.
Ευτυχώς δεν είναι έτσι όλοι οι οπαδοί του Ολυμπιακού έτσι. Ειδκά τους τελευταίους μήνες πάρα πολλοί από αυτους ζητουν επιτέλους την κάθαρση, ξεκινώντας από την ίδια τους την ομάδα, καθως αυτό που γίνεται πλέον δεν τους εκφράζει!
Δεν μπορούν πια να πανηγυρίζουν νίκες προσυμφωνημένες, φιέστες-παρωδία σε ένα πρωτάθλημα τσίρκο όπου ο θηριοδαμαστής έχει ναρκώσει τα θηρία του...
Και φυσικά το ότι εδώ και 14 χρόνια το πρωτάθλημα είναι προκαθορισμένο δε σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός δεν είε ποτέ την καλύτερη ομάδα.
Θα έπαιρνε κάποια από τα πρωτάθληματα και μόνο με την αξία του.
Αλλά δεν δόθηκε ποτε σ αυτά τα χρόνια η ευκαιρια στις ομαδες να διεκδικήσουν επί ίσοις όροις τα πρωταθλήματα, ούτως ώστε να πάρει η καθεμία απο τις ομάδες όσα πρωταθλήματα άξιζε.

Δε θέλω να μπω μπακάλικα στο θέμα ποια ακριβώς από τα πρωταθλήματα θα έπρεπε να πάνε στον τάδε ή στο δείνα, αλλά θα ήθελα να τονίσω πως ιδαίτερα δυο-τρία πρωταθλήματα εκλάπησαν με πρωτοφανές θράσος. Αυτά είναι το 1999-2000, όπου η ομάδα-μοντέλο του Παναθηναικού τότε, επί Γιάννη Κυράστα, περνούσε σαν τρένο από όλες τις έδρες στην Ελλάδα, παίζοντας καταπληκτική μπάλα, αλλά έπρεπε μάλλον στο πρωτάθλημα των 30 αγωνιστικών να κάνει.... 31 νίκες, αφού δεν επιτρεπόταν στον Ολυμπιακό να χάσει παρόλο που είχε κακή ομάδα τότε Όχι τυχαία τότε, στις βραβεύσεις στο τέλος του πρωταθλήματος, οι 15 από τις 16 ομάδες ψήφισαν ως καλύτερη της χρονιάς... τον 2ο Παναθηναικό! (Η 16η είναι φανερό ποια είναι....)

Το 2002-03 παίχτηκε το εφιαλτικότερο σενάριο στα χρονικά του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Παναθηναικόςς είχε παλι φτιάξει μια απίστευτη ομάδα για τα ελληνικά μέτρα, μια ομάδα που θάμπωνε σε Ελλάδα και Ευρώπη με την απόδοσή της, αλλά... έπεσε στον τοίχο της Ριζούπολης! Στην επιβεβαίωση του "αν δεν το πάρουμε με το καλό... θα το παρουμε με το κακό!" Εκεί το Κράτος στήριξε μέσω των δημοσίων λειτουργών του την τρομοκρατία και μετά ήρθε ο πληρωμένος ("αντικειμενικός" και μη) Τύπος και αποθέωσε την τρομοκρατία με την αποθέωση του... "μάγκα προέδρου"  και του... "πύρινου λαού". Από τότε η τρομοκρατία... θεσμοθετήθηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τα αποτελέσματά της πολλαπλασιάζονται κάθε χρόνο με αποκορύφωμα τα φετινά.

Και θα σταθώ και στο ζευγάρι πρωταθλημάτων 2004-05 και 2007-08 όπου ο ίδιος νόμος ερμηνεύτηκε με την αντίθετη λογική αφού τη μία φορά συνέφερε τον Ολυμπιακό τα παιχνίδια να παίζονται στα γήπεδα (2005) και να επιστραφούν οι βαθμοί που αφαιρέθηκαν από τον Ολυμπιακό και την άλλη φορά τον συνέφερε να κρίνονται οι βαθμοί στα δικαστήρια (2008). Και τις δύο περιόδους ο Ολυμπιακος πήρε το πρωτάθλημα με μια νίκη διαφορά!
Αν ο νόμος στην Ελλάδα λειτουργούσε κανονικά, ο Ολυμπιακός είτε το ένα πρωτάθλημα θα έπαιρνε είτε το άλλο. όχι όμως και τα δύο!
Αλλά στην Ελλάδα του 1996-2011 "νόμος είναι το δίκιο του Σωκράτη".Ας μην πέφτουν λοιπόν από τα σύννεφα όλοι αυτοί που πέφτουν εδώ και δυο μέρες.
Το ίδιο σύστημα είναι με τους (σχεδόν όλους) ίδιους πρωταγωνιστές.
Πέραν των νομίμων που πρέπει να επιβληθούν στις ομάδες που εμπλέκονται σε δωροδοκίες, στήσιμο και στοιχηματισμό (υποβιβασμός ομάδων και ποινική καταδίκη προσώπων), πρέπει να αποκατασταθεί και η -όποια- ηθική τάξη στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Και πώς θα γίνει αυτό;

Με την παράλληλη έρευνα και για τα τεκταινόμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τους ίδιους πρωταγωνιστές και στην περίοδο 1996-2010 και να αφαιρεθούν τα πρωταθλήματα που κατακτήθηκαν με τη συνέργεια της εγκληματικής συμμορίας που διώκεται τώρα και να αποδωθούν στους μεγάλους χαμένους εκείνων των πρωταθλημάτων.
Όχι όλα, αυτό δεν είναι δυνατό. Αλλά τουλάχιστον ένα μέρος, ούτως ώστε να επιβληθεί η ηθική τάξη εκτός της έννομης τάξης η οποία ελπίζω να επιβληθεί χάρη στη νεαρή εισαγγελέα η οποία απέδειξε πως βάζει κάτω εκατό συναδέλφους της που εκφράζουν το σάπιο σύστημα σε όλους τους τομείς της δικαιοσύνης.

Φέρτε πίσω τα κλεμμένα πρωταθλήματα λοιπόν!
Ας είναι η πρώτη επιστροφή κλεμμένων αυτή.
Και να ακολουθήσουν οι πολύ σοβαρότερες για τη χώρα επιστροφές των κλεμμένω της Siemens, του Χρηματιστηρίου, των off-shore, των δομημένων ομολόγων, του Βατοπαιδίου κλπ.

Ας βάλουν τη νεαρή εισαγγελέα, Πόπη Παπανδρέου, μόλις τελειώσει με το ποδόσφαιρο να ξεσκονίσει και τα παραπάνω σκάνδαλα και θα γελάσουμε πολύ! Ή θα κλάψουμε...

Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρόκειται για απλή συνωνυμία ανάμεσα στην εισαγγελέα και τον πρωθυπουργό.
Το αποδεικνύει η εντελώς αντίθετη πρακτική τους.
Θέλουμε Παπανδρέου σαν την εισαγγελέα σ αυτή τη χώρα και όχι Παπανδρέου σαν το πολιτικό ανδρείκελο που εκπροσωπεί τα συμφέροντα των τραπεζιτών ενώπιον του ελληνικου κοινοβουλίου.

14 σχόλια:

 1. Για γέλια ή για κλάμματα, δεν ξέρω για τι από τα δύο είμαστε, εγώ προσωπικά γελούσα όταν τα ακουσα αυτά, και κυρίως τις αιτιολογήσεις των εμπλεκόμενων προσώπων.

  Δεν ξέρω αν ειναι τυχαίο που Κόκκαλης και Βαρδινογιάννης την έκαναν με ελαφρά σχετικά πρόσφατα. Ως προς τους εμπλεκόμενους, παρά το ότι ειναι πολύ ηχηρές οι αποδείξεις, κρατάω μια πισινή ως προς το αν θα πέσουν υποβιβασμοί ή θα κλειστούνε φυλακές κλπ, ίσως τη γλυτώσουν με πρόστιμα μόνο και αναστολές ξερωγω και ειναι πολύ πολύ κρίμα να συμβεί αυτό, καθότι πρόκειται για παράγοντες-λαμόγια που πρέπει να τιμωρηθούν.

  Ασχέτως της ενασχόλησής μου με το μπάσκετ και μια και αυτό που θέλω να πω εμπίπτει στο γενικότερο κλίμα, βρίσκω επιεικώς ηλίθιο να πορώνονται σε μεγάλο βαθμό, ξεφεύγοντας από την ιδέα του φιλάθλου όσοι ασχολούνται τελοσπάντων και να κατεβάζουν παναγίες, να δίνουν ξύλο και τα ρέστα, είναι τόσο ειρωνικό ειδικά τώρα που αποδεικνύεται πόσο στημένα είναι όλα.

  Ακόμα, μια και σχετίζεται με το όλο θέμα, μένω έκπληκτη και γελάω δυνατά με Μπουρούση, να μην ξαναπαίξει μπάσκετ το νούμερο. Δρόμο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Κι εγώ έχω αναρωτηθεί γιατί Κόκκαλης και Βαρδινογιάννης ξαφνικά φαγώθηκαν να εξαφανιστούν από το ποδόσφαιρο.
  Αλλά μάλλον ο λόγος είναι το ασυμβίναστο μεταξύ μεγαλομετόχου ΠΑΕ και ιδιοκτήτη στοιχηματικής εταιρείας, καθώς με το επίσημο άνοιγμα των διαδικτυακών στοιχηματικών εταιρειών (σήμερα είναι παρανομο) ο Κόκκαλης έχει ήδη κλείσει τα δικαιώματα της betfair και ο Βαρδινογιαννης της bwin. Γι αυτό μάλλον φαγώθηκαν να φύγουν...

  Όσο γι αυτούς που δίνουν ξύλο και τα ρέστα, αμφιβάλλω για την πνευματική τους υπόσταση, για την ύπαρξη εγκεφάλου στο κρανίο τους και για την εξέλιξή τους μετα το εμβρυακό tabula rasa τους και γι αυτό αμφιβάλλω αν θα καταλάβουν κάτι μετά και από αυτά που αποκαλύπτονται και δε θα θεωρήσουν ότι "πολεμάνε την ομάδα και τον πρόεδρο"...

  Όσο για τις φυλακές... νομίζω πως οι Μπέος, Ψωμιάδης κλπ δεν τη γλιτώνουν...
  Τώρα ο Μαρινάκης δεν κινδυνεύει από φυλακή, για να είμαστε ρεαλιστές, αλλά τουλάιστον κινδυνεύει το επιχειρηματικό του κύρος και η παραμονή του στον Ολυμπιακό.
  όπως επίσης πιστεύω ότι, ανεξαρτήτως εξελίξεων στην υπόθεση, του χρόνου θα παιχτεί ένα από τα πιο καθαρά πρωταθλήματα στην ελληνική ποδοσφαιρική ιστορία.
  "Ο φόβος φυλάει τα έρμα"...
  "Κι ο άγιος φοβέρα θέλει"...
  Και άλλες πολλές παροιμίες που επιβεβαιώνουν τα παραπάνω!

  Όσο για το Μπουρούση... πραγματικά απογοητεύτηκα!
  Αν και Παναθηναικός, μου άρεσε το τσαγανό του ακόμη και όταν έβριζε τις... μανούλες μας όταν έβαζε καλάθι! Γενικώς μου αρέσουν οι παθιασμένοι παίκτες, έστω κι αν είναι στον αντίπαλο! Κάνω τη νίκη πιο ιντριγκαδόρικη για να "την πεις" στο γαύρο κολλητό!
  Και τον θεωρώ και πολύ καλό παίκτη τεχνικά.
  Αλλά πρώτον... πόσο βλάκας πρέπει να είναι κάποιος για να είναι γαμπρός του Μάκη Ψωμιάδη;;;
  Μαζί του δε θα μοιραζόμουν ούτε τον πυρετό μου, όχι να μπλέξω με την κόρη του, όπως ο Μπουρούσαρος!
  Και δεύτερον πόσο βλάκας μπορεί να είναι κάποιος που τα λέει αυτά απ το τηλέφωνο;;;
  Α και τρίτον πόσο μαλάκας μπορεί να νιώθει που παρά τα αναβολικά και τις χάπες που κατέβασε... πάλι είδε την πλατη του τεράστιου Μπατίστ και.... κάποιου Βουγιούκα;
  Ε και τέταρτον πόσο άξεστος και αχάριστος μπορέι να είσαι για να λες μαλάκες αυτούς που σε πληρώνουν 1,5 εκατομμύριο ευρώ το χρόνο και σ έχουν Θεόσ την ομάδα σου;
  Αυτοί είναι μαλάκες που πανηγύριζαν το κάρφωμα του Μπουρούση κι αυτός είναι ο έξυπνος που ήξερε ότι το κατάφερε χάρη στα... αντυυπνωτικά του Ψωμιάδη;

  Ευτυχώς αυτό το νούμερο μάλλον δε θα το ξαναδούμε να παίζει (με τα νεύρα μας) μπάσκετ στα μέρη μας.
  Ήδη οι Αγγελόπουλοι (οι οποίοι δεν είναι ούτε Κόκκαλης ούτε Μαρινάκης) του μαζεύυν τα άπλυτα για να τον διώξουν όσο πιο υποτιμητικά μπορούν. Του αξίζει.

  Μα... γαμπρός του Ψωμιάδη;;; Έλεος!
  Και πώς αισθάνεσαι ασφαλής τη μέρα που χωρίζεις την κόρη του;
  Για πόσα χρόνια δεν ξαναβγαίνεις από το σπίτι σου;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Διαβάζοντας το άρθρο Μαζεστίξ, στο μυαλό στριφογυρνούσε το τραγούδι του Βασίλη Παπακωνσταντίνου «Eλλάς».

  «Το πρωτάθλημα αρχίζει, η εξέδρα πλημμυρίζει
  γίνεται χαμός σε κάθε γκολ
  Mα το ντέρμπι είναι στημένο, κι από πριν ξεπουλημένο
  κι εσύ πνίγεσαι με δίχρωμα κασκόλ …»

  Ο Μαρινάκης περαστικός είναι και από το γαύρο και από το ποδόσφαιρο. Κι αν ακόμη φύγει, κάποιο άλλο ανδρείκελο-μαφιόζο θα βάλουν στη θέση του. Πρωτάρηδες είναι; Κοσκωτάς, Σαλιαρέλης, Κόκκαλης. Ο ένας μεγαλύτερο κάθαρμα από τον άλλον.
  Σίγουρα δεν θα πάει φυλακή ο Βαγγέλας, όχι γιατί δεν είναι ένοχος, ούτε γιατί είναι (= παριστάνει) ιδιοκτήτης του γαύρου, αλλά επειδή δεν πρόκειται κανείς δικαστής να καταδικάσει τον κουμπάρο της Ντόρας. Τα βάζει κανείς με το Δράκουλα;
  Άσε που ο ΣΚΑΙ, του οποίου ο Μαρινάκης κατέχει το 25%, θα ανοίξει πόλεμο.
  Άσε τα κολλημένα/μαλακισμένα/χαπακωμένα που θα κλείσουν τον Πειραιά, την Αθήνα και όλες τις μεγαλουπόλεις για να αφεθεί ελεύθερος.

  Το παιχνίδι είναι στημένο.
  Και θα συνεχίζει να στήνεται !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Τώρα που το είπες, έχω απορίες γύρω από την αντιμετώπιση του σκανδάλου από το ΣΚΑΙ.
  Κι εγώ αυτό ήξερα για Μαρινάκη, ότι έχει το 25% του ΣΚΑΙ.
  Αλλά απόρησα επειδή είδα ότι ο ΣΚΑΙ είναι το μόνο κανάλι που έκανε από την πρώτη μέρα ειδικές εκπομπές για το θέμα.
  Και επίσης ο Αλαφούζος έγραψε χαιρέκακα στο twitter πρώτος ότι επίκειται ποινική δίωξη του Μαρινάκη, όταν ακόμη το θέμα άγγιζε μόνο τον Μπέο.
  Οπότε με προβλημάτισε μήπως τα χουν σπάσει...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ομολογώ ότι δεν παρακολουθώ καθόλου "δημοσιογραφικές" εκπομπές του ΣΚΑΙ. Αφού εσύ αντέχεις πρέπει να έχεις γερό στομάχι. Αδυνατώ να παρακολουθήσω ανδρείκελα που προσβάλλουν την αισθητική μου όπως οι Λυριτζής-Οικονόμου και τη νοημοσύνη μου όπως Παπαχελάς, Τέλογλου και ο απίστευτα ηλίθιος Πορδοσάλτε.
  Με τίποτα σου λέω!

  Όσο για το ότι έκαναν ειδικές εκπομπές για το θέμα, ίσως να θέλει ο Αλαφούζος να του πάρει κοψοχρονιά το 25%.
  Μια αηδιαστική παρέα που πολύ θα το 'θελα να αλληλοφαγωθούν, μπας και ξεβρομίσουμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Μπααα, μην ανησυχείς. Ούτε εγώ τους αντέχω για ώρα.
  Αλλά παρακολουθώ για λίγο και αυτούς όπως και όλους για να ξέρω τι παίζεται απ τη μεριά τους, τα επιχειρήματά τους κλπ.
  Πρέπει να μελετάς και να γνωρίζεις τον εχθρό σου, λένε...

  Τώρα για το τελευταίο που λες, λογική μου φαίνεται σα σκέψη.
  Και μου φαίνεται ότι ο Αλαφούζος έχει κάνει πλέον κόμμα με τον Βαρδινογιάννη. Για λόγους προφανως εφοπλιστικούς και όχι για οτιδήποτε άλλο.

  Να αλληλοφαγωθούν; Κορόιδα είναι; Τόσα χρόνια κάνουν αυτοί το ίδιο με μας.
  Λες να τους εφαρμόσουμε κι εμείς το "διαίρει και βασίλευε"; Πλάκα θα είχε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΓΑΥΡΟΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ3 Οκτωβρίου 2011 - 5:32 μ.μ.

  ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΒΑΖΕΛΟΣ. ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΧΝΩ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΟΤΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΘΑ ΝΑΙ ΑΙΩΝΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ (ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΑ) ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ. ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΟΙ ΑΔΕΡΦΟΙ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΤΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΕΥΣΕΒΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ... ΣΤΟ ΠΟΛΟ ΒΟΛΛΕΥ ΣΤΙΒΟ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΤΗ ΜΠΑΛΑ ΑΙΩΝΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΤΡΙΤΟΣ (ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ). ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ (ΜΟΝΟ ΜΕ 8 ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΒΕΒΑΙΑ).
  ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ... ΕΥΓΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Από πού πάνε για το TV Magic?
  Φίλε γαύρε (κι από κούνια μάλιστα) ειλικρινά έχω την μεγάλη περιέργεια να μάθω πώς οιμεγαλύτεροι απατεώνες είναι οι πρόεδροι των 2 στα 14 πρωταθλήματα και πώς τα θύματα είναι οι πρόεδροι των 12 στα 14!!

  Αν μου το εξηγήσεις επαρκώς, θα σε προτείνω για τη NASA...

  Kαλ άλλη μια ερώτηση: γιατί όλες οι εμπλεκόμενες στο σκάνδαλο ομάδες (πλην Καβάλας) είναι αυτές που χαρακτηρίζουμε τόσα χρόνια "παραρτήματα" του ΟΣΦΠ;;;
  Τυχαίο; Δε νομίζω! Νομίζεις;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΓΑΥΡΟΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ4 Οκτωβρίου 2011 - 1:16 μ.μ.

  ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ. ΠΟΙΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΜΩΡΕ? ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΜΑΣ.. ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ 2 ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΟΦΗ (ΞΕΡΕΙΣ ΜΑΧΛΑΣ ΚΛΠ). ΚΑΤΙ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΛΠ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΕΣ. ΕΔΩ ΕΧΕΤΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΛΕΤΕ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΚΟΟΥΤΣ ΤΟΝ ΜΠΑΝΤΟΒΙΤΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΔΩΝΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΓΚΟΛ ΣΤΟ 1-1. ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΣΕ 1-2 ΟΜΑΔΕΣ ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΡΟΣΤΕΡ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΟΜΑΔΕΣ ΤΥΠΟΥ ΞΑΝΘΗ ΚΛΠ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΟΣΦΠ-ΞΑΝΘΗ ΠΟΥ ΧΑΝΑΜΕ 0-1 ΚΑΙ ΣΤΟ 90 ΠΕΦΤΑΝΕ ΚΑΤΩ. ΝΑ ΧΑΡΩ ΕΓΩ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ... ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΠΑΟΚ ΑΡΗΣ (ΚΟΝΤΗΣ) ΑΕΚ (ΑΔΕΡΦΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ?
  ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ...

  1000 ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ή διαστρεβλώνεις ή δεν κατανοείς την έννοια "παραρτήματα".
  Παράρτημα δεν χαρακτηρίζεται μια ομάδα αν τύχει απλως να της δώσεις έναν παίκτη δανεικό.

  Η Κέρκυρα που αναφέρεις π.χ. προπονείται στο Προπονητήριο που της έφτιαξε ο Κόκκαλης και κάθε φορά ο ΟΣΦΠ κάνει έναν υγιεινό περίπατο εκεί και αποθεώνεται από τους "οπαδούς της Κέρκυρας", όπως κάποτε γινόταν στον Πανηλειακό και στην Παναχαική.
  Μάλιστα σε κάποιο μεταξύ τους ματς, ο ΟΣΦΠ προηγήθηκε με αυτογκόλ του Γιώργου Αμανατίδη, που μόλις είχε πάει στην Κέρκυρα τότε...
  Ο Μπάντοβιτς είναι απλά μια συνέχεια στην ερυθρολευκη παράδοση της ΠΑΕ Κέρκυρα.
  Ο ΠΑΟ, η ΑΕΚ κι ο ΠΑΟΚ δεινοπαθούν συνήθως για να περάσουν από εκεί.

  Ο Πανιώνιος έχει στην προεδρία του τον Βεντούρη, που είναι διευθυντής σε μία από τις επιχειρήσεις του Μαρινάκη.
  Γι αυτό όταν κινδύνευσε πέρυσι ο Πανιώνιος με υποβιβασμό του έστειλε τον Μήτρογλου για να τον σώσει αγωνιστικά και "τα κανόνισε" με τα κοράκια για να σωθεί και εξωαγωνιστικά...
  ΠΑΟ και ΑΕΚ κάνουν προσευχές για να περάσουν από Ν. Σμύρνη. Ο ΟΣΦΠ χαλαρά. Εκτός αν έχει εξασφαλίσει το πρωτάθλημα και χρειάζεται βαθμό ο Πανιώνιος.

  Ο Ατρόμητος, μια μέχρι πρότινος αξιοπρεπέστατη και ανεξάρτητη ομάδα άνοιξε παρτίδες περίεργες με τον ΟΣΦΠ, με Μήτρογλου, Επστάιν, Τάτο.
  Όταν οι τρεις πρωτοκλασάτοι της ομάδας ανήκουν και οι τρεις στον ΟΣΦΠ είναι -αν μη τι άλλο- περίεργο.
  Αλλά για τον Ατρόμητο, περιμένω να δω τους αγώνες με ΟΣΦΠ για να κρίνω. Θα παίξει ποδόσφαιρο ή... τις κούκλες;
  Ελπίζω στη σοβαρότητα του Δώνη.
  Για τη σοβαρότητα του Σπανού έχω αρχίσει να αμφιβάλλω τελευταία. Απ όταν ψήφισε ενάντια στην πρόταση μοφμής κατα του Μαρινάκη, μετά το περσινό αίσχος του Καραισκάκη.
  Επίσης αξέχαστη η περσινή νίκη του Ατρομήτου επί του ΟΣΦΠ, όταν ο τελευταίος είχε εξασφαλίσει το πρωτάθλημα και ο Ατρόμητος καιγόταν για βαθμούς.
  Οι φίλοι στις δύσκολες στιγμές φαίνονται!

  Για Αστέρα Τρίπολης (με Μποροθρύλο), Λεβαδειακό (σουβλατζή Κομπότη) και Ολυμπιακό Βόλου (Μπέο), νομίζω τα λόγια είναι περιττά...
  Τι να πουμε γι αυτές τις ΠΑΕ;
  Αυτου΄ς αν τους πεις ότι ΔΕΝ είναι παραρτήματα του ΟΣΦΠ, θα παρεξηγηθούν κιόλας!
  Αυτοί το λένε και το καμαρώνουν!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Κι όσο για την Ξάνθη, πρόσεξε τι έχω γράψει στο κείμενο:
  "Η... απορία μου βέβαια είναι "πού είναι η Ξάνθη;"! Αλλά μάλλον εξηγείται από το ότι ο πρόεδρος της Πανόπουλος και πρωτοπαλλήκαρο του Κόκκαλη, μάλλον δεν τα πάει καλά με το Μαρινάκη και γι αυτό δεν ψήφισε υπέρ του στις εκλογές της Σούπερ Λίγδας πριν λίγους μήνες..."

  Το κείμενο έχει γραφτεί τον Ιούνη, τρεις μήνες πριν το ματς που κρίθηκε στο 93.
  Όπως φαίνεται, είχα δίκιο όταν το έγραφα.
  Ο Πανόπουλος αν και ήταν πρωτοπαλλήκαρο του Κόκκαλη, δεν τα πάει καλάμε το Μαρινάκη, γι αυτό από πέρσι παίζει καθαρά απέναντι στον ΟΣΦΠ.

  Και αφήνω για τέλος τον ΟΦΗ.
  Ο οποίος δικαίως κατηγορήθηκε για παράρτημα του ΠΑΟ επί εποχής Βαρδινογιάννη.
  Μια ομάδα που έχει 5-6 παίκτες στο ρόστερ της κάθε χρόνο από μια άλλη και που έχει και μετοχική συγγένεια μαζί της δεν μπορεί να χαρακτηριστεί παρά... δορυφόρος ή παράρτημα.

  Το αστείο της υπόθεσης όμως είναι ότι ο ΟΦΗ έχει με τον Παναθηναικό τα ίδια σχεδόν αποτελέσματα σε νίκες ισοπαλίες και ήττες, όπως και με τον Ολυμπιακό.
  Δηλαδή, ναι μεν ο ΟΦΗ ήταν παράρτημα του ΠΑΟ εξωαγωνιστικά, αλλά αυτό το γεγονός ανάγκαζε τον ΟΦΗ τότε να παίζει στα ίσα και με τον Παναθηναικό, γιατί όλη η Ελλάδα τον περίμενε στη γωνία.
  Μας έκοψε πρωταθλήματα, εξόδους στην Ευρώπη, μας έστειλε μπαράζ και πολλά άλλα, επειδή ακριβως υπήρχε αυτή η απόλυτα δικιολογημένη καχυποψία.
  Επίσης η πλειοψηφία της εξέδρας του ΟΦΗ είναι πιο αντιπαναθηναική κι απ τον... Τσουκαλά!
  Κι αυτό μετράει, αφού δεν τολμά κάποιος παίκτης να ολιγωρήσει ύποπτα απέναντι στον ΠΑΟ.
  Τολμά π.χ. Πίτσος να έχει μειωμένη απόδοση;
  Θα του κάψουν το σπίτι, το αμάξι κλπ.
  Μάθε και τι τράβηξε ο Τζόρβας στο Ηράκλειο...

  Και να τονίσω επίσης ότι ο Μαχλάς είναι πιο Αντιβαρδινογιαννικός κι απ τη... Θύρα 13!
  Ο Μαχλάς έχει κάνει τις πιο εχθρικες δηλώσεις για τους Βαρδινογιάννηδες.
  Και έχει κάνει τις πιο φιλικές για το Μαρινάκη.
  Και η καλή τους σχέση που οικοδομήθηκε έφερε και τους δανεικου΄ς από τον ΟΣΦΠ στον ΟΦΗ.
  Περιμένω με ειλικρινή επριέργεια το πως θα παίξει ο ΟΦΗ απέναντι στον ΟΣΦΠ.

  Και δυο λόγια για ΠΑΟΚ και Άρη.
  Πώς λέγεται η ομάδα που παραμένει αήττητη στην Τούμπα σε αγώνα κανονικης διάρκειας πρωταθλήματος από το 1996 έως και σήμερα;
  Ολυμπιακός!
  Μία νίκη έκανε πε΄ρυσι ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ.
  Και αν θες τη γνώμη μου, ο ΠΑΟΚ παίζει πλέον στα ίσα τον Ολυμπιακό. Απ την ώρα που ανέλαβε ο Ζαγοράκης και παρά το γαιτανάκι με το Γκαγκατσέικο, ο ΠΑΟΚ παίζει καθαρά και αντρίκεια απέναντι στον ΟΣΦΠ.
  Μιλούν τα παιχνίδια από μόνα τους.
  Ενώ πριν τον Ζαγοράκη, ο ΠΑΟΚ έπαιζε τουλάχιστον περίεργα απέναντί σας.

  Πώς λέγεται η ομάδα που το 2004 έπαιρνε πρωτάθλημα με νίκη στην Τούμπα και το ματς ήταν 1-1 ως το 93ο λεπτό, όταν και χρειάστηκε να κάνει μια καταπληκτική κίνηση ο Ολισαντέμπε και να πάρει το ματς και το πρωτάθλημα;
  Παναθηναικός!
  Πώς λέγεται η ομάδα που το 2005 έπαιρνε πρωτάθλημα με νίκη στην Τούμπα, αλλά έφερε Χ και έχασε τον τίτλο;
  Πάλι Παναθηναικός!


  Και όσο για τον Άρη, δε χρειάζεται να πω κάτι ιδιαίτερο. Αρκεί να δεις όλα τα παιχνίδια ΠΑΟ-Άρη όλα τα τελευταία χρόνια. Σχεδόν όλα ήταν μεγάλα ντέρμπι που κρίθηκαν στο τέλος είτε με γκολ στα τελευταία λετπά είτε με μεγάλες αποκρούσεις είτε με λάθος αποφάσεις διαιτητών (ένα πέναλτι πχ. που δεν έδωσε στον Αρη ο κόρακας στο ΟΑΚΑ).
  Τα αποτελέσματα και -κυρίως- η εικόνα των παιχνιδιών μιλούν από μόνα τους.

  Και όσον αφορά στην ΑΕΚ, το εκλαμβάνω μόνο ως αστείο... Έτσι;
  Δεν μπορεί να το πιστεύεις αυτό.
  Μας έχει αλλάξει τα φώτα η ΑΕΚ.
  Έλεος δηλαδή. Παράρτημά μας η ΑΕΚ... ?!?!?

  Για να παραλλάξουμε δηλαδή λιγάκι την παροιμία...

  "Στο σπίτι του Διορισμένου δε μιλάνε για σκοινί"!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. ρίξε αν θες μια ματιά κι εδώ:

  http://community.gazzetta.gr/group/panathinaikos/forum/topics/propaganda-parartema-ophe?xg_source=activity

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ΓΑΥΡΟΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ4 Οκτωβρίου 2011 - 6:48 μ.μ.

  ΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ ΜΙΛΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ... ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΟΦΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ, ΕΔΩ ΛΙΝΚ : http://pesetero-blog.blogspot.com/2008/01/blog-post_2160.html
  ΟΦΗ ,Απόλλων Αθηνών, η Κόρινθος, ο Αθηναϊκός η Δόξα Δράμας, ο Εδεσσαϊκός, η Καβάλα.
  ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΠΑΟΚ. ΣΥΓΚΡΙΝΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΙ ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ Ο ΠΟΑ...
  ΕΠΙΣΗΣ ΛΕΣ ''Ενώ πριν τον Ζαγοράκη, ο ΠΑΟΚ έπαιζε τουλάχιστον περίεργα απέναντί σας.''
  ΑΠΛΑ ΑΣΤΕΙΟ !!! ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ! ΑΣΤΕΙΟ! ΣΕ ΣΑΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΕ ΜΑΣ ΛΥΣΣΟΜΑΝΑΝΕ!
  ΣΩΣΤΟ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΣΑΣ ΜΙΣΟΥΝ! ΛΟΓΙΚΟ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΣΑΣ! ΤΡΙΠΟΛΗ,ΒΟΛΟΣ ΕΠΕΣΑΝ. ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ. ΣΤΕΙΛΕ ΛΙΝΚ.
  ΓΕΝΙΚΑ ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΟΛΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΕΙΣΤΕ...
  ΓΙΑ ΑΡΗ-ΚΟΝΤΗ ΓΑΡΓΑΡΑ Ε?
  ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Ο Κόκκαλης είναι η τούρτα και ο Μαρινάκης το κερασάκι στην τούρτα.
  Ο Βαγγέλας χρησιμοποίησε το ήδη έτοιμο σύστημα του "Θείου" και το έκανε με τόσο απροκάλυπτο τρόπο που εκτέθηκε ανεπανόρθωτα και μάλιστα σε μια στιγμή που ο ελληνικός λαός δεν το σήκωνε.
  Η Ελλάδα του '96 ήταν μια χώρα που είχε αποθεώσει το νεοπλουτισμό και το κερδος με κάθε τρόπο και με κάθε κόστος. Γι αυτό ο "Θείος" έγινε "Θεός"...
  Η Ελλάδα του 2011 είναι μια χώρα υπό πτώχευση, μια χώρα ρημαγμένη από απατετώνες γι αυτό και ο λαός της σήμερα δε συγχωρεί και δεν κάνει τα στραβά μάτια σε Μαρινάκηδες, Μπέους, Ψωμιάδηδες κλπ.
  Πράγμα που θα κανε το '96 με ευκολία και θράσος.

  Για ΠΑΟΚ και Άρη είπα παραπάνω και δε χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω.

  Για την Κέρκυρα, το ξέρω από ανθρώπους που στο παρελθόν σπούδασαν στην Κέρκυρα και ήταν και Ολυμπιακοί... Έψαξα λινκ και δε βρήκα την ονομασία του προπονητικού κέντρου της.
  Αν το βρεις, ευχαρίστως να ανακαλέσω.

  Όσο για το λινκ σχετικά με τον ΟΦΗ, συμφωνώ με όσα αναφέρονται εκεί. Έτσι είναι και τα ίδια πάνω-κάτω έγραψα κι εγώ πιο πάνω, αλλά δεν είχα χώρο να τα γράψω όλα αυτά.
  Ήμουν σαφής και για την ιδιοκτησία του ΟΦΗ και για τους δανεικούς και παρέλειψα να πω για το ανέκδοτο Βατσινά, τον παπλωματά-μαριονέτα του Τζίγκερ.
  Όσο ζούσε ο Θόδωρος Βαρδινογιάννης λειτουργούσε πρώτα και πάνω απ όλα για το καλό του ΟΦΗ όμως. Αναμφισβήτητα η ομάδα μεγαλούργησε εκείνη την εποχή.
  Σημειωτέον ότι ο μόνος που ανέφερε ότι κάποιος του ζήτησε να κάτσει να χάσει από τον ΠΑΟ ήταν ο... Αλέφαντος, του οποίου η αξιοπιστία είναι σε επίπεδα... υπό του μηδενός. Είπε να πουλήσει λίγο οπαδιλίκι στον Ολυμπιακό πάλι. Μην τον παίρνετε στα σοβαρά. Μην υποβιβάζετε τη νοημοσύνη σας.

  Και τέλος σχετικά με το μπάσκετ, δε χρειάζεται επιχειρηματολογία.
  Μιλούν τα ευρωπαικά από μόνα τους.
  Η ευρωπαική δυναστεία του Παναθηναικού συμπίπτει και με την ελληνική του κυριαρχία.
  Άρα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή