Κυριακή, 13 Μαρτίου 2011

Υπογράψτε την έκκληση για σχηματισμό Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου του Χρέους

Οποιος θέλει να υπογράψει την έκκληση μπορεί να το κάνει πηγαίνοντας στην ιστοσελίδα “Επιτροπή λογιστικού ελέγχου επί του ελληνικού δημοσίου χρέους“.
Υπογράφετε στο http://www.gopetition.com/petition/43171.html
Είναι απλό και γίνεται γρήγορα.
Και έχετε τη δυνατότητα μη δημοσιοποίησης του ονόματός σας, εάν το επιθυμείτε.


Η Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου του Ελληνικού Δημοσίου Χρέους θα εξετάσει μία προς μία τις συναλλαγές του Ελληνικού Δημοσίου με άλλα κράτη, τράπεζες, "αγορές" και ιδιώτες και θα βγάλει πόρισμα για την προέλευση του Χρέους σπιθαμή προς σπιθαμή.
Έπειτα η γνωμοδότησή του θα είναι χρήσιμη αφενός στο να εκακριβωθεί το ποιοι είναι οι ένοχοι και να λογοδοτήσουν αναλόγως στη Δικαιοσύνη και αφετέρου (το σημαντικότερο) να διαπιστωθεί ποιο ποσοστό του Χρέους είναι προιόν παράνομων συναλλαγών.
Το ποσοστό του Χρέους που είναι προιόν παράνομων συναλλαγών είτε με άλλα κράτη είτε με ιδιώτες θεωρείται "Απεχθές Χρέος" και σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο και τα δεδικασμένα του, η χώρα δικαιούται να αρνηθεί την αποπληρωμή του.
Και ζώντας στην Ελλάδα, μπορούμε να αντιληφθούμε ότι δεδομένα μεγάλο πσοοστό του Χρέους, για το οποίο θυσιαζόμαστε, είναι "Απεχθές Χρέος".
Για να μπορεί όμως να στοιχειοθετηθεί νομικά πρέπει να δημιουργηθεί η Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου του Δημοσίου Χρέους από Οικονομολόγους, Λογιστές, Νομικούς και λοιπούς ειδικούς και τεχνοκράτες.
Έτσι λειτουργούμε ως πολίτες δραστικά πολιτικά, χωρίς να καταφεύγουμε σε ανούσιους βερμπαλισμούς και συνθηματάκια.
Διότι παραμένοντας σ αυτά το μόνο που θα πετύχουμε είναι να γίνουμε είτε Τυνησία είτε Αίγυπτος είτε Αργεντινή.
Και το καλύτερο -όλοι πιστεύω συμφωνείτε- είναι να μη φτάσουμε να τρώμε απ τα σκουπίδια ή να σκοτωνόμαστε στους δρόμους, αλλά να δράσουμε πολιτικά προλαβαίνοντας όλα αυτά τα τραγικά.
Και επειδή οι ένοχοι της υπόθεσης, οι πολιτικοί ηγέτες, δεν πρόκειται να φέορυν στην επιφάνεια αυτοβούλως την Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου του Ελληνικου Δημοσίου Χρέους.... ας κάνουμε όλοι το πραγαματικό μας ΧΡΕΟΣ και ας υπογράψουμε για να ασκήσουμε πίεση στο Κράτος, ούτως ώστε να αναγκαστεί να δεχτεί.
Εγώ μόλις υπέγραψα.
Και καλώ οποιοδήποτε blog ή site το επιθυμεί, να προωθήσει αυτή την ενέργεια και να δημοσιοποιήσει το link της συλλογής υπογραφών. http://www.gopetition.com/petition/43171.html

Είναι Χρέος μας να διαγράψουμε το Χρέος.

Ακολουθεί ένα βίντεο, που βρέθηκε στο http://sxoliastesxwrissynora.wordpress.com/2011/03/13/1-13/comment-page-1/#comment-69558 , με τον εξαίρετο Οικονομολόγο κ. Λαπαβίτσα που έχει αναλάβει την πρωτοβουλία για τη δημιουργία της Επιτροπής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου