Τρίτη, 22 Μαρτίου 2011

"Πράκτορες της Μέρκελ" εναντίον ηγέτη Παπανδρέου  Ε μάλλον είναι σίγουρο: οι αντεξουσιαστές και οι πράκτορες της Μέρκελ έφτασαν και στη Σύρο. Ναι, αυτοί που θέλουν να χρεωκοπήσουμε, σε αντίθεση με τον λαοπρόβλητο ηγέτη Γιωργάκη Παπανδρέου που μάχεται καθημερινά και με προσωπικό κόστος για τη σωτηρία της έρμης της χώρας μας.
  Φτου σας κωλόπαιδα που έχετε το θράσος και γιουχάρετε τον ηγέτη μας.
Γι αυτό αρπάξτε μερικά χημικά στη μούρη για να το βουλώσετε. Αχάριστοι! Ασπρίσαν τα μαλλιά του Γιωργάκη για να σας κανει ανθρώπους κι εσείς τον γιουχάρετε! Ποιον γιουχάρετε ρε; Το σωτήρα σας; Αλλά είδατε το ποιόν αυτού του ηγέτη: δε πα να τον γιουχάρετε, αυτός σας χαιρετάει σα να τον επευφημείτε! Γιατί πάνω απ όλα είναι Άνθρωπος, με το Α κεφαλαίο! Ή στην τελική δοκιμάστε να φωνάζετε συνθήματα στα αγγλικά μπας και καταλάβει ο άνθρωπος.
"Ahead people, don't bow your head, the only way is resistance again"

  Που μου γεμίσατε τα καράβια για Σύρο με αντεξουσιαστές πληρωμένους απ τον Τσίπρα για να κάνετε κακό στην κυβέρνηση της Ελλάδας! Φτου σας!
Και προσέξτε μην τα πάρει ο Γιωργάκης και ανοίξει τη Βάση της Σούδας για να σας βομβαρδίσουν κι εσάς κωλόπαιδα. Άδικο είχε ο Καντάφι νομίζετε; Τίποτα αχάριστοι σαν κι εσάς θα ήταν κι εκεί!
Αλλά σας ξέρουμε καλά. Τα αρπάζετε από τη Μέρκελ για να δημιουργήσετε χάος και να αυξηθούν πάλι τα spreads.

Τι; Δεν έχετε δουλειά; Ε αφού "μαζί τα φάγαμε", φάτε από τα έτοιμα τόσων χρόνων!
Τι; Σας μειώνουν τους μισθούς; Σα δε ντρέπεστε κοπρίτες που θέλετε να πληρώνεστε κιόλας για να κάθεστε. Ρε, η δουλειά είναι υγεία. Άλλοι θα πλήρωναν για να δουλεύουν κααι να είναι υγιείς!
Τι; Σας απολύουν απ τη δουλειά; Αυτες είναι διαρθρωτικές αλλαγές καμάρια μου. Αλλά τι να περιμένει κανείς από ανθρώπους που δε θέλουν να αλλάξει τίποτα σ αυτόν τον τόπο;
Τι; Δουλεύετε 12 ώρες τη μέρα για 600 ευρώ; Καλά με δουλεύετε; Αντί να ευχαριστείτε το αφεντικό σας που σας κόβει τον ελεύθερο χρόνο σας για να μην ξοδεύετε το μισθό σας άσκοπα, μου διαμαρτύρεστε κι από πάνω;
Τι; Είστε γονείς και δεν έχετε να πάρετε παιχνίδια στα παιδιά σας; Ας παίξουν κυνηγητό που είναι τζάμπα!
Τι; Δεν έχετε να πληρώσετε τα αγγλικά του κανακάρη σας; Ε, βάλτε τον να βλέπει τηλεόραση όλη μέρα. Όλοι στα αγγλικά μιλάνε (dancing with the stars, real housewives of Athens, so you think you can dance κλπ). Ε τι διάολο, κάτι θα καταλάβει ο στούρνος σας. Take the egg and cut it back, που λεν και στο χωριό μου.
Τι; Δεν έχετε φράγκο να βγείτε το βράδυ για ένα καφέ ή ένα ποτό; Καθίστε σπίτι με το ταίρι σας και δώστε του να καταλάβει! Μαλάκες είναι οι τσιγγάνοι που κάνουν από δέκα παιδιά ο καθένας;
Τι; Δεν έχετε ταίρι; Ε δόξα τω Θεώ να ναι καλά η τηλεόραση! Όλη μέρα τσόντα παίζει. Σε όλα τα κανάλια, όλες τις ώρες. Θα κάψετε και μερικά εγκεφαλικά κύτταρα, μπας και μας αφήσετε ήσυχους, αχάριστοι.

Κάντε τελοσπάντων ό,τι σας καπνίσει (σε εξωτερικό χώρο εννοείται...), αλλά αφήστε αυτήν τη λαοπρόβλητη κυβέρνηση να συνεχίσει το έργο της απερίσπαστη κόντρα στα συμφεροντα των μικρομεσαίων που λυμαίνονται για χρόνια τον ιδρώτα των τραπεζιτών μας. Έλεος! Κάποιος πρέπει να τους σκεφτεί κι αυτούς!

2 σχόλια: