Δευτέρα, 16 Μαΐου 2011

Ο Στρος Καν, η Καμαριέρα, ο Ζαχόπουλος, η Τσέκου και το κράτος των λαμόγιων που λέγεται "Ελλάδα"...Κάθε Λαός έχει και το κράτος που του αξίζει.Μπορεί να προσάπτουμε διάφορα ( και όχι άδικα) στους Αμερικάνους και όχι μόνο ...αλλά σε ορισμένα πράγματα έχουν κράτος, που κανείς δεν είναι υπέρ άνω του νόμου ή δεν μπορεί οι διάφοροι κρατικοί και παρακρατικοί μηχανισμοί να κατασκευάζουν σκευωρίες κατά των πολιτών και μετά να τους παρασημοφορούν. Και επιπλέον ότι ο νόμος λειτουργεί υπέρ του αδυνάτου.

Και το έδειξαν με την στάση τους και την συμπεριφορά τους απέναντι στο Στρος Καν! Αντίθετα εδώ η  καμαριέρα θα ήταν ήδη στο Κορυδαλλό ...τα κανάλια θα έκαναν θριαμβευτικά ρεπορτάζ και εξόρκιζαν την εκβιάστρια που ήθελε να κάνει κακό στον σωτήρα μας ...και να αποσταθεροποιήσει την πολιτική ζωή του τόπου ! Θα είχαν καλέσει μερικές δεκάδες bloggers για ανωμοτί κατάθεση , θα έψαχναν το email του ρεσεψιονίστ που κυκλοφόρησε την πληροφορία , κλπ

Ενώ θα είχαν μοιράσει δεκάδες φωτογραφίες της ... περιστοιχισμένη με πάνοπλες δυνάμεις της αντιτρομοκρατικής προς παραδειγματισμό των άλλων καμαριέρων που θα ήθελε να καταγγείλει τον βιαστή της ή τον εκβιαστή της για να έχει μια δουλειά !

Αυτή είναι η Ελλάδα ...που πρέπει να μετονομαστεί σε δημοκρατία λαμογιών και παρακρατικών ! 
dunamitis.blogspot.com


πηγή: http://forkeratea.blogspot.com/2011/05/o.html#ixzz1MWARP4sx

4 σχόλια:

 1. Σύμφωνοι. ΣΕ ΟΛΑ. Εκτός από ένα : Η δημόσια διαπόμπευση δεν μπορεί να είναι μέρος της δικαιοσύνης. Ο καγχασμός κι η χλεύη των θηρευτών ΜΜΕ σε live αναμετάδοση ενός αξύριστου ταπεινωμένου άχαρι αυτοκράτορα παραπέμπει σε ρωμαικούς θριάμβους. Σε κανένα σύστημα αξιών δεν θα έπρεπε να βρίσκει πεδίο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καλημέρα.
  Δε θεωρώ ότι διαπομπέυτηκε από τα ΜΜΕ επειδή έδειξαν εικόνες από το δικαστήριο.
  Θεωρώ πάντως ότι, είτε έτσι είτε αλλιώς, η εικ΄να του ηττημένου Στρος Καν πρέπει να γίνει μάθημα για όλους τους ισχυρούς.
  Διότι κατά την περίοδο της παντοκρατορίας τους αισθάνονται Μεγαλέξανδροι και θεωρούν ότι γ**ούν όλο τον κόσμο.
  Έρχεται μια στιγμή όμως πολλές φορές που αναποδογυρίζει το σύμπαν τους και τους υπενθυμίζει ότι είναι άνθρωποι που γεννήθηκαν ίσοι με τους υπόλοιπους.
  Και τότε οι κόλακες, οι υποκλινόμενοι και οι ρουφήχτρες εξαφανίζονται από το πλάι τους και βρίσκονται μόνοι μπροστά στην κάθε είδους καταδίκη τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Να πω κάτι Μαζεστίξ ¨όλο αυτό το ξεκάρφωμα του Στρος Καν
  μου βρωμάει πολύ και συμφωνώ με τον Χαρτογράφο απολύτως στο σημείο της διαπόμπευσης.Δεν είναι δυνατόν να γίνουμε όλοι βάρβαροι...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Όταν λες "ξεκάρφωμα" τι εννοείς;

  ΑπάντησηΔιαγραφή